- 5 Mayıs 2014
- 75
- 10
- 18
- Konu Sahibi gelincik_03
Sizlere anlatmak istediklerim var arkadaşlar.Belki çok garip gelecek ama neyse.Biz neredeyse her yaz anneannem ve aynı şehirde yaşayan küçük teyzeme gideriz .Teyzem benden 8 yaş büyük .Eskiden de arkadaş gibiydik .Ama zaman onu çok değiştirdi.Sonra bana karşı bir kıskançlıklarını sezmeye başladım.Bense onu çok severdim. Neyse uzun lafın kısası geçen yaz çocuğu oldu. Görmeye gittik.Bana ve anneme her zaman ki gibi çok soğuk davrandı.Sanki zorla gitmişiz gibi.Yüzüme bile bakmıyor. Çocuğu kucamıza vermiyor vs. Doğum yapmış olmasına bağlamayın normalde de böyleydi.Asıl meseleye gelelim babamın ve kendi eşinin, kayın pederinin ve diğer erkeklerin yanında bir güler yüzlü bir tatlı dilli ...Hiç demezsiniz ikisi aynı kadın.Bir de babama demez mi çocuklara doyamadım abi .Yine gelin.Annem de onun bu ikiyüzlülüğünün farkında fakat kardeşime küsemem diyor.Neyse ben iki kardeş arasına girmem zaten fakat babama bir türlü ispat edemiyorum. Çok ağladım yıprattım kendimi başka olaylar da oldu .Ama babam gerçek yüzünü görmüyor.Bir türlü .Onun yüzünden babamla aram açıldı. Artık bende çok bıktım 20 yaşındayım ve bu tip insanlarla baş etmeye hayat tecrübem yetmiyor.İlk defa size bu derdimi döktüm ve sizleri kız kardeş olarak görüp yorum bekliyorum.Bu tip insanların maskesi nasıl düşürülür.Nasıl davranmalı?Daha yaz tatiline epey var ama beni hala onun evine gitme stresi sardı.Yakın akraba olunca görüşmeme şansı da yok.Ama haddini bildirmek istiyorum.
Son düzenleme: