- 28 Aralık 2016
- 1.828
- 4.568
- 40
- Konu Sahibi zarifezarif
Çok basit eve yazıcı alın. Bizim evde yazıcı var istediğimiz çıktıyı alıyoruz.Onu bizde düşündük nasıl yaparız toner işini diye ona çözüm bulamadık öneriniz varsa memnun olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok basit eve yazıcı alın. Bizim evde yazıcı var istediğimiz çıktıyı alıyoruz.Onu bizde düşündük nasıl yaparız toner işini diye ona çözüm bulamadık öneriniz varsa memnun olurum
İsyanınızı anlıyorum, ekonomik şartlar hepimizi zorluyor. Ama siz rapor aldığınızda maaşınız devletin herkesten aldığı vergilerden ödeniyor. Haksız kazanç sağlayanlardan değil malesef. Sizin yokluğunuzda belki iş arkadaşlarınızın iş yükü artıyor, kızdığınız kişilere bir şey olmuyor.Birikim mi? Lütfen realist olun. Ben ev sahibi olamayacağım hayatım boyunca bu fiyatlarla kiralar masraflar maaştan fazla artıyor her defasında. Hangi birikim? 100bin biriktirsem seneye 50 bin olacak değeri hak hukuk sadece vatandas yapmayacak kimse kusura bakmasın
Ben yıllarca çalışmış insanım. Her ay vergim kesiliyor. 40 gün rapor hakkı verilmis bana bu benim hakkım. Hasta olduğumda aldığım 3 gün ücretsiz izin beni zorlamaz ama arka arkaya alınan 40 gün ücretsiz zorlar. Ekonomik şartlar benim suçum değil. Rapor benim hakkım. Kimsenin vergisinden çalmıyorum. 1 sene de 40 günlük rapor parasından kat kat fazla vergi ödüyorumİsyanınızı anlıyorum, ekonomik şartlar hepimizi zorluyor. Ama siz rapor aldığınızda maaşınız devletin herkesten aldığı vergilerden ödeniyor. Haksız kazanç sağlayanlardan değil malesef. Sizin yokluğunuzda belki iş arkadaşlarınızın iş yükü artıyor, kızdığınız kişilere bir şey olmuyor.
Ben hala dindarlıkla olan bağlantıyı çözemedimMerhaba arkadaşlar kamuda öğretmenim. Eşim de öğretmen. 3 aylık bebeğim var. Biz çok dindar değiliz ama hakka hukuka dikkat etmeye çalışırız. doğum iznim yaklaşık 1 ay önce bitti direkt ücretsiz izne ayrıldım. Ama herkes çok saçma bir şey yapmışım gibi niye rapor almadın. bu senin hakkın en azından 40 günlük rapor hakkını kullansaydın gibi cümlelerle beni baya gerdiler.
Ben ama bu hak dedikçe devlet daha çok süre verseymiş o halde diyorlar. bunların içinde çok dindar olarak görünen insanlar da var. Biz de bizden çıkar gerek yok dedik açıkçası. Ama normal memur olan arkadaşlarım da aynı görüşte. alınmalıydı saflık yapmışsın diyorlar.
ben yanlış mı yaptım. cidden kafam karıştı. objektif yorumlarınızı bekliyorum
Rapor hakkim da hakkim deyip durmayın lütfen.Rapor adi ustunde hastayken alınır.Yanlisin savunulacak bir tarafı yok.Herkes vergi veriyor.Ben yıllarca çalışmış insanım. Her ay vergim kesiliyor. 40 gün rapor hakkı verilmis bana bu benim hakkım. Hasta olduğumda aldığım 3 gün ücretsiz izin beni zorlamaz ama arka arkaya alınan 40 gün ücretsiz zorlar. Ekonomik şartlar benim suçum değil. Rapor benim hakkım. Kimsenin vergisinden çalmıyorum. 1 sene de 40 günlük rapor parasından kat kat fazla vergi ödüyorum
Hakkım. Vergisini de ben ödüyorum. Sizlik bir durum yokRapor hakkim da hakkim deyip durmayın lütfen.Rapor adi ustunde hastayken alınır.Yanlisin savunulacak bir tarafı yok.Herkes vergi veriyor.
Hakkın değil kafaya taksam seni de veren doktoru da mahkemelik eder gösteririm hakkı dua et canım istemiyorHakkım. Vergisini de ben ödüyorum. Sizlik bir durum yok
Hepsi hak yiyor tatile giden de bebeğe bakan da. Hak dediğiniz ücretsz izin, kimse 40 gün bi başkasının iş yüküne katlanırken onunla aynı maaşı almak zorunda değil, kendilerini geçtim küçücük bebeğin kursağından nasıl haram geçiriyor insanlar anlayamıyorum bu kadar kolay mı ya? İş ahlakı sıfırVara yoğa rapor almaya karşıyım ama 4 ay ücretli izin anne için az,ki zaten en çok 3 hafta kala zorunlu izne çıkartırıyorlar 13 haftan kalıyor, sonrasında biraz rapor almak bana yanlış gelmiyor, kimse de lohusa (tamam 40 gün bitiyor ama yine de bebek el kadar kadın daha ameliyatlı) memur kadın gelsin diye beklememeli.
Bunu yılların memuru yılların bekarı olarak söylüyorum.13 haftadan sonra rapor alanlara hakkım helal
Çalışan kadın en fazla 2 tane cocuk doğuruyor en özel zamanları, hele de ev kredisi fln ödüyorsa az rapor alsa ne lohusa da ne olacak ki, o küçücük bebek evde annesiyle maaşı alarak yaşasa daha iyi değil mi?
Bence çocuğunuz için iyi bir şey yapmamışsınız, rapor alıp tatile çıkan, rapor alıp diğer memura iş yıkanlar asıl hak yiyenler.
Çok haklısınız.Şu an ekonomik anlamda o kadar zorlanıyorum ki (herkes gibi) şöyle çalışmadan maaş gelse ilac gibi gelir ama ücretsiz izindeyim.Bebegim büyüyene kadar bir takım harcamalardan feragat edeceğim.Dogru tektir kimse yanlışı savunmasin.Hepsi hak yiyor tatile giden de bebeğe bakan da. Hak dediğiniz ücretsz izin, kimse 40 gün bi başkasının iş yüküne katlanırken onunla aynı maaşı almak zorunda değil, kendilerini geçtim küçücük bebeğin kursağından nasıl haram geçiriyor insanlar anlayamıyorum bu kadar kolay mı ya? İş ahlakı sıfır
Aynen öyle bu raporu mübah görenler sizin gibilerin de hakkına giriyor mesela. İnsanlar hakkı hukuku bu kadar kolay çiğnerken herkes yapıyor diye meşrulaştırıyor, bi başkası da onlara bakarak herkes yapıyor diyecek bu aynı zamanda yanlışı meşru göstermek, hukuksuzluğu eleştiriyorsak önce kendimizden başlamamız lazım biz çocuk muyuz ki başımıza bekçi mi dikilmeli illa? O zaman herkes atıyor diye yere çöp atalım tükürelim kırmızıda geçelim, kaçak elektrik kullanalım falan oh mis herkes yapıyor ne de olsaÇok haklısınız.Şu an ekonomik anlamda o kadar zorlanıyorum ki (herkes gibi) şöyle çalışmadan maaş gelse ilac gibi gelir ama ücretsiz izindeyim.Bebegim büyüyene kadar bir takım harcamalardan feragat edeceğim.Dogru tektir kimse yanlışı savunmasin.
Size ve raporu veren doktora dava acildiginda gorursunuz hak mı degil mi.Hakkım. Vergisini de ben ödüyorum. Sizlik bir durum yok
Bilmediğimden soruyorum peki bu 40günlük rapor yıl içinde kullanma hakkı dimi? Atıyorum bi rahatsızlık geçirdim 10gün aldım. Sonra tekrar işe başladım bir ay sonra tekrar yatmam gerekti yine kullandım üç beş gün. Bu sanki bana normal geliyor. Ben, sürekli rapor yenileyip çocuğunu 2yaşına kadar getireni de gördüm malesef.Hepsi hak yiyor tatile giden de bebeğe bakan da. Hak dediğiniz ücretsz izin, kimse 40 gün bi başkasının iş yüküne katlanırken onunla aynı maaşı almak zorunda değil, kendilerini geçtim küçücük bebeğin kursağından nasıl haram geçiriyor insanlar anlayamıyorum bu kadar kolay mı ya? İş ahlakı sıfır
Her dönem fotokopi ücreti ödüyorum idareye bırakılıyor.nereye bırakıyor cidden merak ettim.
madem öyle kullanmasın devlet dairesi marketmi kasiyer nerde
Hepsi hak yiyor tatile giden de bebeğe bakan da. Hak dediğiniz ücretsz izin, kimse 40 gün bi başkasının iş yüküne katlanırken onunla aynı maaşı almak zorunda değil, kendilerini geçtim küçücük bebeğin kursağından nasıl haram geçiriyor insanlar anlayamıyorum bu kadar kolay mı ya? İş ahlakı sıfır