Benim Oğlum 1 Yaşinda 1 Ay önce Kontrole Getirdim.vitaminide Değiştirdim.sanasol Kullaniyordum Ve Hiç Bir Faydasi Yoktu Ve Içeriği çok Basitti.ben Daha Geliştirilmiş Bir Vitamin Istiyorum Dedim.vimin C Bu Vitamini Yazdi.içeriği Harika çocun Zeka Gelişiminden Tut Fiziksel Gelişimine Kadar Herşey Var.
üzüm Pekmezli,iştah Acici,kuvvet Ve Enerji şurubu Ayni Zamanda.ben çok Memnunum Kilo Aldi 1 Ayda 2 Kilo .
selam arkadaslar bende ogluma 1,5 yasina kadar minadex verdim ama cok sevdigimiz cocuk doktoru bi yakinimiz 1 yasindan sonra vimin c kullanilmali dedi ondan kullandim arada bi balik yagi donusumlu kullandim
biz hep minadex-fer kullandik ama son kontrolumuzde Vitagil onerdi doktorumuz.
selam arkadaslar bende ogluma 1,5 yasina kadar minadex verdim ama cok sevdigimiz cocuk doktoru bi yakinimiz 1 yasindan sonra vimin c kullanilmali dedi ondan kullandim arada bi balik yagi donusumlu kullandim
bende vimin c kullanıyorum
doktor vitamin bitince balık yağı kullanacaksın dedi
2 sini bir vermedi.
1 ay vimin c 1 ay balık yağı
vitamin c mi adı fiyatı nedir canım yazarsan iyi olur bide kac aylık bebekler kulanır benim kızım 7,5 aylık,
bizim doktorda d3 bırak dedi bıngıldagı sertleşmiş dedi
normalde 1 yaşakadar degilmi
TATARKIZI MERHABA
:çok üzgünüm:Geçmiş olsun canım yaa neden bıngıldağı setleşmiş anlamadım vitamin denmi?
merhaba arkadaşlar.benim kızım 5,5 aylık ve d vit kullanıyorum.yanında ek olarak hangi vitamini vermeye başlamalıyım?ayrıca kan damlası kullanmaya başladım ama kızımın karnını ağrıttı gece ağrıları oldu,damlayı kesince geçti ama devam etsem mi kullanmaya..
bizim doktorda minadex vitamin verdi.İştah açsın istiyorum ama hiç açmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?