How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çocuk Hastalıkları Hangi Vitamini,Şurubu Kullaniyorsunuz?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
kızlar bende imuzing bağışıklık güçlendirici aldım ilacın isminde yanlışlık olabilir çünkü evde ve tam hatırlamıyorum ama böyle bişeydi:bbo: bana bunu eczacı önerdi sizin kullandıklarınızı sordum umca ve esperatoxu eczacı umcayı tavsiye etmedi diğerine ise iyi dedi ama benim aldığım ilactan memnun kalındığını söledi bende onu aldım şimdilik kullanıom bakalım nasıl bişeymiş ama VİTAAGİLLE ilgili bişi paylaşmak istedim ilk başta iştahı kesilir gibi oldu oğlumun ama şimdi çok memnunum hiç yemediklerini bile yiyor tıkabasa:teytey::dance: size önerebilirim sevgiyle kalına.s.

canım memnun kaldıon mı bu imuzing adlı vitaminden
dün bi arkadaşım aldı
bi doktor tanıdığı tavsiye etmiş ona da
ben de almayı düşünüyorum
anasınıfına giden bi oğlum var
sürekli hastalanıyorlar malum

deneyimlerini yazarsan çok sevinirim
sevgiler:1hug:

vimin c kansızlık için iyi ama iştah için birşey diyemiyorum....ama size rahatlıkla önerebileceğim vitamin carlson 2005 yılının en iyi tat ödülünü almış lan bir şurup..omega 3 balık yağı,a ve d vitamini içermiyor yaz kış kullanılabilir..epa ve dha yüksek,iştah açıcı özelliği , bağışıklık sistemini güçlendirdiği ve dikkat eksikliği,konsantrasyon ve öğrenme bozukluğu olan çocuklarda etkili olunmuş... göz ,kalp ve beyin sağlıgına faydalı vs. bebek ,çocuk ,yetişkin hatta hamileler bile kullanabililiyor..30 ytl civarında idi en son, cilt sağlıgına da etkili.. bilginize...
arkadaşlar bu arada kefir içirin çocuklarınıza meyveli olanlarını içebiliyorlar, ben hergün kızıma 1 tane veriyorum 15 aylıkken başlamıştım ve devam ediyorum,hastalık nedir bilmiyoruz maşallah çok faydalı kefir de ve harnup pekmezi, bunlar kızım için vazgeçilmezlerim....

bu arada kızım 3 yaşına yaklaştı ve bu zamana kadar sadece 1 kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldım.... sevgiler...

bu arada editin olmamasının zararları üzgünüm ama paylaşmak istedim,çocuklarımızın sütünün içine ister bardak ta ister biberon da olsun 1 adet bıldırcın yumurtası ve bir çay kaşıgı kadar zeytinyağı koyun...üstte yazdıklarım ve bunlar sürekli yedirdiğim şeyler kızıma hergün,maşallah gelişimi,boyu ,kilosu vs herşeyiyle çok sağlıklı maşallah..kızım biraz iştahsız bende kendimce bunları uyguladım ve etkili olduğunu görüyorum... sadece önerilerim.. paylaşmak istedim...

okula başlayana ,yani 3.5 yaşına gelene kadar benim oğlum da hastalık nedir biilmezdi
ama ne zaman ki geçen yıl okula başladı belki 4-5 kez ağır hastalandı maalesef.doktorun yolunu bilmezdik,kapısından hiç çıkamaz olduk:çok üzgünüm:
okuldaki ilk yılı olduğu için doktorumuz 20 çocuğun hepbir arada olduğu bir ortamda bu kadar hastalığın normal olduğunu söylemişti
bu yıl ıkıncı senesi
grip aşısı yaptırdım ama
en azından bağışıklığını güçlendirici birşey vermek istiyorum
umarım bu sene daha iyi olur herşey

güzel önerilerin için teşekkürler ROUGE a.s.

merhaba kızlar,benim de 10 aylık bi oğlum var.doktorumuz bize vitabiol die bi şurup önerdi.Ben çok memnun kaldım..

VıTAMıN ıŞTAH AÇMAZ

* Çocukların iştahlarını düzenlemede vitaminlerin verilmesi doğru bir yaklaşım mı? Bu vitaminler neye göre, ne kadar süre verilmeli?
Yaygın olarak sanıldığının aksine vitaminler iştah açmaz. Bu nedenle de kilo aldırmaz. Amerikan Pediatri Akademisi başta olmak üzere pek çok uluslararası beslenme komisyonları bir yaşından sonra rutin vitamin takviyesini önermemektedir. Çocuğun beslenme hikayesi detaylı olarak değerlendirilmeli ve ihtiyaç duyulursa vitamin desteği yapılmalıdır. Ancak genel olarak vitaminler çok yaygın kullanılır.

Acıbadem Bakırköy ve International Hospital Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Palabıyık yazısından alıntıdır.paylaşmak istedim

VİTAMİN İŞTAH AÇMAZ

* Çocukların iştahlarını düzenlemede vitaminlerin verilmesi doğru bir yaklaşım mı? Bu vitaminler neye göre, ne kadar süre verilmeli?
Yaygın olarak sanıldığının aksine vitaminler iştah açmaz. Bu nedenle de kilo aldırmaz. Amerikan Pediatri Akademisi başta olmak üzere pek çok uluslararası beslenme komisyonları bir yaşından sonra rutin vitamin takviyesini önermemektedir. Çocuğun beslenme hikayesi detaylı olarak değerlendirilmeli ve ihtiyaç duyulursa vitamin desteği yapılmalıdır. Ancak genel olarak vitaminler çok yaygın kullanılır.

Acıbadem Bakırköy ve International Hospital Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Palabıyık yazısından alıntıdır.paylaşmak istedim

evet benim bebeğimde 4 ayı bitirdi. dr kontrolünde vitamine gerek duymadı. sağlık ocağına aşıları için gittiğimde vitamin verdiler. tabbi ki dr a sormadan kullanmadım. sorduğumda da gerek yok dedi. telefonda sorduğum için ayrıntılı bilgi almadım. ama gittiğimde neye göre vitamin verilip verilmediğini öğreneceğim..

kızlar benim bebeğimde de demir eksikliği var ferro sanol kulanıyorum ama dişlerinde kararma yaptı bırakmak istiyorum acaba vimin c demir için etkili olur mu ferronun yerine kullanabilir miyim bilgi verirseniz çok sevinirim...

kızlar benim bebeğimde de demir eksikliği var ferro sanol kulanıyorum ama dişlerinde kararma yaptı bırakmak istiyorum acaba vimin c demir için etkili olur mu ferronun yerine kullanabilir miyim bilgi verirseniz çok sevinirim...

Canım benim oğlumda içmiyodu bitürlü demir ilacını biz minadexin içinde verdik.Ama 1 yaşından sonra doktor minadex vermek istemedi.Bende vimin c kullanmak istiyodum.Araştırmıştım bende canım.
Vimin c nin içinde : C vitamini, Demir, Çinko, Folik Asit, B12 vitamini, Val ve Üzüm Pekmezi varmış.
Doktor da bana multitabs tablet önerdi.Daha karar veremedim bende.Kullananlara bi danışayım.Ben vitagil kullanmak istiyodum.İçinde herşey var demir hariç.Demiride karşıladık mı tamam diyodum ama.Şu multitabsı araştırayım bi.
Bu arada senin bebiş ne kadarlık canım

0-6 aylık bebeklerinize hangi vitaminleri kullanıyorsunuz ve devletin ödediği vitaminler hangileri biliyormusunuz

bebeğim 6 aylık,doğduğundan beri sanasol kullanıyoruz,devlet karşılıyor

benim kızım 1 yaşında 10 aylıkkenden beri minadex kullanıyoruz ben faydasını gördüm iştahıda çok güzel.

10.ayından ıtıbaren multımıx kullanmaya basladık.dıslerı yuzunden ıstahsızlıgı vardı sımdı daha ıyı ıstahımız.

herkes bi vitamin ismi söylemiş, kararsız kaldım. benim oğlum 15 aylık, şu ana kadar vitamin kullanmadım, çok iştahsız. bir sürü doktor gezdik iştahsızlığının sebebi bulunamadı. çok şükür tahlilleri hep temiz çıktı. bi ara spraktin kullandım ama fayda etmedi, çinko kulladım hiç faydasını görmedim. şimdi vitamin ya da balık yağı kullanıpta çocuğunun iştahı açılan anneler ne önerirsiniz?

Arkadaslar merhaba, ben de minadex multivitamin kullaniyırdum ama o hic istah acmiyor hic yemek yemiyor benim cadi. Vimin c yi dün aldım ama tadı çok kötü nasıl içirebilirim meyve suyu ile versem bir sakıncası olur mu acama? Bana yardımcı olur musunuz? Çünkü biliyorum kızım onu mimledi mi bir daha asla içmez! :/

benim dotorum vitamin önermiyor ve denediğim kadarıylada vitamin iştah açmıyor ama bana doktorum bağışıklığı güçlendirici ve tamamen doğal olan imuneksi önerdi ben onu kullanıyorum hiç bir yan etkisi yok istersen ömrünün sonuna kadar kullan dedi.ama ban bunu bir süra kullanıcam genel olarak ilaç kullanımına karşıyım ben tamamen güvenmiyorum

Back