- 23 Eylül 2019
- 59
- 27
- 3
- 30
- Konu Sahibi Sakinkaplumbaga
-
Normal olmasada zararsız maddelerin olmadığı deo.lar var hiç olmazsa onlardan kullanın. Terliyorsunuz ve doğal olarak ter kokusu kıyafetinize de siniyor.Hanımlar merhaba
Benim derdim her zaman temiz kokamamak
Her gün duş alıyorum ,her gün kıyafet değiştiriyorum, kişisel temizliğime çok dikkat ederim, lazer epilasyon yaptırıyorum aynı zamanda.
Ama ne yaparsam yapayım temizlik kokmuyorum. Deodorant kullanmıyorum koltuklaltı ile temas ettiği için, parfümlerden de midem bulanıyor ağır geliyor ..Böyle etrafta temizlik kokan mis gibi sabun,hafif çiçek kokan kızlar var. Böyle kokmayı nasıl başarıyprsunuz lütfen bana da bir fikir verin. Vücuda krem mi sürülüyor böyle temiz şampuan/sabun kokmak için?
Deodorantlar sizde de kıyafetinizde leke bırakmıyor muIçinde aleminyum olmayan deo alın.. hafif çiçek kokulu çok güzel parfümlerde var aynı zamanda..birde vücut losyonlari oluyor mis gibi..
Neden kullanmıyorsunuz ki?
Pudrali deodorant kullanmıyorum ki leke bırakmaz onlar..Deodorantlar sizde de kıyafetinizde leke bırakmıyor mu
Merhaba lazer epilasyon yaptırdıktan sonra acayip koltuk altı terlemesi oluyor bende. Eskiden koltuk altim çok terlemezdi. Bu da haliyle koku yapıyor çok rahatsız oluyorum. Sizin de epilasyondan sonra mi oldu.Hanımlar merhaba
Benim derdim her zaman temiz kokamamak
Her gün duş alıyorum ,her gün kıyafet değiştiriyorum, kişisel temizliğime çok dikkat ederim, lazer epilasyon yaptırıyorum aynı zamanda.
Ama ne yaparsam yapayım temizlik kokmuyorum. Deodorant kullanmıyorum koltuklaltı ile temas ettiği için, parfümlerden de midem bulanıyor ağır geliyor ..Böyle etrafta temizlik kokan mis gibi sabun,hafif çiçek kokan kızlar var. Böyle kokmayı nasıl başarıyprsunuz lütfen bana da bir fikir verin. Vücuda krem mi sürülüyor böyle temiz şampuan/sabun kokmak için?
Bazı kadınlar böyle nasıl desem pudra gibi çiçek gibi kokuyor. Sanki banyodan yeni çıkmış gibi. Ben de o parfümlerden istiyorum. Var mı önerebilecek
Çok sağolun. Peki bu parfümleri nerden alabilirim?Versace Bright Crystal
DKNY be delicious
Moschino cheap and chic
Avon-Summer White
Sevdiğim fresh ya da çiçeksi kokular..
Çok sağolun. Peki bu parfümleri nerden alabilirim?
Çok teşekkür ederim gerçekten. En kısa zamanda alacağım ben de.Avonun parfümü hariç diğerlerini boynerden alıyorum.
Evet ben de önceden çok terlemezdim terlesem de rahatsız edici bir koku olmazdı ama lazer yaptırdıktan sonra bende de aşırı terleme ve koku olmaya başladı ama ben deodorant mutlaka kullanırım. Başka önerisi olanları burdan takip edeceğim. Ama sebebi lazer bence onu bilinMerhaba lazer epilasyon yaptırdıktan sonra acayip koltuk altı terlemesi oluyor bende. Eskiden koltuk altim çok terlemezdi. Bu da haliyle koku yapıyor çok rahatsız oluyorum. Sizin de epilasyondan sonra mi oldu.
Bu arada ben astım hastasiyim parfüm deodorant kesinlikle kullanamıyorum.
Her banyodan sonra koltuk altimi beyaz sirke ile siliyorum gün içinde de doğal bir roll-on kullanıyorum. Marka yazmak yasak yazamiyorum ama memnunum. Sizde tavsiye ederim.
Haaa bir de yumusatici mi kaliteli seçiyorum çiçek bahar kokululardan. Öyle idare ediyorum :)
Deodorantin kiyafette leke birakmasi sizin pis kokmanizdan dahami onemli? Hic kimse ter kokan biriyle arkadaslik yakinlik kurmak istmez.Deodorantlar sizde de kıyafetinizde leke bırakmıyor mu
Bende deo sürekli kullanıyorum ama gerçekten cok zararlı. Nasıl hindistan cevizi kullaniyor misal benimki donuyor yoksa damitilmis mi? Olculerini sorup yazar misinizBir arkadaşım geçende koltuk altı için, hindistan cevizi yağıyla karbonatı karıştırıp boş rollon şişesine koyup kullandığını söyledi. Piyasadakilere göre daha çok verim almış. Ben 7/24 deodorantlardan kullanıyorum, içim hiç rahat değil ama iş hayatında olunca mecbur kalıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?