• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Hangısnı almalıyım ,Oylarmısınız ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
bence biraz daha araştırma yap derim ve neden kahve tonları canlı renkler al nasıl olsa ileride yada yaşlanınca kahve tonlarını kullanırsın ama yinede sen bilirsin canım

2. koltuğu al derim, bu hafta mobilyalarımın hepsi alındı 3.yü bizzat denedim ama teklileri çok rahatsız ettiği için vazgeçtim

kızlar selam olsunn herkezee
ben safak saymıyorum
malum epey var daha 7 eylule :)
hafta sonu istediğim koltuklara bakmaya gittik işte
benım almak ıstedıgım koltuk

ibgks3.jpg

urunun orjınal rengı
1zmifwg.jpg

bu renkte kafamı karıstırıyor ancak bunları kombınlemek zor olmayacakmı nasıl bır yemek odası olacak sıyah beyazmı
buarada berjerlerını begenmıyoruz genıs buluyoruz tıpını

buda bu modele cok benzıyor ve nısanlımın begendıgı modelede cok y akın
2you7es.jpg

nişanlımın begendıgı renk ve model ( kol dayanma yerlerı cok alcak oldugu ıcın rahatsız buluyorum)
ve bu renklerınde zor oldugunu dusunuyorum
zxr9r4.jpg

işte boyle cumartesı alınıcak cok salladıkk durduk fıyatları makul nısanlımın begendıgı 2200 benım begendıgım 2600
temmuzda teslım alınıcak o zamana kdar senetsız bıtırılecek borcu

buarada tv aldık :1:
mutluyum :40:

kızlar bızım sayfada yazdıklarımı aynen kopyaladım
oylamada oy veren herkeze cok tesekkur ederım
o en sonuncu sutlu kahve kıoltugu yakından gordum ve cok sert geldı bana daha gazımahallesınde buldum aynı koltugu
neyse sımdılık bunlardan bırı olacak buyuk ıhtımal ılkı gıbı duruyor renklerde henuz emın degılım :)
öpüyorum sizi cok tesekkur ederım yardımlarınız ıcın

canım nerden alıyosun bunları bilmiyorum ama bence biraz solgun renkler.. yani bana hiç yeni gelin eşyası gibi gelmedi ya =( bu fiyatlarda daha tarz ve hoş şeyler bulabilirsin.. modokoda birçok dükkan senet yapıyo..

Ben çok beğeniyorum berjerleri desenli olan modelleri. Eklediğiniz modelleride genel olarak beğendim ama siz hem şık hem kullanışlı istediğiniz için bunlar biraz oturma odası tarzında geldi bana. :ssz:

kızlar selam olsunn herkezee
ben safak saymıyorum
malum epey var daha 7 eylule :)
hafta sonu istediğim koltuklara bakmaya gittik işte
benım almak ıstedıgım koltuk

ibgks3.jpg

urunun orjınal rengı
1zmifwg.jpg

bu renkte kafamı karıstırıyor ancak bunları kombınlemek zor olmayacakmı nasıl bır yemek odası olacak sıyah beyazmı
buarada berjerlerını begenmıyoruz genıs buluyoruz tıpını

buda bu modele cok benzıyor ve nısanlımın begendıgı modelede cok y akın
2you7es.jpg

Düz renk olan yerde ki kumaşı güzel. Fakat renkler çok basık ve boğuk duruyor bütünlükte. Sanırım minder ve berjer kumaşlarından kaynaklanıyor bu durum. Koltuğun modeli diğer yüklediklerin arasından en iyisi bence. Renkleri kesinlikle daha farklı tercih etmelisin canım.

Son düzenleme:
Hem günlük hemde misafirleri ağırlayabileceğin koltuk takımları bunlar olmamalı bence günlük kullanım için fazlasıyla rahatsız bu koltuklar bi kere kol konulan yerleri çok yüksek simdi daha yatay duran modeller var bence onları tercih et hem misafir içinde çok şık duruyor o modeller

Back
X