selam kızlar dün nişanım oldu biz evde yapmayı düşünmüştük ama damat tarafı salon ayarlamış. kurabiye meyve suyu filan bunları hep damat tarafı karsıladı. takılan paraların kımde kalması gerekıyo?
ben damat tarafında kalması gerektiğini düşünüyorum annem bizde diyo hangisi doğru sizce?
Nişan kız tarafına aittir ama tüm masrafları erkek tarafı karşıladıysa size takılanlar sizde kalsın nişanlınıza takılanlarda onda kalabilir veyahut nişanlınızla konuşun kendinize ait bankada bir hesap numarası alıp bu parayı evliliğimiz için kullanmak üzere bankaya yatırmak istiyorum diyebilirsiniz. Daha adil olur.
erkek tarafı bakın ne güzel düşünmüş masrafını karşılamış salonda yapmış nişanınızı
madem bilezik alacaklar sonuçta size geri dönecek bırakın onlarda kalsın paralar
erkek tarafı bakın ne güzel düşünmüş masrafını karşılamış salonda yapmış nişanınızı
madem bilezik alacaklar sonuçta size geri dönecek bırakın onlarda kalsın paralar
Gıcık oluyorum şu ailelerin takı olayını bnm ailemde öyle maalesef bazen diyesim geliyo sanane sen mi evleniyosun diye ya bakalım biz ne yaşıcaz nişanda
Gıcık oluyorum şu ailelerin takı olayını bnm ailemde öyle maalesef bazen diyesim geliyo sanane sen mi evleniyosun diye ya bakalım biz ne yaşıcaz nişanda