kızlar bende imuzing bağışıklık güçlendirici aldım ilacın isminde yanlışlık olabilir çünkü evde ve tam hatırlamıyorum ama böyle bişeydi:bbo: bana bunu eczacı önerdi sizin kullandıklarınızı sordum umca ve esperatoxu eczacı umcayı tavsiye etmedi diğerine ise iyi dedi ama benim aldığım ilactan memnun kalındığını söledi bende onu aldım şimdilik kullanıom bakalım nasıl bişeymiş ama VİTAAGİLLE ilgili bişi paylaşmak istedim ilk başta iştahı kesilir gibi oldu oğlumun ama şimdi çok memnunum hiç yemediklerini bile yiyor tıkabasa:teytey::dance: size önerebilirim sevgiyle kalına.s.
VİTAMİN İŞTAH AÇMAZ
* Çocukların iştahlarını düzenlemede vitaminlerin verilmesi doğru bir yaklaşım mı? Bu vitaminler neye göre, ne kadar süre verilmeli?
Yaygın olarak sanıldığının aksine vitaminler iştah açmaz. Bu nedenle de kilo aldırmaz. Amerikan Pediatri Akademisi başta olmak üzere pek çok uluslararası beslenme komisyonları bir yaşından sonra rutin vitamin takviyesini önermemektedir. Çocuğun beslenme hikayesi detaylı olarak değerlendirilmeli ve ihtiyaç duyulursa vitamin desteği yapılmalıdır. Ancak genel olarak vitaminler çok yaygın kullanılır.
Acıbadem Bakırköy ve International Hospital Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Palabıyık yazısından alıntıdır.paylaşmak istedim
kızlar benim bebeğimde de demir eksikliği var ferro sanol kulanıyorum ama dişlerinde kararma yaptı bırakmak istiyorum acaba vimin c demir için etkili olur mu ferronun yerine kullanabilir miyim bilgi verirseniz çok sevinirim...
multi tabs kullanıyoruz sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?