Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Hangisini alayım sizce ? Fikir verirmisiniz ? --- (resimli)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

adapolat66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
119
0
46
Ankara
Kızlar yemek odası olarak bunu düşünüyorum ve ona uygun koltuk takımı seçmem için bana yardımcı olursanız çok sevinirim...lütfen yorum yapın fikir verin bana kafam çok karışıyor o kadar çok model var ki...Siz olsanız bu yemek odası ile hangi koltuk takımını düşünürdünüz ? (Yemek odası bunu düşünüyorum ama bu olmasa bile beyaz renk olcak :) :34: Ve birde nasıl perde + halı gider yardımcı olun fikir verin nolur :)
--->>> Fotoların üzerine tıklayınca daha net görünür modeller !!!

$sedef yemek odası (2).webp Bu arada sandalyeleri beyaz olarak farzedin

bunlarda koltuk takımları sizce hangisi daha hoş ??

$9.webp$8.webp$7.webp$6.webp$5.webp$4.webp$3.webp$2.webp$1.webp$10.webp

Yemek odası çok güzel ama koltuk takımları için daha fazla bakmalısın bence.

bu seçimler arasında 2 veya 5 numaralı salon takımını alırdım. gri renkte bir halı seçerdim perdelerim tülünü siyahlı beyazlı abartısız bir model ile fonuda sade siyah düz bir perde seçerdim objelerimi sadece gümüş renginden yana kullanırdım.

Kızlar yemek odası olarak bunu düşünüyorum ve ona uygun koltuk takımı seçmem için bana yardımcı olursanız çok sevinirim...lütfen yorum yapın fikir verin bana kafam çok karışıyor o kadar çok model var ki...Siz olsanız bu yemek odası ile hangi koltuk takımını düşünürdünüz ? (Yemek odası bunu düşünüyorum ama bu olmasa bile beyaz renk olcak :) :34: Ve birde nasıl perde + halı gider yardımcı olun fikir verin nolur :)
--->>> Fotoların üzerine tıklayınca daha net görünür modeller !!!

Eki Görüntüle 372347 Bu arada sandalyeleri beyaz olarak farzedin

bunlarda koltuk takımları sizce hangisi daha hoş ??

Eki Görüntüle 372357 Eki Görüntüle 372356 Eki Görüntüle 372355 Eki Görüntüle 372354 Eki Görüntüle 372353 Eki Görüntüle 372352 Eki Görüntüle 372351 Eki Görüntüle 372350 Eki Görüntüle 372349 Eki Görüntüle 372358
canım yemek odası güzel bence beyaz renkte çok hoş duruyo ama koltuk takımı olarak biraz daha model bakabilirsin sana tavsiyem koltuk takımı olrak salon takımı alma çok yastıkları olanlardan ben salon takımı olarak aldım koltuklarımı çok pişman oldum hiç rahat değiller ve çok kaba gibi duruyolar koltuklarını oturma odası gruplarından alabilirin yataklı olanlardan ama tabiki zevk senin tecrübelerime dayanarak söledim halı olarakta açık renk bi halı çok hoş olur ama çok çabuk kirleniyorlar ve kiri hemen belli ediyorlar bende çok hoş duruyolar diye baı eşyalarımı aldım ama sonradan pişman oldum kullnışlı olmuyolar

Cnm nacizane fikrimi söyleyeyim yemek takımı çok hoş beğendimm :54:

Fakat koltuklarını siyah beyaz alma lütfen. Bu şekilde döşenmiş evlere çok gittim, hiç hoş durmuyor... Koltuk rengini pastel seç bence mesela bal rengi, deve tüyü rengi, mat gri vs. :31:

canım yemek odasını çok beğendim ama salon takımı olarak siyah beyazı beğenmem ben
sana tavsiyem salon takımına biraz daha bakman daha farklı renkler düşün bence canım

yemek odası takımın benim beğendiğim takım canım çok güzel eklediğin koltuklarda çok şık ama kullanışlı değil çünkü yatak olmuyo ve çok yastığı var oturma yerini yastıklar kapladığı için insana çok az bi yer kalıyo oturmaya ben olsam daha rahat ve şık bi takım alırdım canım bu benim nacizane tasiyem ve tecrübem

Herkese çok tesekkür ederım yorumları ıcın :) Ama oturma odama daha spor az yastıklı ve yatak olabılen bı model aldım :) Salon icinde daha cok şık olsun istiyorum :) Bu modelleri çevremdekiler çok beğendi ama burda sanıırm pek beğenilmedi :26:

4.jpg yazan ve 10.jpg yazanlar guzel desenleride uyuyor yemek takimina...

bende 4.ve 11. takımlar hoş ben yerinde olsam 4 ü alırdım daha modern duruyor. 11 numara biraz klasikle modern arasıymış 6da güzel ama oturma yerleri beyaz olduğu için çok kullanışlı olmayacaktır :34: bu arada bende siyah beyaz tonları çok severim ben yaak odam bu tonlarda ama salonum siyah beyaz gri ve kırmızı tonlarında istersen profilimdeki albümüme bakabilirsin evimin resimlerine senin içinde fikir olur aksesuarlarını kırmızılı siyahlı beyazlı seçebilirsin sende meselaa güzel kombin oluşturuyor

Son düzenleme:
yemek odanı çok beğendim
ama salon takımları için siyah renk tarzım değil o yüzden beğenmedim
gri koltuk yanlar siyah deri olursa belki olabilir
Allah yardımcın olsun bende oturma grubu arıyorum çok zor iş çokkkk

yemek odanı çok beğendim
ama salon takımları için siyah renk tarzım değil o yüzden beğenmedim
gri koltuk yanlar siyah deri olursa belki olabilir
Allah yardımcın olsun bende oturma grubu arıyorum çok zor iş çokkkk

evet gerçekten cok zorlancam :( cok zor iş gercekten bende daha önce hic istemediğim bir renk olan siyah beyaz gri tonlarına taktım bu ara oysa hıc ıstemıyordum aklımda olan tek renk ıse kahve kremdi onun dısında baska renk düşünmüyordum halada aklımın bı köşesinde var ama artk yemek odası alındıgı ıcın ona uygun koltuk almak gerekıyor hayırlısı olsun :34: Helekı ben gıbı kararsızsanız ısınız zor

Back
X