Hani sadece ilki acırdı?

Nsrncicek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2020
79
16
30
Merhabalar daha önce de benzer bir konu açmıştım lütfen kelimelerimi mazur görün 3 aylık evliyim eşimle birlikte olamıyoruz. Bir kere sıktım dişimi onda tam oldu gibi ama canım çok yanıyordu o yüzden gitgel olmadı ve çok kanamam oldu 2 gün sürdü kanama. Sonrasında adetim araya girdi bir süre ara verdik ama şimdi yine olmuyor canım çok yanıyor ne yapmalıyım çok sıkıldık artık bu durumdan

Daha önce gittim doktorun vajinusmus eğitimi yokmuş ama muane ettiğinde bir sıkıntı olmadığını söyledi.

Ben vajinismus tedavisi görürken doktorum çok güzel bir örnek vermişti. Elinizi çok sıkı yumruk yapın ve parmağınızı işaret parmağınızın ordan ittirin. Ne kadar zor gireceğini göreceksiniz. İlişkide de böyledir. Çok sıkarsanız kendinizi acı olacaktır mutlaka beraberinde kanama. Sakin ve rahat olursanız acı da olmaz kanama da. Zaten kanama ilk Bi kaç ilişki de oluyor sonrasında olmuyor

Benim size bir önerim olacak.. Belki komik tuhaf gelecek ama önce beyninize şu komutu verin...
SEKS GÜZEL BISEY ZEVKLI ÖYLE OLMASA BU KADAR INSAN YAPMAZDI..
sevmedigin birini düşün.. AYŞE BİLE YAPTI DA BENIM ONDAN NEYİM EKSIK O GICIK KIZDAN BENDE BASARABILIRIM....
ŞUAN ORASI AÇIK BIR KERE GIRDI YINE GIRER VE ACIMAYACAK...
Bu komutu verin beyninize ve kayganlaştırıcı kullanın.. başaracaksınız korkmayın.. ben ilk evlendiğim de 3 gün yapamadım...

Kendinizi çok sıktığıniz , kastiginiz için aciyor gibi geliyor ama acı yok , kanama bir kaç kere olabilir ama 2 gün sürmesi yine kastiginiz için ya da tahrişten. Kayganlastirici deneyin , uzun uzun ön sevisme deneyin .Geçmiş olsun

Alışana kadar her ara verdiğinizde bir miktar acı olabilir. Zar yırtıldı(!) acı bitti gibi bir algı yanlış çünkü zaten acıyan şey zar değil. Bu sebeple kendinizi kasınca acı daha çok olur. Oradaki kaslarınızı ilk kez kullanıyorsunuz kasların alışması pratiğe ihtiyaç var.

Benim yöntem kendinize ( çevrenizde kesin vardır ) bu gerizekalı yapsıysa bende yaparım gazını verin .sonrasında kendinizi rahat bırakın ve sonuçlandırın . Jinekologumla ilk ilişki öncesi konuştuğumda bana kendini rahat bırak sen kaslarını sıkarsan ( vulva bir kastır) duvar olur ve eşin her girmeye çalıştığında balyoz etkisi yapar canın yanar istersen kayganlaştırıcı jel sür .

Daha önce gittim doktorun vajinusmus eğitimi yokmuş ama muane ettiğinde bir sıkıntı olmadığını söyledi.

Merhaba ilk ilişkilerde ağrı olabiliyor benim ilk gece ağrım çok oldu ama kanama hiç olmadı ilk zamanlar ne kadar sık ilişkiniz olursa ağrı o kadar azalır ama jel kullanın veya mutlaka ıslaklık olsun yoksa tahriş olursa korkunuz artar

Valla benim ilki de acılı ya da kanli olmamisti, sonrakiler de acılı olmadı.
Tamamen kafada biten bir olay olduğuna eminim. Siz kendinizi öyle sıkmışsınız ki 'ilk sefer aciyacak' diye,haliyle beyniniz kendini buna ayarlamış. Keşke bakış açınız değişebilse...
Siz rahat olsanız, aslında hiç mesela kalmayacak. Ama böyle eski duyduklarıniz ,şehir efsaneleri, korkunç gerdek anilari, bekarete yüklediğiniz büyük anlamlar beyninizi kurcaladikca hiç rahat olamayacaksınız...
Öneri olarak eğer kullanıyorsanız bir akşam bol bol alkol alın, güzel bir yemek yiyin, sonrasında yavaş yavaş , kıkırdaya kıkırdaya , konuşa konuşa yatak odasına geçin, ilişki başlangıcını uzattikca uzatin. Yeterli islakliga geldiğinizde başlayın... Yani bir gorevden ziyade zevkini çıkarmaya çalışın, mesai gibi zaman harcamak yerine biraz daha dogal, hayatın doğal akışında bir gece geçirin. Bence etkisi olacaktır - en azından beyninizin savunma mekanizmasını kapatmasına

Canım bak büyük bir olasılıkla bu psikolojik ve sen bunu aşacaksın eminim.Kendini telkin et,bu doğal bir şey ve yüzyıllardır insanlar bunu kolaylıkla yapıyor.Demek ki sen de yapabilirsin.Ben inan ki aşırı derecede hassas ve evhamlı bir insanım.Günlük hayat içinde çok gerginimdir,tedirginimdir.Panik atağım var.Ama ne ilk gecemizde ne de sonrasında hiçbir sıkıntım olmadı.Ilk başta hafif bir acı oldu onu hiç önemsemeden devam ettikçe zaten zevke dönüşüyor.Ama önemseyip hemen geri çekilirsen olmaz,sonuçta orası da kas ve alışması lazım.Üstelik acı olmamasına rağmen benim kanamam 4 gün regl gibi devam etti.Araştırdım normalmiş hiç kafama takmadım.Herkesin yapısı farklı, kanaması hiç olmayan var ,çok olan var.Acısı az olan, çok olan var.Bunların hepsi de normal ve emin ol ki sağlıklısın.Zaman geçtikçe her şey çok daha kolay olacak.Ilişkiden kaçınmak yerine sık sık ilişkiye girmeyi deneyin.Iyice ıslanmaya çalış.Ilişki öncesi güzel iç çamaşırları giyin.Aynanın karşısına geç ne kadar güçlü ve güzel bir kadınsın bunları düşün.De ki ben bunu yapabilirim çünkü böyle yaratıldım.Ben doğuştan yetenekliyim.Bu şekilde telkin et kendini.Bir de bu konularda dikkatimi çeken değişik bir detay var.Çok sert, emirler yağdıran bir eş korkup kendini kasmana neden olur.Ama çok naif,sürekli acıyor mu aşkım, aman dikkat aşkım modunda bir eş de tedirgin eder ve o anın büyüsünü bozar.Eşine rica et bu iki uçta davranmasın,daha soğukkanlı,güven veren ve doğal davranışları olmalı.Ve eğer sen tam teslimiyet haline geçebilirsen,acı zevke dönüşür.Bu bir süre sonra alışkanlık haline gelecek,hem ruhen hem bedenen alışacaksın,su içmek kadar kolay olacak her şey.

Herkese çok teşekkür ederim dediğim gibi ilki olmuştu zaten iki ve üçüncüyü de dayan dedim kendime olayın zevkinde değil de bir görev bilinciyle yaptım ve oldu çok şükür umarım bundan sonrasında zevke dönüşür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…