- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.803
- 1.423
- 60
Teşekkür ederim can içimAleykum selam:)Mükemmel olmuş canımTatlı parlıyor, sunum süper Ellerine sağlık, başarılar dilerim canım❤
❤Teşekkür ederim can içim
Teşekkürler canım :)Ellerine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim
Teşekkür ederimVay sunum çok güzel ya bayıldım elerine sağlık nefis görünüyor yarışmada başarılar dilerim
Çok teşekkür ederimSunum yaptı enfes, tatlı da öyleEllerinize sağlık Yarışmada başarılar dilerim
Yapılmadı şimdilik maalesef yalnız kaldı Hanım Göbeği :)Çıtır çıtır beni ye diyor. Ellerine sağlık tatlı kadar anlatımın da çok hoştu. Hanım göbeği olur da dilber dudağı olmaz mı...yaptılar mı acaba
Csnım kıymetlı oyun için çok teşekkür ederim :)Gordugumden beri yiyesim yapasim gelio
Tabiki ilk oyum sana, basarilar canim
TeşekkürlerAy cok guzel bu tatli❤❤❤Basarilar
Teşekkür ederim ❤ Babanız artık yapmıyormu uzakmısınızEllerine sağlık canım başarılar dilerim
Babam yapardı, çok severim
Bütün ailem Türkiye de ben almanyadayim ve artık 70 yaşında, bu yaz yardım edersek yatırabiliriz yineTeşekkürler❤
Teşekkür ederim ❤ Babanız artık yapmıyormu uzakmısınız
Allah başınızda daha uzun yıllar durmayı nasip etsin :) yardım edin tabii hem babadan kıza bir miras olur :)Bütün ailem Türkiye de ben almanyadayim ve artık 70 yaşında, bu yaz yardım edersek yatırabiliriz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?