Mavilerin ve sondaki bejlerin modelini cok begendim cok kibar sade duruyorlar ister üstüne rengarenk yastiklar at genc isi olsun ister tasli islemeli yastik at süslüü olsun
öncelikle Allah tamamına erdirsin.günlük kullanım için 3. model oldukça kullanışlı.yastıklarla uğraşması sıkıntı veriri bir süre sonra.yinede tercih sizin...
kesinlikle 3. benim kullandığım takıma benziyor. evde kendimi de misafirlerimi de salon diye tabir ettiğimiz yerde ağırlıyorum. artık modernlik ve şıklık ön planda. diğerleri klasik modellere kaçıyor ve pek rahat görünmüyorlar. o yüzden tekrar belirtmek isterim ki 3 NUMARALI SİYAH KOLTUK TAKIMI ŞAHAAANEEEE :)) siyah yerine koyu kahve de düşünebilirsin. naçizane önerimdir
ben evimi kurmak için 9 ay mağaza mağaza gezmiştim o yüzden seni çok iyi anlıyorum. önemli olan senin içine sinmesidir.
Sanırım bı karısıklıga sebeb oldum 4 resım var ama 1ve 2 aynı takım sadece ıkı seklınıde gostermek ıstedım olursa 2.resımdekı halı olur ama o renkler degıl
Sımdı uc dıyenlerın neyı soyledıgınden emın olamıyorum
3 numara bence. çok sıcak samımı duruyor.
1 numarada cici ama sureklı duzeltmen lazım. kullanım acısından 1 numara, ayrıca şık da bı takım
gösterişli olsun dıosan 1 numara
siyah asla tavsıye etmıorum tozu hemen gozterıo hem mobılyada hem koltukta. pffff :S
2.koltuk olursada sıyah olmayacak sutlu kahve tonları ama artık klısemı oldu o model bılemedım pekte begenen olmamıs
1.takım olursada 2.resımdekı halı bıraz daha spor duruyor ama degılmı ahsaş ayak fılan
ama kesınlıkle oyle ucuk renkler tercıh etmıcem