- 14 Haziran 2023
- 6.682
- 20.749
- 33
Yatakta haşin, gerçek hayatta tüyleri diken diken eden sert bir hatun olmak için olabilirKonu neden cinsellik kategorisinde alakası yok yatakla bu işin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yatakta haşin, gerçek hayatta tüyleri diken diken eden sert bir hatun olmak için olabilirKonu neden cinsellik kategorisinde alakası yok yatakla bu işin
Ben de sana diyorum ki eşinin seni savunması için yılan dilli olmana veya kötü biri olmana gerek yok erkeklerin geneli evliliğin ilk yıllarında eşinin ağzına bakmaz eşini ailesinin yanında savunmaz savunan erkek de nadirdir.saçma bir cümle kullanmıyorum. benzeri durumları anlatıyorum.
Yatakta haşin, gerçek hayatta tüyleri diken diken eden sert bir hatun olmak için olabilir
sınır çizmeye çalışıyorum zaten de. eşimin benim arkamda durmasını isterim, sessiz kalmasını istemem. çevremdeki birkaç örneği var aslında.Ben de sana diyorum ki eşinin seni savunması için yılan dilli olmana veya kötü biri olmana gerek yok erkeklerin geneli evliliğin ilk yıllarında eşinin ağzına bakmaz eşini ailesinin yanında savunmaz savunan erkek de nadirdir.
Kocan sessiz ise arkada duymayıp karışmam derse fesat gelin olur dışlanırsınsınır çizmeye çalışıyorum zaten de. eşimin benim arkamda durmasını isterim, sessiz kalmasını istemem. çevremdeki birkaç örneği var aslında.
farklı yollar deniyorum şimdi. yumuşak yollu düşüncelerimi söyledim. pek randıman alamadım. bazı konularda sert olmakta evililiğin gidişatını olumsuz etkileyebilir gibi
Arkadaşlar bir şey merak ediyorum;
bazı çiftler vardır ya hani kadın bütün akrabalarını karıştırsa dahi kocası onun ağzının içine düşer, her dediğini yapar. öyle kadın nasıl olunur
görüşlerinizi ve samimi cevaplarınızı bekliyorum.
İyi de bu dediğiniz tek taraflı olmaz ki.esinizin de biraz uyumlu düşünceli biri olması gerekir.bwnce esine saygı duyan seven erkekler karısının arkasında duruyor.hayır, eşinin sözüne değer veren ve her ortamda eşini savunan onun arkasında duran, eşinin hatası olduğunda da bunu ortamda karısını yalnız bırakarak değilde baş başayken uyaran birisi olsun isterim.
bunun icin kocayi duzgun secmen gerekirdi. bilmiyor muydun esinin ailesinin yaninda nasil oldugunu, senden ne bekledigini? hic nisanlilik sureci vs yasamadan mi evlendiniz?hayır, eşinin sözüne değer veren ve her ortamda eşini savunan onun arkasında duran, eşinin hatası olduğunda da bunu ortamda karısını yalnız bırakarak değilde baş başayken uyaran birisi olsun isterim.
Kaynanama sorsak olurdu ama maalesef soramayiz artıkArkadaşlar bir şey merak ediyorum;
bazı çiftler vardır ya hani kadın bütün akrabalarını karıştırsa dahi kocası onun ağzının içine düşer, her dediğini yapar. öyle kadın nasıl olunur
görüşlerinizi ve samimi cevaplarınızı bekliyorum.
İnşallahumarım akıl veren çıkar
Gerçi aslında bende öyleyimdir. Tüm sülaleye laf söylerim ama biri bana laf söylerse kocam önümde dikilir. Aslan kocam paşa kocam düzenli bir seks hayatı huzurlu bir evlilik. 0 şikayet. Asla şikayet etmem yapacağımı kendim yaparımya benimde bir akrabam var oda böyle. sordum ona söylemedi. devlet sırrı herhalde
evet biraz kurnaz da olmak gerek sanırım.İyi de bu dediğiniz tek taraflı olmaz ki.esinizin de biraz uyumlu düşünceli biri olması gerekir.bwnce esine saygı duyan seven erkekler karısının arkasında duruyor.
Sadece kadının yaptığı birsey olamaz.
Su bir gerçek bazı kadınlar daha kurnaz erkeğini çoğu konuda önde tutuyor veriyor gazı.gazi alan erkekte bazı konularda esniyor sanırım.
bunun icin kocayi duzgun secmen gerekirdi. bilmiyor muydun esinin ailesinin yaninda nasil oldugunu, senden ne bekledigini? hic nisanlilik sureci vs yasamadan mi evlendiniz?
insanlae degismez kolay kolay
Gerçi aslında bende öyleyimdir. Tüm sülaleye laf söylerim ama biri bana laf söylerse kocam önümde dikilir. Aslan kocam paşa kocam düzenli bir seks hayatı huzurlu bir evlilik. 0 şikayet. Asla şikayet etmem yapacağımı kendim yaparım