kızlar tek odamda koltuk olacak yanı hem msıafır agırlıcak hemde gunluk oturacagız
epey baktık ve gunlerdır karar veremıyorum
Nısanlım yapıstı yakama karar ver artık dıye
hepsınıde aynı sıddette begenıyorum
modellerın 1 farklı renklere takılmayın lutfen model olarak oylarmısınız cırkın bıseyler almak ıstemıyorum forumlara bakıyorum cogu kısı daha sıkır sıkır seyler alınmıs daha gosterıslı
renklerıde sutlu kahve tonlarında dusunuyorum
1. koltuk
bu bıraz klasık duruyor tası demır ayakları bırde ahsap ayaklı alınırsa bu sekılde yaptıracagım onu eklıyorum
2.koltuk
3.koltuk
kızlar en son sayfada yenı koltuklar var muhtemelen onlar olacak onlardan bırı
tatlım madem tek bir odanda olacak, hangisi rahatsa onu al derim. benim fikrim siyah olan daha modern ve rahat duruyor. tabi evin yerin odanın büyüklüğüde çok önemli.
buarada neden metal ayatklı almıyorsun. benim herşeyim metal ayaklı siliyorum geçiyorum ama sandalyelerim ahşap viledayla silerken masanın üstüne kaldırmak zorunda kalıyorum. eğer masa ve sandalye almadıysan şimdi yeni çıkan metal ayaklılar var kesinlikle onları tercih et derim.
kesinlikle 1 numarayı alma derim. arkası minderli modeller günlük kullanım için çok zorluk çıkarır. sürekli düzeltmek durumunda kalırsın ve de rahat edemezsin. 2 numara fena değil gibi ama onunda kol koyma kısımları dümdüz-eğim yok(benim koltuklarımda böyle) ve uzanmak istesen bir mindere ihtiyaç duyuyorsun. 3 numaranın tekli koltukları güzelmiş ama onun da arka kısmı minderli sanırım. allah kolaylık versin canım. zor bu işler.
metal ayak klasık gostyermıyormu koltugu cok ? bıde tası fılan var yastıgın o goruntuyu bozmak ıcın tası yapmıyor ve metal ayakları ahsaba cevırıyor satıcı
buarada ev kıra daha bellı degıl hafta sonu 3'den bırını almamız gerek artık :26:
baştaki suyeşili kahve süper harika bir kombin olmuş yanlış anlamdıysam ilk resmi o hale mi getiriyorlar ilki görünce çok kötü demiştim ama eğer o hale glecekse çok güzel olur