• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi arkadasim asik olmus :)))

Aşkın yaşı yoktur, eğer düzgün biri olduğunu düşünüyorsan bir şekilde karşılaştığınızda çocuklardan konu aç, zaten senine aynı hislere sahipse birbirinizi tanıma aşamasına geçersiniz...

İnşallah ya bana çok iyi geldi kendimi çok salmıştım toparlamaya başladım bu heyecandan sonra...

Bende evliyim ama yüzük takmıyorum. Sizin bekar olduğunuzu bildiğine eminmisiniz. Ha evli olduğunuzu tahmin ediyor ve yine böyle size bakıyorsa pek güvenilir değil demektir
yani anlamaya çalışıyor sanırım çünkü çoğu zaman yanlız gidiyorum kızım için...

Yanlız gitmeniz bir bekar lık göstergesi değilki ama. Bilemedim şimdi acaba oda sizin baktığınız için mi bakıyor

Belki de kendi kendime kuruyorum bilmiyorum ki.. En azından baktığım için anlaması lazım ya.. Gerçi o bakmaya başladı.. Ben başka tarafa bakarken bile bakışlarını görüyorum...

İnsan aşık olunca gözleri bir ayrı parlar, kendine bir ayrı özenir değil mi :) Umarım herşey istediğin gibi olur canım.

Hemde nasıl sabah yataktan kopmayan ben kızımdan 2 saat önce kalkıp hazirlaniyorum.. Sadece 10 dakika için kaç kiyafet değiştiriyorum... Çocuklarıma da yansıdı benim psikolojim.. Kızım diyo anne bu ayarlarınla hiç oynama :)

Hemde nasıl sabah yataktan kopmayan ben kızımdan 2 saat önce kalkıp hazirlaniyorum.. Sadece 10 dakika için kaç kiyafet değiştiriyorum... Çocuklarıma da yansıdı benim psikolojim.. Kızım diyo anne bu ayarlarınla hiç oynama :)
Ayyyy ne guzel asik olabilmissiniz...bence ilk adimi siz atmayin evli olmadiginizi belli edin ama siz atmayin...zaten seviyorsa o atar

Ayyyy ne guzel asik olabilmissiniz...bence ilk adimi siz atmayin evli olmadiginizi belli edin ama siz atmayin...zaten seviyorsa o atar

Evet olabildim ve şunu söylüyorum her insan aşık olmalı hayatında bi kere de olsa.. Çok duyardık insanın eli ayağı titriyor, midesinde kelebekler uçuşuyor felan hep ütopik hayaller sanırdım şimdi birebir yaşıyorum.. Sonucu ne olursa olsun aşık olmalı insan...

Bugün kalbimi yine onda bıraktım..güya ben onun kızıyla ilgilenecektim o bugün benim kızımla ilgilndi kızım hâlâ okula girerken ağlıyor o da dizlerinin üzerine çöküp kızımla konuştu.. O an nasıl bi an... Kalbimin sesini duyacak diye korktum... Sınıftan çıktık sevmiyor mu okulu dedi elim ayağıma dolandı yok yok seviyorum dedim.. Kızını sordum dedi,saçmaladim birşeyler resmen koşarak uzaklaştım yanından... :)

Bugün kalbimi yine onda bıraktım..güya ben onun kızıyla ilgilenecektim o bugün benim kızımla ilgilndi kızım hâlâ okula girerken ağlıyor o da dizlerinin üzerine çöküp kızımla konuştu.. O an nasıl bi an... Kalbimin sesini duyacak diye korktum... Sınıftan çıktık sevmiyor mu okulu dedi elim ayağıma dolandı yok yok seviyorum dedim.. Kızını sordum dedi,saçmaladim birşeyler resmen koşarak uzaklaştım yanından... :)
Ayyy seviyorum mu? Ahahah suanda oluyorum gulmktn

siz onun ayrılmış olduğunu nerden biliyorsunuz, nasıl öğrendiniz?

belki o da aynı şekilde sizi öğrenebilir diye düşündüm de.

yüzbinlerce kez düşünmeden yakınlaşma o beyfendiyle aranızda çıkabilecek her sorun çocuklarınızı da etkiler çünkü.
bir kez kalbin kırılmış bir daha kırılmasına izin vermeden emin adımlar attığın sürece tekrar birini sevmenin bi zararı yok bence :)

siz onun ayrılmış olduğunu nerden biliyorsunuz, nasıl öğrendiniz?

belki o da aynı şekilde sizi öğrenebilir diye düşündüm de.

Aslında yorumların birinde açıkladım.. Başka bi veliyle konuşurken duydum.. Bende en kısa zamanda bayanlarla konuşurken bi şekilde söylemeye çalışacağım.. Bakalım hayırlısı...

yüzbinlerce kez düşünmeden yakınlaşma o beyfendiyle aranızda çıkabilecek her sorun çocuklarınızı da etkiler çünkü.
bir kez kalbin kırılmış bir daha kırılmasına izin vermeden emin adımlar attığın sürece tekrar birini sevmenin bi zararı yok bence :)

Yani tekrar aynı hataya düşmem diye umuyorum ama büyük konuşmakda istemiyorum çünkü asla olmaz dediğim o kadar çok şeyi yaşadım ki... Bekliyorum güzel olur sonu umarım...

gidin tanısın sonuçta çocuklarınız aynı sınıfta derslerden çocuklarınızın durumlarından konusun vs böylece tanısmış olursunuz.

Cok tatlisin yahu konu sahibiii :)
Madem gonlun var, hoslandin, ozaman biraz pas ver. Bakislarini uzat, yakinlarinda olmaya calis, hafif gulumse. Bu bakismali flortler keyiflidir, azcik keyfini cikar (suyunu cikarmadan tabi..)
Erkekler biraz otlektir. Kaldiki bu bey zaten bir evlilik gecirmis, daha agirdan almak ister. Siz azcik 'musait' oldugunuzu belli edin ki bi muhabbet olusabilsin.

Cok tatlisin yahu konu sahibiii :)
Madem gonlun var, hoslandin, ozaman biraz pas ver. Bakislarini uzat, yakinlarinda olmaya calis, hafif gulumse. Bu bakismali flortler keyiflidir, azcik keyfini cikar (suyunu cikarmadan tabi..)
Erkekler biraz otlektir. Kaldiki bu bey zaten bir evlilik gecirmis, daha agirdan almak ister. Siz azcik 'musait' oldugunuzu belli edin ki bi muhabbet olusabilsin.

Teşekkür ederim sizde öyle.. Ya aslında bu durumdan önce çok sıkıcı biriydim.. Yani kimse uzun süre yanımda kalmak istemezdi.. Can kattı canıma bu olay.. Durum, olay diye bahsediyorum çünkü sonu ne olacak bilmiyorum..i

Back