Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Hangısnı almalıyım ,Oylarmısınız ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Mavilerin ve sondaki bejlerin modelini cok begendim cok kibar sade duruyorlar ister üstüne rengarenk yastiklar at genc isi olsun ister tasli islemeli yastik at süslüü olsun

öncelikle Allah tamamına erdirsin.günlük kullanım için 3. model oldukça kullanışlı.yastıklarla uğraşması sıkıntı veriri bir süre sonra.yinede tercih sizin...

Son düzenleme:
kesinlikle 3. benim kullandığım takıma benziyor. evde kendimi de misafirlerimi de salon diye tabir ettiğimiz yerde ağırlıyorum. artık modernlik ve şıklık ön planda. diğerleri klasik modellere kaçıyor ve pek rahat görünmüyorlar. o yüzden tekrar belirtmek isterim ki 3 NUMARALI SİYAH KOLTUK TAKIMI ŞAHAAANEEEE :)) siyah yerine koyu kahve de düşünebilirsin. naçizane önerimdir

ben evimi kurmak için 9 ay mağaza mağaza gezmiştim o yüzden seni çok iyi anlıyorum. önemli olan senin içine sinmesidir.

sevgiler

en sondaki modern çok kullanışlı ve rahat duruyor
eğer modern tarzı seviyorsan kensinlikl sondakini al
çok güzel bir model

1 ve 3 arasında kaldım. 1 daha ağır 3 daha klasik evinin geneli nasılsa ona göre seçim yap.

2.model hem kullanışlı hem modern hemde rahat gibi duruyo.tabi rengini degişirsen daha güzel olur yani bence 2 :)

bence kesinlikle 2 :) 1 çok arabesk duruyor.2 numaranın rengine de bayıldım hem yataklıymıs kullanışlı bence

Sanırım bı karısıklıga sebeb oldum 4 resım var ama 1ve 2 aynı takım sadece ıkı seklınıde gostermek ıstedım olursa 2.resımdekı halı olur ama o renkler degıl
Sımdı uc dıyenlerın neyı soyledıgınden emın olamıyorum

CIKARDIGIM SONUCLAR SUDUR KIZLAR
sanırım 5kişi koyu renk koltugu soylemıs 3. resim ama 2.koltuk aslında

6 kişide ilk resimden bahsetmiş sanırım :44:

14 kişide en sonuncu sutlu kremmıdır nedır ondan bahsetmıs ben onu ınternette gordum
berke mobılyadada benzerlerı var
ben evımegore'den gordum

3 numara bence. çok sıcak samımı duruyor.
1 numarada cici ama sureklı duzeltmen lazım. kullanım acısından 1 numara, ayrıca şık da bı takım
gösterişli olsun dıosan 1 numara
siyah asla tavsıye etmıorum tozu hemen gozterıo hem mobılyada hem koltukta. pffff :S

2.koltuk olursada sıyah olmayacak sutlu kahve tonları ama artık klısemı oldu o model bılemedım pekte begenen olmamıs
1.takım olursada 2.resımdekı halı bıraz daha spor duruyor ama degılmı ahsaş ayak fılan
ama kesınlıkle oyle ucuk renkler tercıh etmıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…