Hanimiş Benim Oğlum

Evlenince senide aralarına alırlar tam olur. Belkide kv girer araya bilemiyorum. Midem bulandı yemin ederim.

çok pişman olursunevlenirsen
sanıyormusun ki evlenince sihirli değnek le değişecek herkes
hiç bişey değişmiyor arkadaşım kaynanalar deliriyor
oğullarında da merhamet damarı patlıyor
arada yeni evli umut dolu dünyası ile gelinlik giymiş olan zavallı kızların hayatı helak oluoyr
sanma ki bu beraber yatma olayları bi imzanızla hemencecik değişecek....
kendine yazık etme kardeşim...

hepinize cook tesekkur ederim

yarin bulusacagiz.. acip tum yorumlari tek tek okutacagim ona -yuksek sesle
sonrasindada sence ayrilmak icin yeterli bir sebebim var mi diye soracagim...

cok uzgun ve mutsuzum hatta agliyorum su an

gulerek cevap veriyorsun sende normal degilsin diyenler oturupta aglayayim mi saskinliktan diyecektim ama su an agliyorum iste...

yemin ettiricem hemde cok buyuk yemin ettiricem annenle uyumayacaksin birdaha diye
cok israr ediyormusmus basindan gitmiyormusmus nasil olsa zararsizca yaninda uyuyormusya ondan o'da hayir deyip gonlunu kirmayayim diyormusmus, ne zorluklarla buyutmus anacigi onu, bir yaninda yatmak istemis cokmuymusmus

bilmiyorum

zararsızca yanında mı uyuyormuş? nası bir zarar bekliyor ki anlamıyorum ana oğul ikisi de sapık bence

Ya ben söyletmek istiyorum lütfen :) Neymiş olayın aslı ve nasıl ortaya çıkmış en can alıcı yeri burası bence ki bunun cevabı konu sahibini de ilgilendiriyor. Nasıl ortaya çıktığı yani...

:KK70: söyle olmus; ablayla sevgilisi evlendiği gün dugunden sonra birlikte eğlenmeye gidiliyor, kız kardeş orda iciyo iciyo abimde abim diye baya ağlıyor. Sonra evliliğin devamında kız arada bir bunların evine giderek sözde Abisine çok düşkün olduğu için arada abisiyle uyumak istiyo, gelin'de manyak bu karı ya napiyosa yapsın galiba psikolojik sorunları var zaten normal değil yazık diyerek orali olmuyo. Ayrıca kız kardeş gelin'i de çok kiskaniyomus tabi. Ondan sonra zamanla gelin'le damat arasında cinsellik açısından baya soğukluk giriyo araya. Neden olduğunu abla bi türlü cozememisti. Sonra bunlar ayrıldılar ablada evine döndü ama 3 parça eşya almış sadece. Tekrar eşyalarını almak için oturduklari eve gidince abiyle kardeşi yatakta çıplak uyurken bulmuş. Anahtarı yok sanmışlar heralde kızın o yüzden rahat davranmislar. Abla hiç uyandirmadan onları direkt geri çıkmış hiç bi eşya almamis o evden aldiklarinida bahçede yaktı zaten bizde yardım ettik. daha sonra boşanma davasinda damat boşanmak istemedigini soyleyince abla onları gordugunu mahkemede söylüyo. Kanıt yok ama kız kardeşin Abisine duskunlugunu bildiği için herkes garipsendigi içinde tabi çünkü normal bi baglilik değil, o yüzden damadin annesi mahkemede düşüp bayilmis millet şok olmuş filan gelen tepkiler "hadi ordan" tarzı değilde "Demek bundanmiymis bu deli abi abi tavrı" yönünde olunca ilk celsede boşandılar zaten. Böyle :)

hepinize cook tesekkur ederim

yarin bulusacagiz.. acip tum yorumlari tek tek okutacagim ona -yuksek sesle
sonrasindada sence ayrilmak icin yeterli bir sebebim var mi diye soracagim...

cok uzgun ve mutsuzum hatta agliyorum su an

gulerek cevap veriyorsun sende normal degilsin diyenler oturupta aglayayim mi saskinliktan diyecektim ama su an agliyorum iste...

Çözüm ağlamak değil, ayrılmak hiç değil.
Bence burayı da ona okumayın ilk etapta. Ben olsam hiç okutmam. Başkasının fikirleri onda ters tepebilir. Bu sizin hayatınız ve sizin kriziniz. Kriz çözücü olmayı kendi aranızda halledebilirsiniz.
Öncelikle toparlayın aklınızı. Burada okuduklarınızı unutun.
Geçin karşısına bu rahatsız olduğunuz durumlar hakkında onunla konuşun. İlerisi için endişelerinizden söz edin.
Kavgaya asla çevirmeyin.
Onu dinleyin. Anlatış şekliyle, tepkisiyle illaki kendisini ele verecektir.
Net ve açıklayıcı olun. Gerisini biraz zamana bırakın.
Tepkilerde değişiklik olmazsa o zaman yolunuzu ayırmayı düşünebilirsiniz

Annemle paylastim buradaki bir kac yorumuda
kriz cikti su an cok kotuyum
yaziklar olsun ben boyle bir evlat mi yetistirdim diyip yuzume tukurdu annem :KK43: sen nasil pislik bir insanmissin dedi bana, nasil bir art niyet bu Allahtanda mi korkmuyorsun dedi :KK43: ana ogul beraber uyumus bunda ne var diyor :KK43:

Nisanlimla konustum az once yatak odasinda tv izliyorum dedi.. neden odanda degil dedim, burada plazmada daha iyi oluyor dedi
evdekiler nerede dedim sadece annem var ki dedi
annen ne yapiyor beraber mi izliyorsunuz dedim, annem alt katta ne var annemi niye kiskaniyorsun, annemle durdugumu mu cekemiyorsun dedi.. su an konusamiyacagim yarin detayli konusuruz dedim
Allahim sen affet

Aklıma ilk ensest geldi maalesef.
Saçmalığın daniskası, iyi gözlemleyin inanılmaz anormal bir durum.

Yok artık ya annesiylemi uyuyor :KK70: :KK70: ana kuzusu ya resmen, bundan koca yada baba olurmu bi düşünmek lazım.

Annemle paylastim buradaki bir kac yorumuda
kriz cikti su an cok kotuyum
yaziklar olsun ben boyle bir evlat mi yetistirdim diyip yuzume tukurdu annem :KK43: sen nasil pislik bir insanmissin dedi bana, nasil bir art niyet bu Allahtanda mi korkmuyorsun dedi :KK43: ana ogul beraber uyumus bunda ne var diyor :KK43:
Ne sebeple beraber uyuyorlarmış ki peki? Hani evde yalnız kalamamayı anlarım hırsızdan falandan korkarsın da yatağa yalnız girememenin açıklaması ne olabilir?

Ne sebeple beraber uyuyorlarmış ki peki? Hani evde yalnız kalamamayı anlarım hırsızdan falandan korkarsın da yatağa yalnız girememenin açıklaması ne olabilir?

nisanlimin babasida dedeside evde korkacak durum yok
sadece yaninda uyumak istiyormus sevgiden asktan evlat sevgisi
sabahlarida opucuklere bogarak canim yavrum diye severek uyandiriyormus nisanlimi

yemin ettiricem hemde cok buyuk yemin ettiricem annenle uyumayacaksin birdaha diye
cok israr ediyormusmus basindan gitmiyormusmus nasil olsa zararsizca yaninda uyuyormusya ondan o'da hayir deyip gonlunu kirmayayim diyormusmus, ne zorluklarla buyutmus anacigi onu, bir yaninda yatmak istemis cokmuymusmus

bilmiyorum

yeminle midem bulandı.
dostum yol yakınken dön, bu zihniyetle asla başa çıkamazsın.

nisanlimin babasida dedeside evde korkacak durum yok
sadece yaninda uyumak istiyormus sevgiden asktan evlat sevgisi
sabahlarida opucuklere bogarak canim yavrum diye severek uyandiriyormus nisanlimi
Nişanlınız tek çocuk mu? Aile yapıları mı bu?

ablasi var
aile yapilari darken?
Kadın ablasıyla da uyuyor mu misal? Ya da baba ablayla, nişanlınız babasıyla vs? Hani böyle bir sevgi yumağıysa aile bir şey diyemem ama anne-oğul arasındaysa temkinli olmak gerek...

Kadın ablasıyla da uyuyor mu misal? Ya da baba ablayla, nişanlınız babasıyla vs? Hani böyle bir sevgi yumağıysa aile bir şey diyemem ama anne-oğul arasındaysa temkinli olmak gerek...
ablasi evil farkli sehirde ama hicbirzaman ona karsi oyle olmamis, abla daha soguk, ablasiyla hic uyumamis
anne ogluna cok duskun en cok onu seviyormus nisanlimin konusmalarindan ve gorduklerimden anladigim bu
sadece kayinvalidm mic mic bir yapiya sahip o'da esine karsi degil sadece ogluna karsi

nisanlimi bilmiyorum ama kaynanamin bilincaltinda belkide kendide farkinda degildir bile ama ensest bir meyili var emin oldum buradaki yorumlari okuduktan sonra
Cok kotuyum Allahim bana yardim et basimiza gelene bak

[
Nisanlimla konustum az once yatak odasinda tv izliyorum dedi.. neden odanda degil dedim, burada plazmada daha iyi oluyor dedi
evdekiler nerede dedim sadece annem var ki dedi
annen ne yapiyor beraber mi izliyorsunuz dedim, annem alt katta ne var annemi niye kiskaniyorsun, annemle durdugumu mu cekemiyorsun dedi.. su an konusamiyacagim yarin detayli konusuruz dedim
Allahim sen affet

Aslında anlatmak istediğim buydu benim...dun yazamadim detayli size..

Siz nisanlinizla istediğiniz kadar konusun ama bunu sizin gereksiz kiskancliginiz ve annesinin hassasiyeti olarak aciklamaya calisacak. Şimdiden baslamis bile.

Çünkü bunun normal bir durum olmadigini dusunen bir insan zaten bu durumu kabul etmezdi. Kabul ettiğine gore onun için bir sorun yok ve hicbir zaman olmayacak....
Siz gereksiz sorun cikartan nisanli olacaksiz gözünde.

Tüm olay burada gizli zaten...annesi ne yaparsa yapsin "birlikte 27 yil uyumak gibi bir sacmaligi dahi" mantkli görecek üzülmesin kirilmasin diye... ve sizi hiçbir zaman anlamayacak..

.Belki birlikte uyumazlar ama annesi aksam yemeğine gelmediniz diye ayilip bayildiginda da elinizden bir şey gelmeyecek çünkü annesi üzülmesin diye her sacmaligi kabul edecek bir ese sahip olacaksnz.

Bu adam evlenemeyecek mi ? Elbet evlenecek biriyle ama evliliğinde "bu ve bunun gibi sorunların altindan kalkarim , annesinin her sacmaligina ben de hak veririm" diyebilen biriyle ancak evlilik surdurebilir.

"değişir" diyerek devam edecek olan biriyle bu siz de dahil olmayacagi çok acik ve net. Görünen koy misali..

Son düzenleme:
X