Hani Benim Oğlum Nerdeymiş?

inşallah arkadaşım ya.. atlatıverirsin sende kolaycacık..

Allah analı babalı büyütsün

Allah anali babali büyütsün... cok duygulandim

Allah anali babali büyütsün... cok duygulandim

teşekkürler..
oğlum şuan 17 aylık oldu, günler o kadar çabuk geçiyo ki... darısı herkesin başına.. onlarla hayat çok güzel, doğum da bu güzelliklerin mucizevi bi başlangıcı... herkeseye kolaylıklar diliyorum...

allah analı babalı büyütsün canım ay ben doğumdan korkardm ama sen böyle yazınca ne güzel geldi ninni gibi

amin cnm insallah bebeginle size ömür boyu mutluluklar

tekrar okunsun istedim :)
ben özlemişim doğum hikayemi... aradan 3 yıl geçti... bir de kızım oldu... onun doğum hikayesini de yazacağım inşallah :)

Merhaba bnde 2 ay 3 haftalık hamileyim hayalini kurduğum doğumu gerçekleştirmişsin resmen öle imrendimki sana öyle güzel motive ettınkı benı dilerim allahımdan banada bölesi nasip olur bnde hep inş açılmam çok olur da ole giderim hastaneye diyorum ve en başından beri normal doğuma şartlıyorum kendımı bütün günahların af oluyormuş ve bütün için temizleniyormuş yeniden doğmuş gibi oluyormuşsun inş bendme herseyım yolunda gider böle lütfen kızının doğumunuda en kısa zamanda paylaş rabbım inş banada nasip eder burada bebeğimin doğum hikayesini paylaşmak :)[/B]

çok güzel maasallah ya Allah ayırmasın sizi bizede kolay dogum nasip etsin inş..

Bugun kesin benim ağlama günüm.

Allahım sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım.
Darısı oğluşumla benim başıma inşallah.

Bugun kesin benim ağlama günüm.

Allahım sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım.
Darısı oğluşumla benim başıma inşallah.

inşallah arkadaşım, Allah kolaylığını veriyo, hiç merak etme sen...

amin inşallah, sizde benim gibi, daha da kolay bir doğum yaşarsınız. yolun başındasınız ama zaman çok çabuk geçiyo inanın, sonra hamile olduğunuz günleri unutuveriyosunuz, normal doğum korkulacak birşey değil, kendinizi böyle şartlandırmadığınız sürece kolaylıklar sizin yanınızda olacak, Yüce Allahın yardımıyla alacaksınız kuzunuzu kucağınıza... Allahın izniyle... bu arada kızımın doğumu daha da kolay oldu :) onuda paylaşacağım inşallah , "Hani Benim Kızım Nerdeymiş?" yazarım onada :)
Allah yardımcınız olsun her zaman...

ne kadar da güzeldi o anlar... allah herkese nasip eder inşallah..

ah keşke tevekkül edip beklesek. ne kadar sabırsızız. ve sizin hikayenize imrendim maşallah

Lavman ne, her hikayede okuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…