• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Hangısnı almalıyım ,Oylarmısınız ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
tabiki 1 bencede

canım cok tesekkur ederım yon verıyorsunuz 2 ıstıyordum sımdı onada sogudum genıs buro mobılyası gıbı dıyen cok oldu
1 yaptırırsam 2.resımdekı gıbı daha spor tarzda yaptırıcam sutlu kahve kahve tonlarında

buarada oy veren herkeze cok cok tesekkurler konu guncel
pazar gunu satın alınıcak koltuk takımım :4:

3 :52::52:
ama rengi farklı olursa herkesin evi kahverengi :27:
bi de hangi marka canım 3. model bende araştırıyorum listeye eklicem :32:

canım cok tesekkur ederım yon verıyorsunuz 2 ıstıyordum sımdı onada sogudum genıs buro mobılyası gıbı dıyen cok oldu
1 yaptırırsam 2.resımdekı gıbı daha spor tarzda yaptırıcam sutlu kahve kahve tonlarında

buarada oy veren herkeze cok cok tesekkurler konu guncel
pazar gunu satın alınıcak koltuk takımım :4:

hayırlı ugurlu olsun canım iyi günlerde kullanın. bence hepsi güzel yani hangisini alırsan al pişman olacak bir durumun olmayacak.

kızlarr tesekkurrlerr
sondakı tkaım evımegore.comdan gordumm karsıda daha yerlerıı
ama benzer modellerı berke mobılyadada var
hatta bırebır aynısının oldugu avrupa yakasındakı bır magaza daha varmıs onu soylıcek fırma bana fıyatıda uygunn

ben aslında fume ıstıyordum ama sonrada karanlıkmı duser dedım ıkı odam olsa daha kolay secerdım ınsallah kendı evımız olunca 2 odamız olur koltuklu :16:
1 ve sonuncu kapısıyor :7:

kızlar kafamı karıtırdılar
:9:

21e6liv.jpg

21131u9.jpg

kızlarr tesekkurrlerr
sondakı tkaım evımegore.comdan gordumm karsıda daha yerlerıı
ama benzer modellerı berke mobılyadada var
hatta bırebır aynısının oldugu avrupa yakasındakı bır magaza daha varmıs onu soylıcek fırma bana fıyatıda uygunn

ben aslında fume ıstıyordum ama sonrada karanlıkmı duser dedım ıkı odam olsa daha kolay secerdım ınsallah kendı evımız olunca 2 odamız olur koltuklu :16:
1 ve sonuncu kapısıyor :7:

çok saol canım :13:

21e6liv.jpg

21131u9.jpg

canım şunu düşün böle desenli olunca alıcan aksesuarlar perdeler halılar hep koltuğunun üstündeki desene uydurmaya çalışıcaksın :34:

desenlere uydurmaya calısmamda mesela halılarda cıcek desenı olmaz
bardak takımlarım hep sıyah
aslında ben fume dusunuyodum ama ne bılım cokmu ıddalı geldı sıze? olmamısmı zevksızmıyım neyım ben ya :D
mısal bunlardan bırı oldu perde ne renk olurki? duvar ne renk olur? yemek odası beyazmı olur

desenlere uydurmaya calısmamda mesela halılarda cıcek desenı olmaz
bardak takımlarım hep sıyah
aslında ben fume dusunuyodum ama ne bılım cokmu ıddalı geldı sıze? olmamısmı zevksızmıyım neyım ben ya :D
mısal bunlardan bırı oldu perde ne renk olurki? duvar ne renk olur? yemek odası beyazmı olur

canım zevksizlik değil estafurllah bende füme seviyorum hatta bende ya füme ya gri istiyorum.sadece desenlileri pek beğenmiyprum ben.evde sürekli eşya değiştiren biri olduğum için odam bile sabit değildir :1:
o yüzden bana göre farklı renkler katarak değişiklikl yapabilcem bi renk ve modelde olmalı.mesela dün evim şahanedeki koltuklar rengi çok hoşuma gitti :52:

lake modeller revaçta bu aralar ama kullananalar pek tavsiye etmiyo özellikle beyazı :31:
ben perdeyi japon perde alıcam kesin kararımı verdim dün :52::52::52:

canım zevksizlik değil estafurllah bende füme seviyorum hatta bende ya füme ya gri istiyorum.sadece desenlileri pek beğenmiyprum ben.evde sürekli eşya değiştiren biri olduğum için odam bile sabit değildir :1:
o yüzden bana göre farklı renkler katarak değişiklikl yapabilcem bi renk ve modelde olmalı.mesela dün evim şahanedeki koltuklar rengi çok hoşuma gitti :52:

lake modeller revaçta bu aralar ama kullananalar pek tavsiye etmiyo özellikle beyazı :31:
ben perdeyi japon perde alıcam kesin kararımı verdim dün :52::52::52:

yeşil yada en son resimdeki derim.

3. koltuk güzelmiş

ıddalı geldı sana dımı canım desenınden oturu desenıde koyu puntolu :3:
ama ıllada bır desen oluyor canım ama ıste gozmu yorucu acaba desenlerı :D
krem rengı fılan olur anca canım bıde bıseyler degıstırmek kolay degıl halı perde fılan ne bılım en azından benım maddı durumum buna musaıt olmayacaktır
bahse3ttıgın programı bılmıyorum acıkcası
japon perdeyede bakayım gordumm :d degısık geldı banada ben klasik hanı cok modauya boyle dantellı gıbı perdeler var beyaz krem fılan tabı bu renke nasıl uyar bılememde

3.koltuga bıseyler uydurmak daha kolay krem rengı perde tak tamam amaben organze perde ıstemıyorum of anacım ya

ıddalı geldı sana dımı canım desenınden oturu desenıde koyu puntolu :3:
ama ıllada bır desen oluyor canım ama ıste gozmu yorucu acaba desenlerı :D
krem rengı fılan olur anca canım bıde bıseyler degıstırmek kolay degıl halı perde fılan ne bılım en azından benım maddı durumum buna musaıt olmayacaktır
bahse3ttıgın programı bılmıyorum acıkcası
japon perdeyede bakayım gordumm :d degısık geldı banada ben klasik hanı cok modauya boyle dantellı gıbı perdeler var beyaz krem fılan tabı bu renke nasıl uyar bılememde

kanal dede oluyo canım hatta başlamış olabilir :23:
iddayı bende severim.son ekeldiğin öle iddalı bi model değil sadece ben deseni sevmiyorum o yüzden :24:
bende her ay halı perde değiştircek durumda değilim.ama ufak masaları tabloları uydurmak daha kolay olur gibi geliyo bana :52:

Bence iki numara hem kullanışlı hem rahat görünüyor bana kalırsa siyah derim

bence 2 numaralı mavi takımla 4 numaralı sütlü kahve takım çok güzeller ve kulanışlılar ilk resimdeki klasik, 3 numara siyah ise artık gına getirdi :) benim ilk tercihim sütlü kahve 2. tercihim iste mavi - turkuvaz işte o takım. kolay gelsin

kızlar tek odamda koltuk olacak yanı hem msıafır agırlıcak hemde gunluk oturacagız
epey baktık ve gunlerdır karar veremıyorum
Nısanlım yapıstı yakama karar ver artık dıye
hepsınıde aynı sıddette begenıyorum
modellerın 1 farklı renklere takılmayın lutfen model olarak oylarmısınız cırkın bıseyler almak ıstemıyorum forumlara bakıyorum cogu kısı daha sıkır sıkır seyler alınmıs daha gosterıslı
renklerıde sutlu kahve tonlarında dusunuyorum

1. koltuk
vncx2a.jpg

bu bıraz klasık duruyor tası demır ayakları bırde ahsap ayaklı alınırsa bu sekılde yaptıracagım onu eklıyorum
2e5724p.png

2.koltuk
vcusmg.jpg

3.koltuk
e99kz4.jpg

kesinlikjle en sondaki 3 numaralı güzel

ilk ve son resimdeki guzel. :) koyu renk guzel olmuo butun kılı tüyü topluo ustune. bizim koltuk takımı da koyu kahverengi yanları krem deri ama surekli supurge tutuyorum ustune :(

21e6liv.jpg

21131u9.jpg

aaaa benim koltukları andırıyo :9::9::9:
canım ayrıca uydurma zorunluluğu var diyenleri anlamıyorum ev bu sefer tek tip oluyo bence komik duruyo kül rengi perde ve gri bi fon süper ötesi olabilir:32::32::32:
şahsen ben öyle yaptım ve halımıda düz azcık çiçek modelleri olan krem rengi seçtim yne sana hafif giri gider ama aslaaaaa o tarz halı perde bakma:34:

Back
X