Hanimiş Benim Oğlum

ablasi evil farkli sehirde ama hicbirzaman ona karsi oyle olmamis, abla daha soguk, ablasiyla hic uyumamis
anne ogluna cok duskun en cok onu seviyormus nisanlimin konusmalarindan ve gorduklerimden anladigim bu
sadece kayinvalidm mic mic bir yapiya sahip o'da esine karsi degil sadece ogluna karsi
O yüzden normal değil bence...İnsanın içinde çocuk sevgisi varsa tek çocuğa karşı mı olur? Abartı sevgi gösterileri olsa ikisine birden gösterirdi diye düşünüyorum. Anne değilim bilemiyorum, bu derece ayrım yapan anneler varsa düzeltsinler.
Buradaki mesajları göstermeniz de onun eline "kötü niyetlisin" kozunu vermekten başka bir işe yaramaz. Zaten anlamış, hissetmiştir durumu. Ve atıyorum ki öyle bir durum var, baskıyla asla itiraf etmeyecektir o yüzden gereksiz bir adım olur.

O yüzden normal değil bence...İnsanın içinde çocuk sevgisi varsa tek çocuğa karşı mı olur? Abartı sevgi gösterileri olsa ikisine birden gösterirdi diye düşünüyorum. Anne değilim bilemiyorum, bu derece ayrım yapan anneler varsa düzeltsinler.
Buradaki mesajları göstermeniz de onun eline "kötü niyetlisin" kozunu vermekten başka bir işe yaramaz. Zaten anlamış, hissetmiştir durumu. Ve atıyorum ki öyle bir durum var, baskıyla asla itiraf etmeyecektir o yüzden gereksiz bir adım olur.

peki ne yapmaliyim
gostermek istiyorum cunku bak tek boyle dusunen ben degilim, herke normal olmadigini dusunuyor sende artik anlaaaa diye gostermek istiyorum

peki ne yapmaliyim
gostermek istiyorum cunku bak tek boyle dusunen ben degilim, herke normal olmadigini dusunuyor sende artik anlaaaa diye gostermek istiyorum
Bence şu durumda üzerine gitmek yersiz, bir cevap alabileceğinizi sanmıyorum. Üstelik konuyu "anneme iftira attı"ya getirip olayı aileler arasında büyük mesele haline getirebilir. Ben olsam sanırım daha sık görüşür, evlerine gider, durumlarını anlamaya çalışırdım. Yani ailede baba var deniyor, anne oğluyla uyurken baba başka yerde mi yatıyor? Ailedeki herkes bu durumu normal mi karşılıyor? Ya da madem o derece normal, arkadaşlarına da annemle uyuyorum diyebilecek mi?

Bence şu durumda üzerine gitmek yersiz, bir cevap alabileceğinizi sanmıyorum. Üstelik konuyu "anneme iftira attı"ya getirip olayı aileler arasında büyük mesele haline getirebilir. Ben olsam sanırım daha sık görüşür, evlerine gider, durumlarını anlamaya çalışırdım. Yani ailede baba var deniyor, anne oğluyla uyurken baba başka yerde mi yatıyor? Ailedeki herkes bu durumu normal mi karşılıyor? Ya da madem o derece normal, arkadaşlarına da annemle uyuyorum diyebilecek mi?

yok yok ben dayanamam yarin konusucam, annen sevgilinmis gibi davraniyor neden diyecegim
ben bu tarz seyler istemiyorum kuzenlerim komsularim var erkek anasi bissuru tanidigim var sadece sana boyle evlat duskunu desek ablana hic boyle degil, bir mesafe olmali tarzinda konusucam

kayınvalidenizin davranışları size karşı nasıl?
normal ne sicak ne soguk, var ve yok arasindayim sanki biraz, kizim demez mesela ismimle hitap eder, nisanlima ise canim yavrum demeden laf soylemez, kotu sozunu duymuslugum yok 2 yildir

normal ne sicak ne soguk, var ve yok arasindayim sanki biraz, kizim demez mesela ismimle hitap eder, nisanlima ise canim yavrum demeden laf soylemez, kotu sozunu duymuslugum yok 2 yildir
tuhaf çok anormal. ne yapmayı düşünüyorsunuz?
ileride çok sorun yaşarsınız...
benim kayınvalidem de eşim karşı öyle çok üstüne düşer. ama eşim mesafelidir, bazen bunaltma anne beni diyor. kayınvalide kendine geliyor eşim uyarınca. ama sizin nişanlınızda anneci.

Başına bela almak istemiyorsan bu işten vazgeç derim.
Bu zamana kadar vazgeçmedilerse bundan sonra hiç vazgeçmezler.İleride sana çok büyük problem çıkarırlar.
Kendileri normal buluyorlar,anormal bulan sensin.Seni neden dinlesinler ki ? Şimdilik hı-hı deyip aynen devam edebilirler.

Anneler oğullarına düşkün olurlar,çocuklarını bebek gibi de görebilirler ama her şeyin bir oluru var.Koca adamla annesi koyun koynuna yatmaz.

:KK70: söyle olmus; ablayla sevgilisi evlendiği gün dugunden sonra birlikte eğlenmeye gidiliyor, kız kardeş orda iciyo iciyo abimde abim diye baya ağlıyor. Sonra evliliğin devamında kız arada bir bunların evine giderek sözde Abisine çok düşkün olduğu için arada abisiyle uyumak istiyo, gelin'de manyak bu karı ya napiyosa yapsın galiba psikolojik sorunları var zaten normal değil yazık diyerek orali olmuyo. Ayrıca kız kardeş gelin'i de çok kiskaniyomus tabi. Ondan sonra zamanla gelin'le damat arasında cinsellik açısından baya soğukluk giriyo araya. Neden olduğunu abla bi türlü cozememisti. Sonra bunlar ayrıldılar ablada evine döndü ama 3 parça eşya almış sadece. Tekrar eşyalarını almak için oturduklari eve gidince abiyle kardeşi yatakta çıplak uyurken bulmuş. Anahtarı yok sanmışlar heralde kızın o yüzden rahat davranmislar. Abla hiç uyandirmadan onları direkt geri çıkmış hiç bi eşya almamis o evden aldiklarinida bahçede yaktı zaten bizde yardım ettik. daha sonra boşanma davasinda damat boşanmak istemedigini soyleyince abla onları gordugunu mahkemede söylüyo. Kanıt yok ama kız kardeşin Abisine duskunlugunu bildiği için herkes garipsendigi içinde tabi çünkü normal bi baglilik değil, o yüzden damadin annesi mahkemede düşüp bayilmis millet şok olmuş filan gelen tepkiler "hadi ordan" tarzı değilde "Demek bundanmiymis bu deli abi abi tavrı" yönünde olunca ilk celsede boşandılar zaten. Böyle :)
yok ya bunlar gerçek kardeş değildir, insan öz kardeşine nasıl cinsel istek duyabilir hastanede karışmışlardır :KK57:

Annemle paylastim buradaki bir kac yorumuda
kriz cikti su an cok kotuyum
yaziklar olsun ben boyle bir evlat mi yetistirdim diyip yuzume tukurdu annem :KK43: sen nasil pislik bir insanmissin dedi bana, nasil bir art niyet bu Allahtanda mi korkmuyorsun dedi :KK43: ana ogul beraber uyumus bunda ne var diyor :KK43:

Annenizin tepkisi şok edici!
Yüzüne tükürülecek biri varsa bile o siz değilsiniz ki.

Ana oğul beraber uyumuş bunda ne var diyor ciddi ciddi :KK57:

Arkadaşımın eşi de annesiyle uyuyor canım.
Iki senelik evliler iki gece eşinin yatağında yatıyorsa beş gece anasının koynunda.
Sen de böyle bir hayat istiyorsan durma devam et.
Bu nedenle çocukları da olmuyor olamıyor.
Eşi ile tartışsa anasının odasında alıyor soluğu. Yatak odasından bir gülme sesi gelse anası ooooooğğğğğlllllluuuuuummmmmm bi yerin mi acıdı bişey mi oldun kuzuuuuuum diye odaya dalıyormuş.

çok güldümmmm

babamın amca oğlu var
adam 58 yaşında
gerdek gecesinde annesi çok ağlıyor diye karısının yanından kalkmış annesiyle uyumuş
altlı üstlü oturuyorlar
yemeğini yedikten sonra ailesine iyi geceler deyip hala annesinin yanına gidip uyuyormuş
annesi ölürse vicdan azabı çekermiş
sağlıksız bir ilişki:KK12:
3 tane de evlatları var, hangi ara yaptılar bilmiyorum:KK70:
senin durumun ona benzeyecek gibi
hiç normal değil canım

hakkaten hangi ara olmuş 3 çocuk

Daha öncede konu açmistin nisanlin üzerine. O konudada herkes nisani at diyordu. Bu konuyu niye, neden açiyorsun o zaman? Herkesin senin nisanlini taslamasi hosuna mi gidiyor? Yani besbelli adam ile evlenilmez, daha baska ne kaniti istiyorsun? Yada reyting almak için her hafta nisanlin üzerine konu açmaya mi düsünüyorsun? :KK14:

Daha öncede konu açmistin nisanlin üzerine. O konudada herkes nisani at diyordu. Bu konuyu niye, neden açiyorsun o zaman? Herkesin senin nisanlini taslamasi hosuna mi gidiyor? Yani besbelli adam ile evlenilmez, daha baska ne kaniti istiyorsun? Yada reyting almak için her hafta nisanlin üzerine konu açmaya mi düsünüyorsun? :KK14:

ne alaka
bu benim ilk konum nisanlimla ilgili
karistirdin herhalde

ne alaka
bu benim ilk konum nisanlimla ilgili
karistirdin herhalde

Niye yalan söyleme geregi duyuyorsun?

Bu senin konun degil mi?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nisanlimin-guc-savaslari.808017/

Dogruyu söylemek gerekirse artik konularinida pek inandirici bulmuyorum. Yani yalan söyledigine göre. Ki düsündügümde ilk konundaki ego'lu çoçuk "ben senin baban gibi olmiyacam" diyen biri pek annesi ile yatacagini sanmiyorum. Sanirim ilk konundaki ilgi hosuna gitmis ve ikinci konu açmissin.

Niye yalan söyleme geregi duyuyorsun?

Bu senin konun degil mi?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nisanlimin-guc-savaslari.808017/

Dogruyu söylemek gerekirse artik konularinida pek inandirici bulmuyorum. Yani yalan söyledigine göre. Ki düsündügümde ilk konundaki ego'lu çoçuk "ben senin baban gibi olmiyacam" diyen biri pek annesi ile yatacagini sanmiyorum. Sanirim ilk konundaki ilgi hosuna gitmis ve ikinci konu açmissin.

istediginizi dusunmekte ozgursunuz

X