Merhabalar daha önce de benzer bir konu açmıştım lütfen kelimelerimi mazur görün 3 aylık evliyim eşimle birlikte olamıyoruz. Bir kere sıktım dişimi onda tam oldu gibi ama canım çok yanıyordu o yüzden gitgel olmadı ve çok kanamam oldu 2 gün sürdü kanama. Sonrasında adetim araya girdi bir süre ara verdik ama şimdi yine olmuyor canım çok yanıyor ne yapmalıyım çok sıkıldık artık bu durumdan
Daha önce gittim doktorun vajinusmus eğitimi yokmuş ama muane ettiğinde bir sıkıntı olmadığını söyledi.
Canım bak büyük bir olasılıkla bu psikolojik ve sen bunu aşacaksın eminim.Kendini telkin et,bu doğal bir şey ve yüzyıllardır insanlar bunu kolaylıkla yapıyor.Demek ki sen de yapabilirsin.Ben inan ki aşırı derecede hassas ve evhamlı bir insanım.Günlük hayat içinde çok gerginimdir,tedirginimdir.Panik atağım var.Ama ne ilk gecemizde ne de sonrasında hiçbir sıkıntım olmadı.Ilk başta hafif bir acı oldu onu hiç önemsemeden devam ettikçe zaten zevke dönüşüyor.Ama önemseyip hemen geri çekilirsen olmaz,sonuçta orası da kas ve alışması lazım.Üstelik acı olmamasına rağmen benim kanamam 4 gün regl gibi devam etti.Araştırdım normalmiş hiç kafama takmadım.Herkesin yapısı farklı, kanaması hiç olmayan var ,çok olan var.Acısı az olan, çok olan var.Bunların hepsi de normal ve emin ol ki sağlıklısın.Zaman geçtikçe her şey çok daha kolay olacak.Ilişkiden kaçınmak yerine sık sık ilişkiye girmeyi deneyin.Iyice ıslanmaya çalış.Ilişki öncesi güzel iç çamaşırları giyin.Aynanın karşısına geç ne kadar güçlü ve güzel bir kadınsın bunları düşün.De ki ben bunu yapabilirim çünkü böyle yaratıldım.Ben doğuştan yetenekliyim.Bu şekilde telkin et kendini.Bir de bu konularda dikkatimi çeken değişik bir detay var.Çok sert, emirler yağdıran bir eş korkup kendini kasmana neden olur.Ama çok naif,sürekli acıyor mu aşkım, aman dikkat aşkım modunda bir eş de tedirgin eder ve o anın büyüsünü bozar.Eşine rica et bu iki uçta davranmasın,daha soğukkanlı,güven veren ve doğal davranışları olmalı.Ve eğer sen tam teslimiyet haline geçebilirsen,acı zevke dönüşür.Bu bir süre sonra alışkanlık haline gelecek,hem ruhen hem bedenen alışacaksın,su içmek kadar kolay olacak her şey.Merhabalar daha önce de benzer bir konu açmıştım lütfen kelimelerimi mazur görün 3 aylık evliyim eşimle birlikte olamıyoruz. Bir kere sıktım dişimi onda tam oldu gibi ama canım çok yanıyordu o yüzden gitgel olmadı ve çok kanamam oldu 2 gün sürdü kanama. Sonrasında adetim araya girdi bir süre ara verdik ama şimdi yine olmuyor canım çok yanıyor ne yapmalıyım çok sıkıldık artık bu durumdan