bızım doktorum VITAGIL denen bır vıtamın verdı ıcınde dıger vıtamınlerde olmayan selenyum varmıs.onun yanında bagısıklık guclendırıcı olarak esberıtox kullanıyoruz cunku cok sık hastalanıyor.ama etkısı ıcın bısey dıyemıcem cunku yenı basladık.
canım bende VITAAGIL kullanıyorum dr. tavsiyesi değil benimki yalnız balık yağı kullanıyordum şimdi buna başladım yeni oldu etkisini göremedim hatta dahada iştahı kapandı gibi kafamçokkarıştı yeni olduğu için pek anlamış değilim ilerleyen günlerde bakıcaz artık meral arkadaşım estanbox o ne işe yarıyor yada işe yarıyormu dr.unmu verdi sevgiyle kalın a.s.
ALLAH BAĞIŞLASIN ÇOCUKLARINIZIbenim bebegim 7 ayını doldurdu
ayını yazarmısınız kızlar
bende sanasol kulanıyorum vitam,n olarak
benim oğlumda 2.5 yaşında ben hiç daha önce vitamin kullanmamıştım ilk defa kullanıyorum balık yağının etkisini gördüm baklaım bu nasıl ben bağışıklık güçlendirici dedikleri ilaçları merak ediyorum açıkçası kullanıp memnun olanlar yazarsa adlarıyla birlikte sevinirim
canım çok saol bugün bende alıcam ben dvit kullandım ama çok kısa bi süre başkada bir vitaminde kullanmadım çok şükür öyle çabuk hastalanmıyor balık yağının çok etkisini gördüm çok rahat içiyor oğlum hatta adına bidaha diyorsırnaşık şey nedenide her verdiğimde tekrar istiyor kendi kendine bu ismi koymuş:icecream: etkilerini görmeye başladığımızda paylaşalım
canım bende VITAAGIL kullanıyorum dr. tavsiyesi değil benimki yalnız balık yağı kullanıyordum şimdi buna başladım yeni oldu etkisini göremedim hatta dahada iştahı kapandı gibi kafamçokkarıştı yeni olduğu için pek anlamış değilim ilerleyen günlerde bakıcaz artık meral arkadaşım estanbox o ne işe yarıyor yada işe yarıyormu dr.unmu verdi sevgiyle kalın a.s.
ALLAH BAĞIŞLASIN ÇOCUKLARINIZI
Öncelikle çocuklarım biri3,5 diğeri 1,5 yaşında şu an söylediğim gibi Minadex kullanıyorum
meral05 canım VİTALİGİLİ daha önce de duydum fakat hiç kullanmadım ne zamandır kullanıyorsun memnunmusun ben baağışıklık sistemi için UMCA kullanıyorum şimdilik çok memnunum hergün 10 damla olarak açıkcası kullanmaya başlayalı kısa bir süre oldu fakat cidden çok memnunum:hooray:
profiterol merhaba arkadaşa dediğim gibi hiç kullanmadım balıkyağı olan şurupları benimkiler pek sevemedi güzelim bir kere adım elimde kaldı aslında çok istedim içmelerini :çok üzgünüm:
tatarkızı merhaba SANASOL arkadaşım kullanıyor çokta memnun onun çocuğu da 1 yaşında ben hiç kullanmadım
doktor ılk basta ıstahı kapanır ama sonra acılır dedı tabı bunyeye gorede farkedebılır ben yanlıs yonlendırmıyım senı doktorunada sor.esberıtox da enfeksıyonlardan korunmak ıcınmıs bagısıklık sıstemını guclendırıyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?