• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan hangisi doğru ?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sdfasli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2011
11
0
86
Zonguldak
selam kızlar dün nişanım oldu biz evde yapmayı düşünmüştük ama damat tarafı salon ayarlamış. kurabiye meyve suyu filan bunları hep damat tarafı karsıladı. takılan paraların kımde kalması gerekıyo?

ben damat tarafında kalması gerektiğini düşünüyorum annem bizde diyo hangisi doğru sizce?

benim sözümde nişanımda her ne takıldı ise bana ait kaldı..normalide böyle sanıyorum..

Nişan kız tarafına aittir ama tüm masrafları erkek tarafı karşıladıysa size takılanlar sizde kalsın nişanlınıza takılanlarda onda kalabilir veyahut nişanlınızla konuşun kendinize ait bankada bir hesap numarası alıp bu parayı evliliğimiz için kullanmak üzere bankaya yatırmak istiyorum diyebilirsiniz. Daha adil olur.

damat tarafı bilezik almak istiyol bilemedim bende işte ya çok sıkıcı konular valla

erkek tarafı bakın ne güzel düşünmüş masrafını karşılamış salonda yapmış nişanınızı
madem bilezik alacaklar sonuçta size geri dönecek bırakın onlarda kalsın paralar

Gıcık oluyorum şu ailelerin takı olayını bnm ailemde öyle maalesef bazen diyesim geliyo sanane sen mi evleniyosun diye ya bakalım biz ne yaşıcaz nişanda

Back