Hanımlar adetine 1-2 kala hamile kalınır mı hamile olan varmı?

ESMERSIRINE

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
5.339
396
363
merhaba arkadaşlar bir sorum olacak şimdiden teşekkürler hep ovalasyon tarihi diye hesaplıyoruz fakat merakımdan soruyom adetine yakın olan varmı bide hamilelik belirtileri adet belirtileri gibi deneyimsiz hamiş olma adayı olarak soruyorum:49:herkese tşk ederim

merhaba arkadaşlar bir sorum olacak şimdiden teşekkürler hep ovalasyon tarihi diye hesaplıyoruz fakat merakımdan soruyom adetine yakın olan varmı bide hamilelik belirtileri adet belirtileri gibi deneyimsiz hamiş olma adayı olarak soruyorum:49:herkese tşk ederim

Canm olabilir tabiki yumurtanin catlama gunune bağlı. Ayda bi kez catlayabiliyo bazen de 3 4 kez..adetine yakında yumurtan çatlamış olabilir.. belirtelere gelince ben farkettiklerimi soyliyim.. en başta göğüs ağrısı sizlama şeklinde oldu ve adet olcakmisim gibi kasık ağrısı.. mide bulansi vs olmadı.ama bence ilk dikkat edilcek göğüs ağrısı çünkü yumurta dollenir dollenmez gosgusler kendini hazırlıyor süte..

Canm olabilir tabiki yumurtanin catlama gunune bağlı. Ayda bi kez catlayabiliyo bazen de 3 4 kez..adetine yakında yumurtan çatlamış olabilir.. belirtelere gelince ben farkettiklerimi soyliyim.. en başta göğüs ağrısı sizlama şeklinde oldu ve adet olcakmisim gibi kasık ağrısı.. mide bulansi vs olmadı.ama bence ilk dikkat edilcek göğüs ağrısı çünkü yumurta dollenir dollenmez gosgusler kendini hazırlıyor süte..

herkes kalınmaz diyo o yüzden insan düşünemiyor gögüs agrısı oluyor demek kasık agrısı adet olacakmış gbi dimi cok tsk ederim ama insan ozamn her ay bilemez adet mi olcak :27::27:

canımmm ben bay araştırdım evet hamile kalan var adetine 1-2 gün kala..geç yumurtlama geç döllenme oluyor...o yüzden en grantisi adet bitiminden itibarn bir gün durup birgün çalışma yapmak tatlım..en mantıklısı bu..inş bebişler hemen gelir göbüşümüzee...

Tıbben hamile kalma şansı yani yumurtlama dönemi için en uygun zamanın adetten 14 öncesi olduğu bilinir. Çoğunlukla yumurtlama dönemi adet döneminin ortalarıdır ancak bazı kadınlarda biden fazla yumurtlama dönemi olabilir. Bu yüzden adete birkaç gün kala düşük bir ihtimal olsa bile gebe kalma şansı vardır. Literatürde benzer gebelikler yazılıdır fakat yine de çok nadir bir durumdur.

sana bir link önericem hamilelik ile ilgili bütün sorularının cevabını bulabileceğin bir link

erken gebelik testi fiyatı ve nasıl yapıldığı | hamilemiyim ? gebelik doğum ovulasyon çin takvimi hafta hafta gebelik sezeryan yumurtlama günü kanama

Son düzenleyen: Moderatör:
canımmm ben bay araştırdım evet hamile kalan var adetine 1-2 gün kala..geç yumurtlama geç döllenme oluyor...o yüzden en grantisi adet bitiminden itibarn bir gün durup birgün çalışma yapmak tatlım..en mantıklısı bu..inş bebişler hemen gelir göbüşümüzee...

kesinlikle katılıyorum!

olabiliniyo yani inşallah kuzum allah hayırlı evlatlar versin aynı ay hamiş kalalım :49::49:

canım benim çok teşekkür ederim cahiliyet işte pek bişi bilmiyom bu konuda :9:

Son düzenleyen: Moderatör:

iş arkadaşım adetine 1 gün kala hamile kaldı.Olmayacak bir şey değil yani:)

merhaba arkadaşlar bir sorum olacak şimdiden teşekkürler hep ovalasyon tarihi diye hesaplıyoruz fakat merakımdan soruyom adetine yakın olan varmı bide hamilelik belirtileri adet belirtileri gibi deneyimsiz hamiş olma adayı olarak soruyorum:KK49:herkese tşk ederim
merhaba acaba hamılemısınız.bırdaaha yazzmamsıısnızda.merak ettım.

adetime 3 gün varken yakınlık oldu ve 11 gün geçti günümden üstelik günü gününe hatta neredeyse saati saatine olan biriyimdir idrar testinde ne zaman anlaşılır ki yada psikolojik mi yaşıyorum acaba kafam darma duman oldu :KK57:

merhaba arkadaşlar bir sorum olacak şimdiden teşekkürler hep ovalasyon tarihi diye hesaplıyoruz fakat merakımdan soruyom adetine yakın olan varmı bide hamilelik belirtileri adet belirtileri gibi deneyimsiz hamiş olma adayı olarak soruyorum:KK49:herkese tşk ederim
Bunu bende çok merak ediyorum eskiler hep adete bi hafta kala yada adetten ni hafta sonra hamile kalınır derler.. Benim de adetim gecikti ovulasyon tarihine göre hesaplarsam test yapınca çıkması gerek ama hamilelik testi yaptım çıkmadı acaba adetim de gecikti be yapcam bende bilmiyorum

Merhaba kızlar bende adetime 1 gün kala ilişki yaşadım adetim 3 gün gecikti acaba olabilir mi kii merak ediyorum :)
Canım ben adete 3 gün kala hamile kaldım. Olur yani yumurtlamanın ne zaman olduğuna bağlı geç yumurtladıysan olabilir :)

Canım ben adete 3 gün kala hamile kaldım. Olur yani yumurtlamanın ne zaman olduğuna bağlı geç yumurtladıysan olabilir :)
Adetim gecikeli 4 gün oldu hiç olacakmışım gibi de değil mide bulantım var bu sabah eşim de hemen heveslenme üzülürsün diyo ne zaman test yapsam doğru çıkar sabırsızlanıyorum :)

Adetim gecikeli 4 gün oldu hiç olacakmışım gibi de değil mide bulantım var bu sabah eşim de hemen heveslenme üzülürsün diyo ne zaman test yapsam doğru çıkar sabırsızlanıyorum :)
Geç döllenme olduğundan benim 1 haftadan önce idararda ćıkmamıştı kanda belli oldu 1 hafta bekle kan ver canım :)

Geç döllenme olduğundan benim 1 haftadan önce idararda ćıkmamıştı kanda belli oldu 1 hafta bekle kan ver canım :)
Adet olacağım gün de pembemsi bi akıntı olmuştu adet olucam sanırım demiştim ama 3 gün geçti onun üzerinden hiçbi şey yok o da benim kafamı karıştırdı neden öyle oldu acaba hiç olmazdı

Back
X