Dövme hangisi en güzeli?

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

Güzel düşünmüşsün de bunun için dövme yaptırma gerek yok ki...

İçindeki sonsuz sevgi yeter zaten.

Yine de sen bilirsin tabi ki...

ama dövmem olsun istiyorum
garip şekiller yerine bu daha anlamlı geliyor

3. çok güzel bence, hele yazı olmayacaksa daha da zarif durur. Bir de beyaz dövmeler var şimdi beyaz da çok şık durabilir.

3. çok güzel bence, hele yazı olmayacaksa daha da zarif durur. Bir de beyaz dövmeler var şimdi beyaz da çok şık durabilir.

teşekkür ederim, beyaz dövme nasıl birşey?
ben çok beyaz tenliyim nasıl durur bilemedim :44:

ama dövmem olsun istiyorum
garip şekiller yerine bu daha anlamlı geliyor

Sen bilirsin tatlım.

Ama yaptırırsan da çok iyi bir yere yaptırman lazım. Aksi takdirde;

Mikrop kapma riski var.

Daha sonra sıkılma riski var.

İstediğin şekli tam olarak yapamamaları riski,

ve sonucunda beğenmeme riski var,

Vücudunun gözüken bir yerine yaptırırsan iş yerinde sorun yaşama riski var.

Daha yazayım mı?

çoook haklısın :13::13:
ben omzumun arkası gibi düşüyorum, sırt değil kol da değil tam ortası

2.resimdeki yazının anlamı ne acaba ekleyen arkadaş biliyomu ?
merak ettim hoş duruyo

Ben 3. dövmeyi beğendim.

Ama eklediğim fotoğraftaki dövme çok hoşuma gidiyo. Cesaret edip yaptırabilirsem bunu yaptırıcam

1 ve 4 hoşuma gitti.
çok büyük yaptırma bence
bide çok görünen biryer olmasın ense uygun mesela
yada bilek içi olabilir.

hepinize teşekkürler kızlar

1 ve 4 hoşuma gitti.
çok büyük yaptırma bence
bide çok görünen biryer olmasın ense uygun mesela
yada bilek içi olabilir.

çok büyük istemiyorum zaten omzumun arkasına diye düşünüyorum çok gözümün önünde olmasın :44:

2. cok hoş bence :) dövmeni her an göremeyecegn bir yere yaptırmaya karar vermen cokk iyi olmuş. benim 3 tane dövmem var kolumdakinden sıkılmaya başladm diyebilirim diğer ikisini unutuyorum bazen

2. cok hoş bence :) dövmeni her an göremeyecegn bir yere yaptırmaya karar vermen cokk iyi olmuş. benim 3 tane dövmem var kolumdakinden sıkılmaya başladm diyebilirim diğer ikisini unutuyorum bazen

teşekkür ederim ben çok kararsız kaldım ya kolundaki büyük bir dövmemi sıkılmana üzüldüm :26:

teşekkür ederim ben çok kararsız kaldım ya kolundaki büyük bir dövmemi sıkılmana üzüldüm :26:

o ilk dövmemdi acemiliğime geldi tatlım yok küçük dövmelerim benm :) büyük yaptrmaya cesaret edemıyorum acıkcası, model konusunda kararsız kalıyorum. küçük dövmeler yaptırınca da doyumsuzluk oluyo bitane daha bi tane daha istiyosun hep :)

Son düzenleme:

küçük dövmeleri kadınlara daha çok yakıştırıyorum ben. teşekkür ederim fikirlerin için canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…