hanım dilendi , bey beğendi modelini pikede kullandım...

seni kıracağıma kafamı kırarım Şeniz

spa0076vs8.jpg

oy kıyamam sana bitanem....teşekkürler.. çok güzel olmuş ... süperrrrrrrrrr...:sm_cool:

ŞenizHürremcim canımsın sağol bitanem örmüş kadar oldun,ii günlerde kullan inşallah. Bu arada bebişin cinsiyeti ne?:ecrin_bebek:

amin tatlım ...ama ben gerçekten söledim....
vallahi benim bebek biraz karmaşık.. ilk önce kız dedi sora erkek dedi 16. haftada yine erkek dedi... 18 haftada yok kızmış dedi..:bbo:. 20 haftada erkeğe benziyor ama kız galiba dedi... bende sinir oldum-tatlicadiarzu-... adını DENİZ koyduk.. kız ise DENİZ NİSAN olacak...
artık bu ay başka dr gitmeyi planlıyorum.CADIARZU.. çok saçma geldi bu durum bana....:uhm:

Sağlıklı bebek olsun da cinsiyeti önemli değil.:CüvCüv: adını da çok güzel düşünmüşsün. Allah hayırlı doğumlar versin, kucağına almak nasip etsin İNŞ. Kalbim ve dualarım SENİNLE.Şeniz

Sağlıklı bebek olsun da cinsiyeti önemli değil.:CüvCüv: adını da çok güzel düşünmüşsün. Allah hayırlı doğumlar versin, kucağına almak nasip etsin İNŞ. Kalbim ve dualarım SENİNLE.Şeniz

en başı sağlık... artık düşünmüyoruz cinsiyet meselesini zaten.... RABBİM sağlıkla kucağımıza aldığımız günü görmeyi nasib etsinde hayırlısıyla...
ALLAH razı olsun bitanem....çok tatlısın...:1hug:
RABBİM bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun... rabbim isteyen herkesede nasib etsin inşallah....:Saruboceq:

gerçekten çok güzel olmuş ama bu örneğe ismide derya baykal bulmadı ...onun programından önce aldığım dergilerdede ismi öyle geçiyo örneğin ...ellerine sağlık iyi günlerde kullan ...

gerçekten çok güzel olmuş ama bu örneğe ismide derya baykal bulmadı ...onun programından önce aldığım dergilerdede ismi öyle geçiyo örneğin ...ellerine sağlık iyi günlerde kullan ...

teşekkür ederim tatlım....beğendiğine sevindim...yerimseniben
öylemi ben bilmiyordum.... bende diyorum bunu nereden biliyorum.... derya baykalda geçti. ya. orada geçince o koydu sandık.. ama dünkü programda söledi bu ismi biz koymadık diye ..dün duydum....kaydirigubbakcemile3

hürrem cimmmm ne yapmışsı sen yaaa bune süpper olmuş maşallah canım ellerine sağlık sabır işi valllaha yawdelikafadulden

hürrem cimmmm ne yapmışsı sen yaaa bune süpper olmuş maşallah canım ellerine sağlık sabır işi valllaha yawdelikafadulden

ewet tatlım gerçektem sabır işi.... bişilerle oyalanmam lazım .. yoksa bu hayat şartlarında yaşamak ve nefes almak çok güç...:çok üzgünüm:

ellerine sağlık hüremcim, vala süper bu modeli çok severim zaten :) her yerede yakışıyor deyilmi?
yelekden ,patiğe, hırkaya ,pikeye kikikii

arkadaşlar isim 20 sene öncede aynıydı Derya baykalın fikri değil yani küçükken ilk ördüğüm motiftir oradan biliyorum

X