• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi arkadasim asik olmus :)))

gerci buyuk bi de sorunumuz var bu bey yabanci turk degil.. ilerisi olur mu ki diye dusunuyorum bazen.. kafayi yiyorum sanirim ya ne olursa olsun bu heyecani yasamak istiyorum soyle karisisina oturup uzun uzun yuzune baksam yeter bana.. neymis bu ask ya...

Olmasin, ne olacak ? Turk olanindan ne fayda gormussunuz ki?

Ben de yurtdisindayim, burda yabanci kadinlarl evli bir suru erkek var.

Aaaaaaaaaaa cok tatlisiniz :)

Cocugu almaya gittiginizde kapiya yakin durun , o giderken basinizi cevirip gozlerine bakin mesela :)

Olmadi muhabbet acin, sonucta cocuklarinzi arkadas :) Tonla konu vardir muhabbet icin, ogretmen, okul ortami, dersleri vs vs :)
ya aslinda birseyi hatirladim bence onunda bana ilgisi var.. gecenlerde yanimdan gecerken elini elime degdirdi.. o an sanki dunya durdu kipirdayamadim bi sure.. ayaklarim tutmuyor sandim.. of of.. uzun sure bakamiyorum ki sanki kalbim cikacak yerinden..

Olmasin, ne olacak ? Turk olanindan ne fayda gormussunuz ki?

Ben de yurtdisindayim, burda yabanci kadinlarl evli bir suru erkek var.
ayni seyi bende dusundum turk olandan ne fayda gordum ki dedim.. insan olsun yeter :).. ya lutfen bi akil verin ne yapabilirim numarasini almak icin yada ismini ogrenmek icin.. haftasonu gelmesin istiyorum hic.. yarim saat onceden gidiyorum cocugu almaya ondan sonar giderimde bi dakika bile olsa gormekten geri kalirim diye... gerci o da bayadir erken gelmeye basladi..

kızınızla kızının iletişimi nasıl? mesela kızınızın defteri kalemi atkısı eldiveni ıdısı dıdısı yanlışlıkla kızcağız da kalsa ya da tam aksii siz gidip ayy bizim ufaklıklar eşyaları karıştırmış. sanırım bu sizin kızın diye muhabbet açsanız. çok mu salladım ayol. beceremem böyle entrikaları.

O sizi bosanmis bilmedigi surece adim atmaz oyle dusunuyorum
peki onu nasil belirtebilirim.. orada kadinlarla mi konussam.. numarami sesli sesli birine mi versem.. benim adim ................... diye mi bagirsam ne yapsamda o gozlere biraz uzun bakabilsem...

dusunmedim degil ama bende beceremem diye korktum hatta kizimin esyasini kizin cantasina koymayi dusundum yada kizin cantasini almayi dusundum.. cunku cantalari okul dagittigi icin hepsi ayni.. isimleri yaziyor ama kucuk bi kagitta gormedim derim canim ne olacak... bu gidisle ben ilk adimi atacagim korkum ondan..

dusunmedim degil ama bende beceremem diye korktum hatta kizimin esyasini kizin cantasina koymayi dusundum yada kizin cantasini almayi dusundum.. cunku cantalari okul dagittigi icin hepsi ayni.. isimleri yaziyor ama kucuk bi kagitta gormedim derim canim ne olacak... bu gidisle ben ilk adimi atacagim korkum ondan..

Vallahi ben de soyle bir sey dusundum : Kiziniz kiziyla iyi arkadas olsa mesela, siz de gordugunuzde adamin kizinin yanina gider, Merhaba ....... kizim senden evde cok bahsediyor, dersiniz sonra da herife gulumsersiniz. :KK66: Ya da direk kizinin yanina giidn, bu ne tatli bir kiz, adin ne senin diyin, sonra da babasina gulumseyin :)

Vallahi ben de soyle bir sey dusundum : Kiziniz kiziyla iyi arkadas olsa mesela, siz de gordugunuzde adamin kizinin yanina gider, Merhaba ....... kizim senden evde cok bahsediyor, dersiniz sonra da herife gulumsersiniz. :KK66: Ya da direk kizinin yanina giidn, bu ne tatli bir kiz, adin ne senin diyin, sonra da babasina gulumseyin :)
bu guzel tabi.. kiziyla 1 haftadir ilgileniyorum yani gulumsuyorum felan... artik gelecek hafta kiziyla iyice samimi olmam lazim... :) kafamda binbirturlu dusunce var bakalim kismetimde varsa gelecek elbet :)

bu guzel tabi.. kiziyla 1 haftadir ilgileniyorum yani gulumsuyorum felan... artik gelecek hafta kiziyla iyice samimi olmam lazim... :) kafamda binbirturlu dusunce var bakalim kismetimde varsa gelecek elbet :)

Abla sen cakalmissin zaten :) Kizina daha cok yanas, babanin kalbini fethet :P

Yüzük takmayınca anlaşılmaz ki.ben evliyim ama hiç yüzük takmam mesela.birlikte gidince sizi evli saniyordur

ayni seyi bende dusundum turk olandan ne fayda gordum ki dedim.. insan olsun yeter :).. ya lutfen bi akil verin ne yapabilirim numarasini almak icin yada ismini ogrenmek icin.. haftasonu gelmesin istiyorum hic.. yarim saat onceden gidiyorum cocugu almaya ondan sonar giderimde bi dakika bile olsa gormekten geri kalirim diye... gerci o da bayadir erken gelmeye basladi..
Öğretmende numaralar mutlaka vardır. Çocuğunuzun doğumgününe vs. Davet etmek için isteyin veya başka bir organizasyon yapıp oraya davet edin. Sadece onu değil ama diğer velileri de çağırın. Orda muhabbet olur zaten :)

Böyle duygular güzel hoş da, adamın bekar olduğunu nerden biliyorsunuz, maddm hiç tanımıyorsunuz?
O da bazen kızının annesiyle geliyor.. Başka bi veliyle sohbet ederken kadın çağırdı konuştuğu kişide eşiniz çağırıyor dedi o da ben evli değilim dedi... Zaten belli oluyodu iki farklı arabayla geliyolar ayrı yönlere gidiyolar bi de buralarda çok oluyor evlenmeden çocuklu olanlar... Yani yanyana durduklarında bile anlaşılıyor.. Biz kadınlar anlıyoruz da o sanırım anlayamadı beni daha...

Öğretmende numaralar mutlaka vardır. Çocuğunuzun doğumgününe vs. Davet etmek için isteyin veya başka bir organizasyon yapıp oraya davet edin. Sadece onu değil ama diğer velileri de çağırın. Orda muhabbet olur zaten :)

Çok iyi ya zaten böyle şeyler sık sık oluyor. .. Ben neden yapmayım ki... En kısa sürede bi kutlama ayarlamalıyım.. :)

aslinda sanirim sorun ettigi bi konu var biz kizimizi almaya bazen eski esimle gidiyoruz kizim kirilip uzulmesin diye acaba yanlis anliyor mudur.. gerci parmagimda yuzuk olmadigini gostermek icin herseyi yaptim normal aksesuar olan yuzuklerimi bile cikardim...
Bende evliyim ama yüzük takmıyorum. Sizin bekar olduğunuzu bildiğine eminmisiniz. Ha evli olduğunuzu tahmin ediyor ve yine böyle size bakıyorsa pek güvenilir değil demektir

Aşkın yaşı yoktur, eğer düzgün biri olduğunu düşünüyorsan bir şekilde karşılaştığınızda çocuklardan konu aç, zaten senine aynı hislere sahipse birbirinizi tanıma aşamasına geçersiniz...

Back