Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klasik ama modern yani sonuç olarak teşekkürlerrrChester modern değil ki klasik. Parlaklı olan diyorum. Digeri daha güzel ama daha spor.
Yoo diilKlasik ama modern yani sonuç olarak teşekkürlerrr
Anlamadığın çok belli yazmazsan sevinirim komik duruma düşüyorsun hadi güle güleYoo diil
Yok yok, bana bir şey demediniz zaten ama klasik dediğimizde sanki biraz kızdınız gibi geldi ondan söyledimTeşekkür ettiğimi belirttim zaten size ben kötü bisey demedim
Modern derken hangi halı şık demek istedim koltuklarım beyaz chesterin diğer modeli varya dilimli sekilde olan o şekilde ....Yok yok, bana bir şey demediniz zaten ama klasik dediğimizde sanki biraz kızdınız gibi geldi ondan söyledim
Bu arada halıların biri krem, biri gri. Koltuklar ne renk? Yoksa renk olarak değil model olarak mı sordunuz?
Chesterları biliyorum, yeni evlendiğimde çok modaydı ilk koltuklarım chesterdı. İki halı da bence çok şık, ama ikinci model daha uygun geldi bana. Diğeri çok spor kalır.Modern derken hangi halı şık demek istedim koltuklarım beyaz chesterin diğer modeli varya dilimli sekilde olan o şekilde ....
Chesterları biliyorum, yeni evlendiğimde çok modaydı ilk koltuklarım chesterdı. İki halı da bence çok şık, ama ikinci model daha uygun geldi bana. Diğeri çok spor kalır.
Koltuklar beyazsa halıyı tam renginde almayın derim ev hastane gibi olur, tabi mobilya rengini bilmiyorum ama aşırıya kaçmadan orta tonlardan seçebilirsiniz
Yastıklar ve perde koyu gri olacağı için hastane gibi olmaz iç açıcı olur hoş durur
Chestera mecbur parlak olani alacaksiniz, krem olan daha guzel ama sizin koltuklara uymaz tarz olarakHangisi daha şık modern hoş koltuklarim chester modeli
Koyu renkler de varsa tabi ki güzel dururYastıklar ve perde koyu gri olacağı için hastane gibi durmaz iç açıcı olur
Sizin zevkiniz sonuçta, sizin için moda ve şıksa ne mutlu.Zaten dilimli chester modeli moda bu sene ve çok şık duruyor