hanım dilendi , bey beğendi modelini pikede kullandım...

cok güzel olmus bitanem,emegine saglik...
hangi ara yaptin bunlari,massallah...bu arada ismine bittim..hanim dilendi bey begendi:)

ya .. hayatım.. boşum bütün gün.... habire örüyorum....böle kocaman şeyler ortaya çıkıveriyor...
aslında bende anlamadım nası bitti ... bi hışımla örmüşüm...:uhm:

bu çok eski bir model..
kayınvalidemde var.eskiden kullanırmış ama o yatağına atarmış..geçenlerde bana gösterdi bak bu nasıl diye..
ellerine sağlık canım.

patik ben de ördüm ama benimkinin fotoğrafı yok..... netten bi kaç fotoğraf koyuyorum...

282436390.jpg

patik3.jpg

282436388.jpg

bu çok eski bir model..
kayınvalidemde var.eskiden kullanırmış ama o yatağına atarmış..geçenlerde bana gösterdi bak bu nasıl diye..
ellerine sağlık canım.

oy canım benim hoş geldin.. çok özledim seni...Şeniz
ewet ya.. benim kayınvalidemde annemde ve anneannemdede var.... bende yapayım dedim....boş duranı ALLAH SEVMEZMİŞ....a.s.

çok güzel olmuş ya renkleri de çok güzel uymuş
emeğine sağlık canım çok beğendima.s

canım yastıklar hariç kaç gr ip kullandın...bi de sakıncası yoksa markasını da yazar mısın iplerin... bir de ne kadar zamanda bitirdin???

çok soru sordum ama ben de yapmayı düşünüyorum...

canım yastıklar hariç kaç gr ip kullandın...bi de sakıncası yoksa markasını da yazar mısın iplerin... bir de ne kadar zamanda bitirdin???

çok soru sordum ama ben de yapmayı düşünüyorum...

yaklaşık olarak...ben her renkten 5 er tane aldım...neme lazım yetmemezlik yapmasın diye...
ipim çapa...
bunu ben 2 ayda bitirdim... yastıklar dahil... çift kişilik bir yatağa oluyor.. ama daha küçük yap bence..bu sanırım çok büyük oldu... her gören öle diyor...
.istersen,kaç motife kaç motif taptığımıda yazabilirim...
bu arada ilgin beni çok mutlu etti sölemeden geçemicem...a.s.

Hürrem eline koluna sağlık. Çok çok güzel olmuş.:nazar: Gerçekten eski bir örnek ama örgünün modası geçmiyo ki. Rica etsem de bana örsen dermişim...:sm_cool:

X