Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rexonanın katı sabun formda olan roll-onu var temiz kokuyo ve uzun süre götürüyo ama aşırı terleme gibi bi sorunun varsa eczanede driclordu sanırım adı onu al kontrol altına alırsın onunla
Evet ben de önceden çok terlemezdim terlesem de rahatsız edici bir koku olmazdı ama lazer yaptırdıktan sonra bende de aşırı terleme ve koku olmaya başladı ama ben deodorant mutlaka kullanırım. Başka önerisi olanları burdan takip edeceğim. Ama sebebi lazer bence onu bilin
size katılıyorum koltukaltıma lazer yaptırmaya başladığmdan beri çok terler oldum , anlamadığım lazer den önce de koltuk altımızı temizliyorduk böyle bir terleme olmuyordu , yani bence tüylerin teri tutması değil sebep , acaba ter bezlerindeki denge mi bozuldu , ne yapmalıyım bilmiyorum