Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim canım özellikle ani misafirde zamandan kazanmak açısından süpercanım biz denedik harika oldu teyzemler çok beğendi tarifini aldılar hemen şimdi yine misafir geliyor ablam yapıcak gene çok teşekkürler çok güzel bi tarif şiddetle tavsiye ediyoruma.s.
teşekkürler canım kaydirigubbakcemile5harika görünüyoooorr cokacimcoook
sağol canım kaydirigubbakcemile5ellerine sağlık canım hanım dili diince böle 2.5 lu pide gbi bişey beklemiştim...hanım dili nede olsa...
hemen yollarım canım ne demek olumunekankayizsmileEnfes gözüküyor ya cokacimcoook
Bi tabak yollasana sositososito
Teşekkür ederim canım opuyorumnanaktanharika gözüküyor.....:CüvCüv:
Çaktırmadan atıver bir lokma bir kereden bir şey olmaz canım olumunekankayizsmilediyetteyim ama çok fena canım çekti :gitme::gitme::gitme:
Bir dahaki sefere unu azar azar ilave edersen sorun yaşamazsın canımbu akşam denedim ama yapamadım...önce unu çok geldi....hamuru toparlayamadım...yağ yoğurt takviyesi yaptım ve sert bir hamur oldu.....birde şerbetini çekmedi....umarım bir daha ki sefere .....
hayır canım yanlış değil doğru anlamışsın sarısı içine akı üstüneyumurtanın sarısı içine demişsin akı üstüne. normalde sarısını üzerine süreriz. yanlışmı yazdın yoksa tarif böylemi. çok beğendim tarifide yanlış yapmayayım diye soruyorum.
ellerine sağlık
benim bildiğim şekerpare böyle oluyor ama neyseBende deneyeceğim bu tarifi,ama hanımın dilini göremedim ben,resimdeki şekerpareye benziyor