Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bana o mantıklı geliyo çünkü kurutulup şekil verilmiş saça tekrar şekil veriyosun ama ıslak saça verdiğin şekil daha kalıcı oluyo fakat saçı yıpratması açısından nasıl acaba CADIARZU
hayatım sacı yıpratmayan bir ısıl işlem uygulaması mümkün değil yani bunu idda edenlere de asla inanmayın zaten sadece ısıtıcı yüzeyi nedeniyle zararı en aza indirebilirler 2 yıldır kullanıyorum ve öyle aman aman bi zarar vermedi benim saçıma kırıklanıyor elbette fakat çali süpürgesi gibi bir gorunumu yok ne kullanırsan kullan en azından ayda bir muhakkak sacina bakım uygula bu arada canım
Benim aynen o dediğin çalı süpürgesi kıvamındaydı ve kestirip kurtuldum hepsinden yeni düzleştirici alıcam tekrar saçlarımın öyle olmasını istemiyorum o yüzden iyi birşey almak istiyorum çok teşekkür ederim a.s.
bendede braun es2 ve remington var ikisinide kullanıyorum ama son zamanlarda remingtonu daha cok kullanıyorum daha hızlı oluyor gibi geliyor ama braunda cok güzeldir ikisiide tavsiye ederim bu arada remington bendeki ıslak kuru olanı değil