• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangisi daha zor?Tümör mü,terkedilmek mi?

bu dunyada saglık herseyden onemlı.yemişim aşkı be....yanlış yapmışsın cnm.kendıne daha dıkkat etmen gerekecegıne salmışsın.hastalanmışsın.annenı babanı uzmuşsun.nıye???bı asalak yuzunden.bu hayatta erkeklerden kazık yemeyen tek bır kadın göster bana???????????? tamam çok zor çok gurur kırıcı ama deger mı?????????????? degmez asla.......hayatın ne getırecegını bılmeden bır şerefsız yuzunden zaten zor olan hayatını daha zor hale getırmışsın.halbukı gecmış gecmıştır arkadasım hoşçakal dıyıp onune bakacaktın.bırak ne halı varsa görsun.mutlu olacak mı snaıyorsun.olsada nereye kadar olacak??????????
çok zor gunlerden gecmışsın ama sağlığnın herseyden degerlı oldugunu anlaman gerekır.malesef erkekler tek damla goz yasına degmıyorlar.o yuzden bır an once kendıne gel sağlığını ıhmal etme.senı herşeyden cok seven kışılerı anne babanı daha fazlla uzme.hayatın ne getırecegını bılemezsn.ınş bu kotu gunlerı tez arkanda bırakırsın

Çok geçmiş olsun hem sağlığın için, hem böyle karaktersiz birinden kurtulduğun için..
Sen sağlıkla sınanmış, sağlık olsun sözünü özümsemiş birisin.

Aşk nedir? Herkes unutulur. Allah sevdiklerinden ayırmasın, sağlıklı, uzun ömrün olsun inşallah.

Emin ol evlenseniz de olmazdı. 8 yaş ciddi bir yaş. Senin olmaz deyişin mantıklıydı.
Mantıksızlık ondaydı ki bunu da anlamış gerizekalı.

Yaşına uygun, senin gibi kişiliği oturmuş biriyle çok güzel bir aşk da tanırsın bir gün..
17'lik çıtırlar umrunda bile olmaz..

Güzel günler seninle olsun.
Eden bulur merak etme.
Sen onun için mutsuz olsun diye bile düşünmediğinde daha iyi hissedeceksin..
İyi olduğunda, gerçek aşkı bulduğunda da buraya yazarsan sevinirim :)

evet cnm bide insanın kendini suçlamasını nasıl başarıyolar anlamadım.valla ben bile kendime inanamıyorum:tümör yaa,beynimde tümör vardı,o bitti gitti,bu adinin acısı çıkmadı gitti içimden:(bazen diyorum biri geçip karşıma suratıma okkalı bi tokat mı vursa?bi silkelese kendine gel,insani değerleri olmayan biri için mi hayatını mahvediyosun sen dese...
yaşımdı başımdı tabiki bahane,allah bizleri yarıyolda bırakanları bildiği gibi yapsın...

AAmin diyorum. O ayrılıktan sonra aylarca burda arkadaşlarla mesajlaştık içimizi döktük aldatılmanın ayrılmanın acısını paylaştık okuduğum konularda anladığım şu bugün bitti diye ağladığıma yarın iyi ki bitmiş diye şükredeceğim. Genel olarak hep böyle olmuş o yüzden acıyı zaten yaşayabildiğim kadar yaşadım çok şükür atlattım. Bir işte nikah fotolarını görmedim ama sanmıyorum etkileneceğim çünkü bitirdim bakalım yıllar sonra iyiki o olmamış diyebilecek miyim gerçi şimdi de diyorum karekteri yetersiz iiki ayağı üstünde bin yalan uyduran biriydi neyini özleyeceğim.

kimse ama kimse icin kendini hirpalama kalk bi silkelen kendine gel gunes aksam batiyorsa sabah yeniden doguyor hersey yenileniyor tazeleniyor kendine gel hayat guzel hep kotu insanlar yok eminim iyi birisi cikacak karsina .evde oturup kendini yipratarak 35 yasindayken 45 gosterek degil bakimli genc 25 lik gosrerek kendine once kendine deger verek cik bi disari bu hayatta neler unutulmuyorki yeter ki sen herseyin farkinda ol hapsinde degil canim
ne kadar güzel moral veriyosun sağol cnm benim;

gunes aksam batiyorsa sabah yeniden doguyor hersey yenileniyor tazeleniyor

buna bayıldımmmm.hayatımı cehenneme çevirmekte niye ısrar ediyorum,niye hala yas tutuyorum bende bilmiyorum.ama kurtulmak yenilenmek tazelenmek çok istiyorum.bigün sabah uyanıcam ve onlar aklıma gelmicek,başka bişey düşünüp kalkıcam yataktan,sonrada gün içinde hiçç hatırlamıcam ve akşam olcak dicemkii :bak artık gündüzleri aklına gelmiyor.ve bi zaman gelcek akşamda,gecede aklıma gelmicek inşallah.bunun olması için çabalıcam

bu dunyada saglık herseyden onemlı.yemişim aşkı be....yanlış yapmışsın cnm.kendıne daha dıkkat etmen gerekecegıne salmışsın.hastalanmışsın.annenı babanı uzmuşsun.nıye???bı asalak yuzunden.bu hayatta erkeklerden kazık yemeyen tek bır kadın göster bana???????????? tamam çok zor çok gurur kırıcı ama deger mı?????????????? degmez asla.......hayatın ne getırecegını bılmeden bır şerefsız yuzunden zaten zor olan hayatını daha zor hale getırmışsın.halbukı gecmış gecmıştır arkadasım hoşçakal dıyıp onune bakacaktın.bırak ne halı varsa görsun.mutlu olacak mı snaıyorsun.olsada nereye kadar olacak??????????
çok zor gunlerden gecmışsın ama sağlığnın herseyden degerlı oldugunu anlaman gerekır.malesef erkekler tek damla goz yasına degmıyorlar.o yuzden bır an once kendıne gel sağlığını ıhmal etme.senı herşeyden cok seven kışılerı anne babanı daha fazlla uzme.hayatın ne getırecegını bılemezsn.ınş bu kotu gunlerı tez arkanda bırakırsın

yok dimi öyle biri:)erkeklerden kazık yemeyen tek bi kadın...onların bakış açısı,duyguları nasıl bu kadar farklı ben anlamıyorum.neyse artık ilgilenmiyomda zaten:)güzel dileklerin için sağol cnm benim,bi an önce toparlanıp önüme bakmaya çalışcam bundan sonra bende,çok uzadı bu süre farkındayım,adam ismimi bile hatırlamazken ben hala yerlerde sürünüyorum...

ne kadar güzel moral veriyosun sağol cnm benim;

gunes aksam batiyorsa sabah yeniden doguyor hersey yenileniyor tazeleniyor

buna bayıldımmmm.hayatımı cehenneme çevirmekte niye ısrar ediyorum,niye hala yas tutuyorum bende bilmiyorum.ama kurtulmak yenilenmek tazelenmek çok istiyorum.bigün sabah uyanıcam ve onlar aklıma gelmicek,başka bişey düşünüp kalkıcam yataktan,sonrada gün içinde hiçç hatırlamıcam ve akşam olcak dicemkii :bak artık gündüzleri aklına gelmiyor.ve bi zaman gelcek akşamda,gecede aklıma gelmicek inşallah.bunun olması için çabalıcam

cehennemin sonu cennettir canim yasanan her aci da bi ders.aslinda aci cekmeyi mi seviyoruz ne biz bayanlar olarak anlamadim.en iyisi erkekler gibi olmak sanirimoldu bitti yasandi gitti ...

evet tek değilim,çok kişinin başına geldi,ve herkes bi şekilde tutunup gidiyo hayata.çalışmıyo olmam zaten beni bu duruma soktu,işe girsem,bi meşguliyet olsa, dur otur o adiyi düşünmicem ve illaki unutucam...sağol cnm vakit ayırıp yazdığın için,inşallah bende bigün birilerine aynı senin gibi yazıp:tecrübe konuşuyo dicem:))))

Aynen ben de bana yardımcı olmaya çalışanlara öyle derdim.:53:

Acaba ben de bir gün böyle şeyler diyebilecek miyim diye.

Emin ol sen de diyeceksin:21:

canım beni yıkanda o ya zaten:(asla olmaz,ne derler ,ailen beni istemez derken,adam ağzımdan girdii,burnumdan çıktııı.yalvara yalvara hayatıma girdi.ne sözler,ne vaadler.sonrada utanmadan annem istemiyo dedi.boğazına yapışıp öldüresim geldi...sanki yaşımı yeni duyuyomuş gb...bahane ,bahane,bahane...arkamı döner dönmez o kıza kapılmış işte.adilik parayla mı?diyorum ki;beni ne için bıraktıysa allahta onunla sınasın onu.yaşımdan dolayıysa;o kızın gençliğiyle...yüzümden dolayıysa;o kızın güzelliğiyle...(ona göregüzel)çocuk doğuramaz falan dediysede....neyse allah bilir cnm.

sende bana moral verdiğin gb kendinede ver olur mu?30 lu yaşlar inan ki 20 lerden daha güzel geldi bana.o kadar sıkıntıyla boğuşsamda,hayata bakışım,değerlerim,önceliklerim,öyle bi güzelleştiki.sende bunların farkına var lütfen;geri gelmicek bugünlerin tadını çıkar.ve dua ya tabiki devam.kimse duymasada bi rabbimiz var her daim bizi dinleyen...biz ondan istemeye devam edelim,verirse lütfundandır,vermesede vardır bi bildiği...

bu tarz adamlar zorla sevdirir alıştırır kendine sonra derki ben seni sevemedim yada başka bahaneler örneğini çok duydum canım hiç şaşırmadım inan allah islah etsin. genciliğin tadını çıkarabilmek içinde bazı şeylerin olması gerekiyo canım sağlık iş para ve güvenebileceğin dost arkadaş hayat arkadaşı :25: yok yok yok :19: nasip diyelim allah büyüktür sende hiç takma kafanı o adam çekeceği çileye aşık olmuş öyle der annem hep annemin lafı:16: allah önce şifa versin dermansız dertle sınamasın canım gerisi de olur belki kim bilir elden bişey gelmiyo çünkü. inşallah karşına herşeyi unutturcak biri çıkar :21:

Hayatta hicbir sey tesaduf degildir. Rab sevdigi kullarini beladan ceker alir. O cocuk dogru ve istikrarli bir adam olsa kendiyle celisecek isler yapmazdi. Sen degerlisin, Allah seni incitmesine izin vermedi, boyle oldu. Şer gorunende hayir vardir. Cok mutlu ol. Guzel gonlune gore versin Allah.

Çok geçmiş olsun hem sağlığın için, hem böyle karaktersiz birinden kurtulduğun için..
Sen sağlıkla sınanmış, sağlık olsun sözünü özümsemiş birisin.

Aşk nedir? Herkes unutulur. Allah sevdiklerinden ayırmasın, sağlıklı, uzun ömrün olsun inşallah.

Emin ol evlenseniz de olmazdı. 8 yaş ciddi bir yaş. Senin olmaz deyişin mantıklıydı.
Mantıksızlık ondaydı ki bunu da anlamış gerizekalı.

Yaşına uygun, senin gibi kişiliği oturmuş biriyle çok güzel bir aşk da tanırsın bir gün..
17'lik çıtırlar umrunda bile olmaz..

Güzel günler seninle olsun.
Eden bulur merak etme.
Sen onun için mutsuz olsun diye bile düşünmediğinde daha iyi hissedeceksin..
İyi olduğunda, gerçek aşkı bulduğunda da buraya yazarsan sevinirim :)

sağol cnm benim geçmiş olsunların her ikisi içinde:)
şimdi savunmaya geçmiş gb olcam ama;hiç mi örneği yok tek çift biz miyiz sanki düyada derdi..bende düşündüm,işyerimizde iki örnek vardı.aynen böle..biri (25-33),biri (30-38) hayatlarını birleştirdiler.ve 38 olan arkadaşımızın 5 yaşında kızı var şimdi...olabiliyor mu?oluyo.bende bunları düşündüm.tamam çok alışılmış bir şey değil,biz sanatçı değiliz di mi ,onlar gb normal karşılansın...demet akalın o çocuğu doğurduya,pınar altuğun kızı olduya kendim kadar sevindim valla.ama başta bana bu örnekleri veren arkadaş,sonra kendisi çark etti.annesi beni tanımadan önyargıyla direkt istemiyorum demiştir,ee o ufacık kızda zaten gözünün içine bakıyo...neyse işte.
o güzel günler çabucak gelsin,güzel bir şey olursa hayatımda ilk önce buraya yazcam koşa koşa:))

sağol cnm benim geçmiş olsunların her ikisi içinde:)
şimdi savunmaya geçmiş gb olcam ama;hiç mi örneği yok tek çift biz miyiz sanki düyada derdi..bende düşündüm,işyerimizde iki örnek vardı.aynen böle..biri (25-33),biri (30-38) hayatlarını birleştirdiler.ve 38 olan arkadaşımızın 5 yaşında kızı var şimdi...olabiliyor mu?oluyo.bende bunları düşündüm.tamam çok alışılmış bir şey değil,biz sanatçı değiliz di mi ,onlar gb normal karşılansın...demet akalın o çocuğu doğurduya,pınar altuğun kızı olduya kendim kadar sevindim valla.ama başta bana bu örnekleri veren arkadaş,sonra kendisi çark etti.annesi beni tanımadan önyargıyla direkt istemiyorum demiştir,ee o ufacık kızda zaten gözünün içine bakıyo...neyse işte.
o güzel günler çabucak gelsin,güzel bir şey olursa hayatımda ilk önce buraya yazcam koşa koşa:))

Canım benim vardır öyle örnekler ama çok az emin ol.
Bir tane de benim ablam var burnumun dibinde.
Valla evlendi mi, evi başımıza yıktı mı anlayamıyoruz..:ssz:

Erkekler geç olgunlaşır birinci olumsuz yanı bu..
İkincisi kadınlar psikolojik olarak o yaş farkına takılıyor.
Ne kadar aşık olsan da ilişkide belli dönemler oluyor sıkıntılı, eskisi gibi olmuyor her şey.
Kadın direk yaş sorununa odaklı şüphelere girişiyor.:34:
Ama yaşı yaşına uysa bunlar içine dert olmaz kuzucuğum..

İnşallah bunun tadına bakınca, huzur dolu bir aşkla beni daha iyi anlayacağını düşünüyorum..

Hayatta hicbir sey tesaduf degildir. Rab sevdigi kullarini beladan ceker alir. O cocuk dogru ve istikrarli bir adam olsa kendiyle celisecek isler yapmazdi. Sen degerlisin, Allah seni incitmesine izin vermedi, boyle oldu. Şer gorunende hayir vardir. Cok mutlu ol. Guzel gonlune gore versin Allah.
hemde ne yaman çelişki...üç ay önce ''genç alıcamda nolcak,anlaşamıcam ikigün sonra boşancam''diyen adam,benim yarı yaşımda bi kızla evlenmeye kalkıyo...kendi ettiği cümlelerle sınansın inşallah.ben demedim o dedi..gerçektende en doğrusunu allah bilir cnm,çook teşekkürederim güzel dileklerin için

AAmin diyorum. O ayrılıktan sonra aylarca burda arkadaşlarla mesajlaştık içimizi döktük aldatılmanın ayrılmanın acısını paylaştık okuduğum konularda anladığım şu bugün bitti diye ağladığıma yarın iyi ki bitmiş diye şükredeceğim. Genel olarak hep böyle olmuş o yüzden acıyı zaten yaşayabildiğim kadar yaşadım çok şükür atlattım. Bir işte nikah fotolarını görmedim ama sanmıyorum etkileneceğim çünkü bitirdim bakalım yıllar sonra iyiki o olmamış diyebilecek miyim gerçi şimdi de diyorum karekteri yetersiz iiki ayağı üstünde bin yalan uyduran biriydi neyini özleyeceğim.

inşallh cnm bende iyiki olmamış derim bigün.ben nişan fotosunu gördüm en son,oda beynime kazındı.bi dahada hiç bişeyine bakmadım.herkesede tembihledim.ondan hiç bi şekilde haberalmak istemiyorum.bide uzmanlar diyo ya;eksi yönlerini düşünün diye.bende bilgisayar bağımlısı oluşunu,hiç arkadaşının olmayışını,aynı evin içinde zamanla bunların sorun olacağını(benim ark çevrem çok geniştir,sosyalimdir)paraya düşkünlüğünü,dışarda içilen bi kahveye bile -paranı harcama oralarda deyişini,düşünüp düşünüp teselli buluyorum.evlenmeden önce ailesini iplemeyip,sonra annesinin dizinin dibinden ayrılamayan kocaları okuyorum...günde 7-8 saat pc başından kalkmadan oturan bi adamla sabaha karşı uyumaya giden bi adamla gerçekten mutlu olabilcekmiydin debelek diyorum.ve bunlardan şunu çıkarıyorum:zaman geçicek ve iyiki olmamış dicem,dicez...tamamı mı tatlım:)

inşallh cnm bende iyiki olmamış derim bigün.ben nişan fotosunu gördüm en son,oda beynime kazındı.bi dahada hiç bişeyine bakmadım.herkesede tembihledim.ondan hiç bi şekilde haberalmak istemiyorum.bide uzmanlar diyo ya;eksi yönlerini düşünün diye.bende bilgisayar bağımlısı oluşunu,hiç arkadaşının olmayışını,aynı evin içinde zamanla bunların sorun olacağını(benim ark çevrem çok geniştir,sosyalimdir)paraya düşkünlüğünü,dışarda içilen bi kahveye bile -paranı harcama oralarda deyişini,düşünüp düşünüp teselli buluyorum.evlenmeden önce ailesini iplemeyip,sonra annesinin dizinin dibinden ayrılamayan kocaları okuyorum...günde 7-8 saat pc başından kalkmadan oturan bi adamla sabaha karşı uyumaya giden bi adamla gerçekten mutlu olabilcekmiydin debelek diyorum.ve bunlardan şunu çıkarıyorum:zaman geçicek ve iyiki olmamış dicem,dicez...tamamı mı tatlım:)

Diyeceğiz zaten benimkiyle aynıymış pckolik tembel cimri aile bağımlısı baba fobili kardeşi bildigin sapık süzme yalancı iki ayağının üstünde bin yalan uyduran aşağılık kompleksli ki bana kendini o sırada zengin bir arkadaşı vardı onun bilgilerini vererek tanıtmıştı baba adını bile sonradan anladım o kadar yani :)

Canım benim vardır öyle örnekler ama çok az emin ol.
Bir tane de benim ablam var burnumun dibinde.
Valla evlendi mi, evi başımıza yıktı mı anlayamıyoruz..:ssz:

Erkekler geç olgunlaşır birinci olumsuz yanı bu..
İkincisi kadınlar psikolojik olarak o yaş farkına takılıyor.
Ne kadar aşık olsan da ilişkide belli dönemler oluyor sıkıntılı, eskisi gibi olmuyor her şey.
Kadın direk yaş sorununa odaklı şüphelere girişiyor.:34:
Ama yaşı yaşına uysa bunlar içine dert olmaz kuzucuğum..

İnşallah bunun tadına bakınca, huzur dolu bir aşkla beni daha iyi anlayacağını düşünüyorum..

ilahi tatlım güldürdün beni:)ablan için yazdığın şey:)
allah onunda yuvasına huzur ve dinginlik versin inşallah
takmam mı yaşa?şu andada takığım zaten .niye?anne olmak için zaman aleyhimize işliyo çünkü:(erkek olsam keyfime bakardım ama,ne umrumda olcak ki...güzel dilekleri için tekrar sağol cnm benim

ilahi tatlım güldürdün beni:)ablan için yazdığın şey:)
allah onunda yuvasına huzur ve dinginlik versin inşallah
takmam mı yaşa?şu andada takığım zaten .niye?anne olmak için zaman aleyhimize işliyo çünkü:(erkek olsam keyfime bakardım ama,ne umrumda olcak ki...güzel dilekleri için tekrar sağol cnm benim

Hiç takma yaşını..
İnan kimisi 27 yaşında aşık olur şak evlenir.
Tam evlilik yaşı dimi?
Ama evliliğinde türlü türlü sıkıntı..Bir yanda deli gibi anne olma isteği..
Yaş olur 30 hala bu evliliğe çocuk yapsam mı?
Ama ilk yıllar zor geçer boşanma hemenler..
Oldu 32.. Eeee biraz daha iyi ama geçici midir bu iyilik?
Acabalar.. Oldun 35 çocuk yok:ssz:
Böyle tanıdıklarım da var...

Doğru insanla, doğru evliliği bulduğunda sen hiç beklemez yaparsın bebişini:34:
İyi düşün iyi olsun inşallah..:16:

Diyeceğiz zaten benimkiyle aynıymış pckolik tembel cimri aile bağımlısı baba fobili kardeşi bildigin sapık süzme yalancı iki ayağının üstünde bin yalan uyduran aşağılık kompleksli ki bana kendini o sırada zengin bir arkadaşı vardı onun bilgilerini vererek tanıtmıştı baba adını bile sonradan anladım o kadar yani :)
:2:o ne yaa:)kendini başka biri olarak mı tanıttı?yok artık...
allah bizleri sevdiği kulları olarak görmüş,bu insanlardan kurtarmış diyelim tatlım benim,daha iyileriyle karşılaşcaz inşallahh

bu tarz adamlar zorla sevdirir alıştırır kendine sonra derki ben seni sevemedim yada başka bahaneler örneğini çok duydum canım hiç şaşırmadım inan allah islah etsin. genciliğin tadını çıkarabilmek içinde bazı şeylerin olması gerekiyo canım sağlık iş para ve güvenebileceğin dost arkadaş hayat arkadaşı :25: yok yok yok :19: nasip diyelim allah büyüktür sende hiç takma kafanı o adam çekeceği çileye aşık olmuş öyle der annem hep annemin lafı:16: allah önce şifa versin dermansız dertle sınamasın canım gerisi de olur belki kim bilir elden bişey gelmiyo çünkü. inşallah karşına herşeyi unutturcak biri çıkar :21:

o adam çekeceği çileye aşık olmuş
annecinin ellerinden öpüyorum,bak bunu ilk defa duyuyorum,ne güzel bi lafmış...

o adam çekeceği çileye aşık olmuş
annecinin ellerinden öpüyorum,bak bunu ilk defa duyuyorum,ne güzel bi lafmış...

annem hep öyle der bu tip işlere :16: vardır bi bildiği:1: cidden öyle canım insan bazen kaderini kendi eliyle yazıyo, bazen yaptıklarımız geleceğimiz oluyo önümüze çıkıyo.

bak bişey anlatayım canım: hastanede bi ablayla tanıştım 40 küsur yaşında hiç evlenmemiş göğüs biriyle tanışmış nişanlıyekn göğüs kanserine yakalanmış ilk şüphelendiklerinde nişanlısıyla beraber gitmişler doktora adam ilkten destek olmuş sonra kanser kesinleşmiş aradan zaman geçince adamın ailesi çocuğu olmaz vs diye baskı yapmışlar adamı vazgeçirmişler kadın sesini bile çıkarmamış ve kendinden oldukça büyük biriyle evlenmiş gayet huzurluyum şimdi dedi düğünümüz bile aynı gün olmuş sonradan duydum dedi hala yüzü gülüyodu çok tatlıydı içinde kimbilir ne fırtınalar kopuyodur o ayrı. sonra ben çok etkilendim bi arkadaşıma anlattım bunu ve dediki arkadaşım: o adam belki dua edip o kıza destek olsaydı o kızı olduğu gibi kabul etseydi allahtan gelen bi derdi belkide doktor kanser diye şüphelendikten sonra allah tarafından kanser bile çıkmıycaktı bile duanın açmadığı kapımı var belkide o adamın iyi niyeti için allahu teale o illeti vermeyecekti onu sınamıştı dedi. ben bunu duyunca baktım kaldım arkadaşımın suratına ne kadar güzel bi bakış açısı herşeyin başı inanmak derler yaa.... doğru söylüyo arkadaşım kötüde olsa zorda olsa allahtan gelene isyan etmemek gerekiyo. o adamın eşide hastalanmış sonradan biliyomuusun allahın taktiri işte kaçtığı şeye tekrar yakalandı önüne çıktı arkadaşımın dediği gibi adam o kızı kabul etse belkide mevlam derdi geri alcaktı :31: çok uzun oldu:1:

çok güzel bir insansınız. ne olur inancınızın sizi daha da güzelleştirmesine izin verin. allah yardımcınız olsun, daha iyisine layıksınız her şeyin,izin verin hayata, doğru insan gelecekelbet.

Back