Kuzum valla 7 tane testim vardı 2 si bozuk çıktı 5 gün üst üste 5 tane yapabildim pazartesi Salı ilk iki gün hep silikti hiç koyulaşmadı ve ilk iki gün resim çekmeyi unutmuşum yani pazartesi Salı günü neyse 3. Gün test bozuk çıktı hiç bişe göstermedi 4. Gün yine bişe yok 5. Gün yine yoktu ve bence bozuk çıktı neden dersen akıntım baya yoğun ve adet takvimine göre doğurganlık dönemindeyim ki bende eminim çünkü kasığımda çok hafif kramplar oluyordu ama hiç bişe çıkmadı hep tek çizgi ama adet takvimine göre cuma yumurtlama günümdü ve perşembe akşamdan akıntım baya yoğunlaştı eşim perşembe ve cuma günü iş için şehir dışındaydı maalesef o günler yapamadık
anca cumartesi akşam yapabildik saat 7-8 gibi inşallah olur normalde yumurtlamanın ertesi günüde değerlendirin diyorlar benimde tek günüm cumartesiydi ve cumartesi akşam ve gece 2 kez değerlendirdik umarım olur anlayacağın kullandığım testlerle hiç sonuç alamadım eğer bu ayda olmazsa başka marka deneyeceğim resim ekleyeceğim şimdi eşim bu markayı bulup bunu almış hiç memnun kalmadım çarşamba-perşembe-cuma hiç bişe çıkmadı ama ben emindim olduğuna takvimdede öyle gözüküyordu ve benimde belirtilerim öyleydi