hanım dilendi , bey beğendi modelini pikede kullandım...

hxuxrrem 2000

SEN BU SEVGİYİ HAKETMEDİN
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
5.323
31
fotoraf0009sp9.jpg

fotoraf0010zx9.jpg

fotoraf0011vr0.jpg

fotoraf0012vn9.jpg

hanım dilendi bey beğendi. modelini pikede kullandım...

İsmi neden böyle? Güzel olmuş, benim tarzım değil ama emeklerine sağlık şeker..

isminin açıklaması tv de şöleydi...
bu model,kalan iplerle yapılır aslında...hanım komşudan kalan iplerini ister.birşey üretir ve eşi beğenir mantığı..:sm_confused:
ama benim yaptığım ise tamamen bu pikeye özel alınan iple oldu .. kalan iple olacak iş değildi...:1rolleyes:

derya baykal koydu sanırım bu ismi... örnekte onun olması lazım..

çok güzel olmuş ellerine sağlık...

super! super! ben bayıldım doğrusu... hihoyyyt
ellerin dert görmesin aşkım :nazar: Şeniz

derya baykal koydu sanırım bu ismi... örnekte onun olması lazım..

çok güzel olmuş ellerine sağlık...

ismini derya baykal koymuştur belki ama o bulmadı örneği 20 yıl önce annem yapıyordu bundan yani çok eski bir örnek
ellerinize sağlık

Son düzenleme:
çok güzl olmuş emeğine sağlık
benim kardeşim atkı örmüştü pembesinden çok hoş olmuştu
bende panço örüyorum şuanda
modelin ismini bilmiyodum yalnız:)))

çok güzl olmuş emeğine sağlık
benim kardeşim atkı örmüştü pembesinden çok hoş olmuştu
bende panço örüyorum şuanda
modelin ismini bilmiyodum yalnız:)))

çok şeker oluyor atkı da şalda .. eldivende yaptım ben.. bi ara onuda koyarım...a.s.

atkılarını görmüştüm... senin yaptığın pikede çok şık olmuş.. ayrıca battaniye gibi sıcacaık tutar.....

ayy ewet tatlım .. sıcacık tutuyor hakikatende...birde çok amaçlı...koltuk üstüne falanda atabiliyorsun...yastıklarında yaptım ki dekoratif olsun...a.s.

annemde de var rengı farklı sanırım
cok hos olmus ellerinize saglık :eek:

genellikle evlerde illa vardır bu modelden bişi... benim annemde ,anneannemde,ve kayınvalidemdede var.. hatta yaparken bana başka model bulamadın mı diye takıldılar bide....
ama bana bu model çok hoş geliyor... nedense...CADIARZU
seninde beğendiğine sevindim...:eek:

yok artik valla allahim sana nazar degdirmesin güzel hamisssssssss masallah ya vallahi billahi imrendim sana ben cok cabuk SIKILIYORUM
ellerin dert görmesin canim
ellerine emegine saglik
güle güle iyi günlerde kullanman dilegiyle.......

yok artik valla allahim sana nazar degdirmesin güzel hamisssssssss masallah ya vallahi billahi imrendim sana ben cok cabuk SIKILIYORUM
ellerin dert görmesin canim
ellerine emegine saglik
güle güle iyi günlerde kullanman dilegiyle.......

bu aralar çok stresliyim tatlım...terapi adına sürekli örüyorum.dolayısıyla büyük işler ortaya çıkıyor...beğenildiği zaman da çok mutlu oluyorum.beğendiğine de çok sevindim...yaptığım şeylerin takdir görmesi de stresimi atma adına çok faydalı oluyor canım...çok teşekkürler...:1hug:

ellerin dert görmesin çok güzel olmuş a.s.bende kendime bunun atkısını yapmıştım evde kalan iplerle :CüvCüv:

cok güzel olmus bitanem,emegine saglik...
hangi ara yaptin bunlari,massallah...bu arada ismine bittim..hanim dilendi bey begendi:)

X