- 16 Ağustos 2023
- 150
- 18
- 13
- 27
- Konu Sahibi duygutekin1336
-
Yumos kullanmiyorum. Viking yada bingo kullaniyorum. Bingonun gül kokulusu var missss vikinginde beyaz sisesi var gri kapakli nevresimden kokusu cikmiyo harika . Bence sizde yerli urun kullaninyumoşun yeni serisi çıkmış sakura olanı denediniz mi deneyen varmı aranız da normalde yumoşun mavisini kullanirim makine 10 kg oldugu icin 2 kapak koyuyorum eve asiyorum fazla kokmuyor ev nedense. amberide çok seviyorum siz bu yeni olani denediniz mi hiç
Eki Görüntüle 3371012
zatenYumuşatıcıyı fazla koyuyorsunuz muhtemelen. Yumuşatıcı gözündeki max işaretinin hizasının daha altında olması gerekiyor, bi de böyle deneyin.
Bingonun beyazını kullanıyorum ben de, çok hafif kokusu.
zaten max yazısının altında fazla koymuyorum makine 10 kilo iki kapak koyuyorum sadeceYumuşatıcıyı fazla koyuyorsunuz muhtemelen. Yumuşatıcı gözündeki max işaretinin hizasının daha altında olması gerekiyor, bi de böyle deneyin.
Bingonun beyazını kullanıyorum ben de, çok hafif kokusu.
Yanlış bilgiler yaymayın ortalıkta. Yumoş’un üretim yeri Türkiye bir kere. Şirketinin de İsraille bir alakası yokİsrail malı olduğu için şuan Yumoşu bıraktım Bingoya geçtim.
Siz yanlis bilgi veriyosunuz , coca cola turkiyede uretiliyo diye yerli markamı oluyor yani ? Yumos kokeni Amerika olan bi urundur ve israili destekler. Lütfen insanlari yanlis yonlendirmeyin ve googledan arastirma yapmayin google kesinlikle yanlis bilgiler veriyor bu konuda.Yanlış bilgiler yaymayın ortalıkta. Yumoş’un üretim yeri Türkiye bir kere. Şirketinin de İsraille bir alakası yok
Laf anlatmakla uğraşamıycam gerçekten, kendi kendinize aşırı güvenilir facebook gruplarından araştırmaya devam edin.Siz yanlis bilgi veriyosunuz , coca cola turkiyede uretiliyo diye yerli markamı oluyor yani ? Yumos kokeni Amerika olan bi urundur ve israili destekler. Lütfen insanlari yanlis yonlendirmeyin ve googledan arastirma yapmayin google kesinlikle yanlis bilgiler veriyor bu konuda.
Facebook kullanmiyorumLaf anlatmakla uğraşamıycam gerçekten, kendi kendinize aşırı güvenilir facebook gruplarından araştırmaya devam edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?