a.s.cvp lr ve msj lar için taşekkürler Kızlar kusura bakmayın iki çocuklu olunca çok fazla site ye takılamaıyorum elimden geldiğince mslara cvp veriyorum:çok üzgünüm:Anlarsınız beni diye düşünüyorum hiç işim bitmiyor:çok üzgünüm:
Hemen hemen tüm msjların geneline baktığımda herkez aynı şeyleri kullanmış gibii yada biliyoruz multitabs,zinco,minadex,vitamin c ,vitaligil demekki en çok kullanılan bunlar diye düşünüyorum
biz şu an minadex portakallı kullanıyoruz fakat bu ara hiç iştah yok bunun da iştah açıcı özelliği var diye duymuştum fisfisfis inşallah düzelir de.
profitereol imuzing hiç duymamıştım devam et bakalım biz umca ya ara verdik çok şükürçocuklar iyi
senin kinin etkilerini de konuşalım.Vitaligili bende duymuştum heralde içeriği Minadex e benziyor bana da eczacı söylemişti.
dhlek cim canım merhaba
Aman aman Allah nazarlardan korusun ne mutlu sana dr ihtiyac görmediyse ne güzel herşeyi de yiyorsa tabiki vitamine de gerek ygörmemiştir,bana sorsan benced herşeyi yiyip içen problem çıkarmayan çocuğa hiç gerek yok:1no2:
gizem merhaba öncelikle senin yavrunu da Allah bağışlasın paylaşımın için de sağol vitamin c ve vitaligil yi dr sorucam bakalım belki mindex ten sonra ona başlarız benim kinde de hiç iştah yok neler vermiyorum kii pekmez,ballısütsenağlama üzerinde sadece vitamin c mi yazıyor?
SEVGİLER