Hanımlar öncelikle ben evliyim Allahıma bin şükür iyi bir eşim var hayat bana buradan güldü ve şuan hamileyim Allah'ım bana ilerde benim yaşadıklarımı asla yaşamasın diye üstüne titreyeceğim bir kız evlat nasip etti çünkü ben çok şey yaşadım size çok detaya girmek istemiyorum sıkmamak için ama bir sır var üzerimde ve artık kaldıramıyorum kimseye anlatamıyorum bir çaresi de yok sadece biraz içimi dökmek istedim evlenmeden bir ay öncesi annem ablamla bana öyle bir yük bindirdi ki evliliğimin bile tadını çıkaramadım hep aklımda beynimde yankılanıyor kimseye haykıramıyorum babanızın annenizin üçüncü bir erkek şahıs ile cinsel ilişki yaşaması ve bunu bize anlatması herşey bitti bir anda bende anne baba aile herşey yok olup gitti çokta mükemmel bir ailem yoktu zaten sadece kendini düşünen anne baba ve çocuklarıydık biz ama o detaylar da boğmıcam sizi ama bu olaydan sonra bu dünyada tek başıma hissetmeye başladım yalnız kimsesiz ailem yoktu artık kimseye söyleyemediğim için görüşüyoruz ama ben çok nadir görüşmeye çalışıyorum acı çekiyorum çünkü onları her gördüğümde siz olsanız ne yapardınız bunların daha hastalığı var yaşlılığı var bende Allah korkusu var ama içimi bulandırıyor ikisi de Allah korkusu olmasa herkese rezil etmiştim bi beni kendi yerinize koyun öyle yorum yapın bana psikolojimi nasıl ayakta tutucam benim de kızım olcak inşallah ama psikolojim içim yangın yeri