Ensestle alakası yok ama güpegündüz psikolojik bozukluklar var.
27 yaşındaki herif annesiyle yatıyor???? Bu adam normal mi dostlar sizce?
yemin ettiricem hemde cok buyuk yemin ettiricem annenle uyumayacaksin birdaha diye
cok israr ediyormusmus basindan gitmiyormusmus nasil olsa zararsizca yaninda uyuyormusya ondan o'da hayir deyip gonlunu kirmayayim diyormusmus, ne zorluklarla buyutmus anacigi onu, bir yaninda yatmak istemis cokmuymusmus
bilmiyorum
Ya ben söyletmek istiyorum lütfen :) Neymiş olayın aslı ve nasıl ortaya çıkmış en can alıcı yeri burası bence ki bunun cevabı konu sahibini de ilgilendiriyor. Nasıl ortaya çıktığı yani...
hepinize cook tesekkur ederim
yarin bulusacagiz.. acip tum yorumlari tek tek okutacagim ona -yuksek sesle
sonrasindada sence ayrilmak icin yeterli bir sebebim var mi diye soracagim...
cok uzgun ve mutsuzum hatta agliyorum su an
gulerek cevap veriyorsun sende normal degilsin diyenler oturupta aglayayim mi saskinliktan diyecektim ama su an agliyorum iste...
Ne sebeple beraber uyuyorlarmış ki peki? Hani evde yalnız kalamamayı anlarım hırsızdan falandan korkarsın da yatağa yalnız girememenin açıklaması ne olabilir?Annemle paylastim buradaki bir kac yorumuda
kriz cikti su an cok kotuyum
yaziklar olsun ben boyle bir evlat mi yetistirdim diyip yuzume tukurdu annemsen nasil pislik bir insanmissin dedi bana, nasil bir art niyet bu Allahtanda mi korkmuyorsun dedi ana ogul beraber uyumus bunda ne var diyor
Ne sebeple beraber uyuyorlarmış ki peki? Hani evde yalnız kalamamayı anlarım hırsızdan falandan korkarsın da yatağa yalnız girememenin açıklaması ne olabilir?
yemin ettiricem hemde cok buyuk yemin ettiricem annenle uyumayacaksin birdaha diye
cok israr ediyormusmus basindan gitmiyormusmus nasil olsa zararsizca yaninda uyuyormusya ondan o'da hayir deyip gonlunu kirmayayim diyormusmus, ne zorluklarla buyutmus anacigi onu, bir yaninda yatmak istemis cokmuymusmus
bilmiyorum
Nişanlınız tek çocuk mu? Aile yapıları mı bu?nisanlimin babasida dedeside evde korkacak durum yok
sadece yaninda uyumak istiyormus sevgiden asktan evlat sevgisi
sabahlarida opucuklere bogarak canim yavrum diye severek uyandiriyormus nisanlimi
Nişanlınız tek çocuk mu? Aile yapıları mı bu?
Kadın ablasıyla da uyuyor mu misal? Ya da baba ablayla, nişanlınız babasıyla vs? Hani böyle bir sevgi yumağıysa aile bir şey diyemem ama anne-oğul arasındaysa temkinli olmak gerek...ablasi var
aile yapilari darken?
ablasi evil farkli sehirde ama hicbirzaman ona karsi oyle olmamis, abla daha soguk, ablasiyla hic uyumamisKadın ablasıyla da uyuyor mu misal? Ya da baba ablayla, nişanlınız babasıyla vs? Hani böyle bir sevgi yumağıysa aile bir şey diyemem ama anne-oğul arasındaysa temkinli olmak gerek...
Nisanlimla konustum az once yatak odasinda tv izliyorum dedi.. neden odanda degil dedim, burada plazmada daha iyi oluyor dedi
evdekiler nerede dedim sadece annem var ki dedi
annen ne yapiyor beraber mi izliyorsunuz dedim, annem alt katta ne var annemi niye kiskaniyorsun, annemle durdugumu mu cekemiyorsun dedi.. su an konusamiyacagim yarin detayli konusuruz dedim
Allahim sen affet