Hangi Yemek Takımı

Güle güle kullan canım. Fiyatı da çok uygunmuş. Müsait bir zamanında resim çekip ekleyebilir misin? Çok merak ettim şimdi. [/QUOTE]

tabii ki cnm daha önce hiç foto eklemedım nerde oldugunu yaz. yrn elimde olacak en kısa zamanda eklemeye çalırısırm. herkes çok begendı hem modern hem çok şık. hem de hersey takım olunca çok şık oluo:61::61:

1. VE 3. yü çok beğendim.

Fikir verdiğiniz için teşekkür ederim.

canım ben 36 parça olanı beğendim,çok şık çok asil duruyor..fotolardan bazıları da görünmüyor bende nedense..

Teşekkür ederim canım.
İlk resmin linki

Spring Collection KRC Online Maazas | Karaca & KRC

Son resmin linki

24 Pr. Porselen Ymk. Tk. Line Mor KRC Online Maazas | Karaca & KRC

tabii ki cnm daha önce hiç foto eklemedım nerde oldugunu yaz. yrn elimde olacak en kısa zamanda eklemeye çalırısırm. herkes çok begendı hem modern hem çok şık. hem de hersey takım olunca çok şık oluo:61::61:

Çok sağol canım. Resim ekleme işlemi için buradan yardım alabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html

Evet takım olunca gerçekten çok şık durur. Sabırsızlıkla bekliyorum fotoğrafı :)

Canım gelmedi mi takımın? Çok merak ediyorum :)

Son düzenleme:
En nihayetinde alabildik.
En beğendiğim takımı bulamadığım için 2.sırada tuttuğum bu takımı aldım :16:

mozaik_mor.jpg

Bir de bu çatal bıçak takımını aldık :69:

Pink_Rose.jpg

Back
X