Rica ederim tatlımAynen Habbam Candır hem öğretmiş hem güldürmüş bizi :) Teşekkür ederimm
Sağol kuzumm yarın tırmalarmı beni bu hurmalar
Teşekkürler Jennam güzelim
Ee kimin gardaşıyım
Teşekkürler YAĞIN SOĞUK OLMASINA DİKKAT ET :)
Hiç bişey olmaz tek lokmalik sanki kalorisije de baktım ben fena değil iki tane daha at kendineAynen Habbam Candır hem öğretmiş hem güldürmüş bizi :) Teşekkür ederimm
Sağol kuzumm yarın tırmalarmı beni bu hurmalar
Teşekkürler Jennam güzelim
Ee kimin gardaşıyım
Teşekkürler YAĞIN SOĞUK OLMASINA DİKKAT ET :)
Yiyecrğimi yedim yazıklar olsun bana boğazıma bile sahip çıkamıyorum tüüü yarın sana yenilirsem çatlarım artıkHiç bişey olmaz tek lokmalik sanki kalorisije de baktım ben fena değil iki tane daha at kendine..yemeden önce serbetinden gezdir yine üstüne
Çook teşekkür ederim YasminimEllerine sağlık canım benim, enfess birşey olmuş
Yarışmada başarılar diliyorum❤
Diyetteyim çok yiyemem kiCanim ellerine saglik cok guzel gorunuyor, tam gobek yapmalik mis gibi tatlibasarilar.❤
Yenme yenilme nasıl olacak hangimiz aşağıda ise mı yoksa verilen eksilere mı bakacağızYiyecrğimi yedim yazıklar olsun bana boğazıma bile sahip çıkamıyorum tüüü yarın sana yenilirsem çatlarım artık
Pek tatlıydıeline emegine saglik cnm tatlin cok tatli gözüküyorbasarilar
Teşekkür ederim Ayşeciğim :)Ellerine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim.☺
Verilen eksiye tabii ki yarın 12ye kadar süremiz var :) ben diyete devam ettiğim için o kadar süre aç kalmam sabah limonlu su içiyorum çünkü :)Yenme yenilme nasıl olacak hangimiz aşağıda ise mı yoksa verilen eksilere mı bakacağız
Ayşe mi? Hatlar karıştı galibaTeşekkür ederim Ayşeciğim :)
12 ye kadar yemeden micsak da kabul müVerilen eksiye tabii ki yarın 12ye kadar süremiz var :) ben diyete devam ettiğim için o kadar süre aç kalmam sabah limonlu su içiyorum çünkü :)
Senin adın Ayşe değilmiAyşe mi? Hatlar karıştı galiba
Rica ederim gülçinciğim
Nasıııll12 ye kadar yemeden micsak da kabul mü
Hayır canım, degilSenin adın Ayşe değilmi
Sohbetin tadını kaciridm tarif altında bari yapmayalımNasıııll
Bir arkadaşSunumun güzelliğiibi arkadaş demiş hababam sınıfından biliyorum diye işte bende aynen bu tatlıyı ordan biliyordum meğer böyleymiş, ellerine sağlık canım bol şans ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?