Çocuk Hastalıkları Hangi Vitamini,Şurubu Kullaniyorsunuz?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

vitamin c mi adı fiyatı nedir canım yazarsan iyi olur bide kac aylık bebekler kulanır benim kızım 7,5 aylık,
bizim doktorda d3 bırak dedi bıngıldagı sertleşmiş dedi
normalde 1 yaşakadar degilmi

bu vitamini 1 yaşından itibaren
fiyatı 15 ytl.
eczaneler yok satıyor ben 3 gün bekledim
çok güzül bi vitamin.7,5 aylık bebekler için uygunmu bilemiyorum doktoruna sor istersen
eczacıda bilir.

biz hep minadex-fer kullandik ama son kontrolumuzde Vitagil onerdi doktorumuz.

selam arkadaslar bende ogluma 1,5 yasina kadar minadex verdim ama cok sevdigimiz cocuk doktoru bi yakinimiz 1 yasindan sonra vimin c kullanilmali dedi ondan kullandim arada bi balik yagi donusumlu kullandim

selam arkadaslar bende ogluma 1,5 yasina kadar minadex verdim ama cok sevdigimiz cocuk doktoru bi yakinimiz 1 yasindan sonra vimin c kullanilmali dedi ondan kullandim arada bi balik yagi donusumlu kullandim

bende vimin c kullanıyorum
doktor vitamin bitince balık yağı kullanacaksın dedi
2 sini bir vermedi.
1 ay vimin c 1 ay balık yağı

biz hep minadex-fer kullandik ama son kontrolumuzde Vitagil onerdi doktorumuz.

bende vimin c kullanıyorum
doktor vitamin bitince balık yağı kullanacaksın dedi
2 sini bir vermedi.
1 ay vimin c 1 ay balık yağı

Jasmincan merhaba canım minadex feri dr genelde kansızlık olunca veriyorlar diye biliyordum kansızlıkmı varmı bebeğinde.belkide ben yanlış biliyorum:uhm:

sılagül senin de Allah bağışlasın canım vitamin C yi diğer arkadaşlarda çok öneriyor demekki dr larda en çok vitamin C vitaligil,

Gizem cim paylaşımın için Teşekkürler canımbenimkiler zaten balık yağı sevmiyorlar ama ben yine alıp denemeyi düşünüyorum:çok üzgünüm:

vitamin c mi adı fiyatı nedir canım yazarsan iyi olur bide kac aylık bebekler kulanır benim kızım 7,5 aylık,
bizim doktorda d3 bırak dedi bıngıldagı sertleşmiş dedi
normalde 1 yaşakadar degilmi

TATARKIZI MERHABA
:çok üzgünüm:Geçmiş olsun canım yaa neden bıngıldağı setleşmiş anlamadım vitamin denmi?

TATARKIZI MERHABA
:çok üzgünüm:Geçmiş olsun canım yaa neden bıngıldağı setleşmiş anlamadım vitamin denmi?

canım kötü degil normalde yumaşak ya sertleşmiş
her bebeginki sertleşir benim kızım daha erken kapanmış
canım muayene sırasında konturol ederle

bende bir vitamin adı okudum eczanelerde girdim sordum vitazinc c diye iştah açıyor ve boy uzatıyor 1 yaşın üstü kullanabiliyormuş her eczanede yok olanlardada yok satıyormuş 2günde iştahının arttıgını göreceksin diyor kesın konuşuyo ama denemek lazım bende alıcam fyt 12 ytl

kızlar ben bu hafta annemdeydim orda tanıgım 2 tane eczane var ikisine de ayrı ayrı gittim herikisi de bana mutlaka Minadex e devam edin dedi çünkü içinde balık yağı varmış iştah açıcı özelliği var dediler,Yalnız bir ay MİNADEX bir ay SEVENSEAS PORTAKALLI DİYE heriki ecz arkadaş bastır a bastıra söylediler her çocuğun mutlaka balık yağı alması gerekiyormuş.Çabuk öğrenip kavramaları beyin gelişimleri açısından.Benden söylemesi ben yine MİNDEX ALDIM önümüzdeki ayda sevenseas portakallı alıcam haberiniz olsun .Büyük oğlumda biraz düzelme var yemek konusunda:hooray:

Arkadaşlar benim oğlumda 28 aylık.Hamileyken çok iyi beslendim,31 sene yemediğim kadar meyve ve balık yedim 8 ay boyunca günde yarım kiloda süt içtim.oğlum miadında prematüre doğdu 2 kilo 100 gramdı ama doktorlarımız bile şaşırmıştı doğduktan 2 saat sonra annem ayaklarına elini destek yaptı ve kendini öne doğru sürükledi kafasınıda zaten tutuyordu.Sonraları iştahı çok açık olduğu için yaşıtlarını 1 ay içinde geçti.Ama ben 6 aydan sonra yoğurtlarını kendim mayalayıp meyve ler haşlayarak verdim,7 ayda sonra bıldırcın yumurtası haftada 3 kere,8 aydan sonrada bütün sebzeleri yedirdim hepsiinin çorbalarını yaptım ayrı ayrı beğenmeyip kustuğunda yemek vermeyip 1 saat sonra yine aynısını yedirdim.Kat kat asla giiydirmedim bi ara dişlerden dolayı Vitamin olarak Vimin C aldım çok faydasını gördüm fiatı 20-25 ytl civarı sevgilerrrr

maalesef bende çok kullandım vitamin ama bi işe yaramadı minadex ve vimin c
halende kullanıyorum dr tavsiyesi ile

Benim 22 aylık bir oğlum var.
Önceleri balık yağı ve çinkoyu ayrı ayrı veriyordum.
Bu ay doktorumuzun da tavsiyesiyle NUTRIGEN Balık Yağı aldım.
İçinde Çimko Vitamin K ve Vitamin D de bulunuyor.
Portakallı olması sayesin de de kolaylıkla içirebiliyorum.
Umarım iştahsızlık sorunumuzda ortadan kalkar.

Ben 1 yaşına kadar senin gibi bu ikisini verdim.
Doktor başka bir şeye gerek yok demişti.
1 yaşından sonra çinko ve balik yağı vermeye başladım.
Sende doktora sor canım her çocukta bir olmuyo çünkü.

bizim doktorda minadex vitamin verdi.İştah açsın istiyorum ama hiç açmadı.

Güzelim o vitamini bende iki çocuğuma da kullanıyorum büyük oğlum özellikle çok iştahsız ve hiç bir şey yemezdi şimdi eskisinden daha iyi bence hemen etki bekleme daha sonra etkisini gösteriyor bu vitamin herkese kolay gelsin
SEVGİLER

multitabs ı bende kullanmıstım ama 1 yasından sonra bence mutlaka dr sorarak degişmen lazım yeterli gelmeyebilir sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…