• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanımlar acil yardımınıza ihtiyacım var lütfen

aylin66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2009
212
1
96
Ankara
kızlar çocuğumu ilkokula ğöndermek istemiyorum raporda almak istemiyorum iyi yada kötü para cezası varsa ödemek istiyorum bununla ilğili haberi olan vrsa yardımcı olunmuşun buraya yazmamamın nedeni öğretmen olmanız kızlar yardımm:5:

çocuğunu neden okula göndermek istemediğini anlamadım bu devirde neden okula göndermeyeceksin ki

okula ğöndermek istemiyorum değil canım 4+4+4+ den sora çocuğumu ilk okula küçük diye ğöndermek istemiyorum benim çocuğum hala odadan odaya ğeçemez korkudan çoğu işini ben yardımcı oluyorum o yüzden ben özel anaokuluna ğönderiyorum ikisene ğitsin anaokuluna istiyorum

okula ğöndermek istemiyorum değil canım 4+4+4+ den sora çocuğumu ilk okula küçük diye ğöndermek istemiyorum benim çocuğum hala odadan odaya ğeçemez korkudan çoğu işini ben yardımcı oluyorum o yüzden ben özel anaokuluna ğönderiyorum ikisene ğitsin anaokuluna istiyorum

eylülde kaç aylık olack ?

kızlar çocuğumu ilkokula ğöndermek istemiyorum raporda almak istemiyorum iyi yada kötü para cezası varsa ödemek istiyorum bununla ilğili haberi olan vrsa yardımcı olunmuşun buraya yazmamamın nedeni öğretmen olmanız kızlar yardımm:5:

Ben gecen yıl rapor aldım göndermedim.Rapora Dr duyusal olarak hazır degıl yazdı.Bunun ileride bir problem yaratacagını hiç sanmıyorum çünkü bu yastaki bir cocuk birçok acıdan birinci sınıfa hazır değildir.Gecen yıl anaokuluna gönderdim .Bence rapor al ,en temizi

ben ilkokul öğretmeniyim, bence de gönderme. devlet okullarının çoğu 5 yaşındaki çocuk için donanımlı bi yapıya sahip değil, eğitici oyunlar için gerekli araç gereç yok. öğretmen de çocuklar da sıkılıyo bişey olmayınca ve dolayısıyla harflere geçiş ilk dönem kaldırılmasına rağmen öğretmen harflere geçiyo, çocuklar yazmak istiyo. ama küçük kas gelişimi olgunlaşmadığı için yazamıyo, bu sefer başarısızlık duygusu oluşuyo vs. bir çok yönden dezavantajlı yani. bi anne olarak en doğru kararı vermişsin. nasıl yapılıyo bilmiyorum ama bi şekilde bence de yollama derim

Son düzenleme:
66-67-68 aylıktan birisi ise sadece dilekçe ile okula göndermeyebilirsiniz 69 ay ve üzeri rapor şart.

Back