How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çocuk Hastalıkları Hangi Vitamini,Şurubu Kullaniyorsunuz?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gxuxlse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2007
592
0
96
Ankara
a.s.Bize dr ilk zamanlarda dvit multitabs daha sonra minadex se başladık arada sewenseas seas portakallı verdiğimde oldu ama en çok minadexs in tadını sevdiler sizler hangi vitamini kullanıyorsunuz birazda iştahı açılsın istiyoum gerçi vitamin iştah açmıyor diyorlar amaafisfisfis

bızım doktorum VITAGIL denen bır vıtamın verdı ıcınde dıger vıtamınlerde olmayan selenyum varmıs.onun yanında bagısıklık guclendırıcı olarak esberıtox kullanıyoruz cunku cok sık hastalanıyor.ama etkısı ıcın bısey dıyemıcem cunku yenı basladık.

canım bende VITAAGIL kullanıyorum dr. tavsiyesi değil benimki yalnız balık yağı kullanıyordum şimdi buna başladım yeni oldu etkisini göremedim hatta dahada iştahı kapandı gibi kafamçokkarıştı yeni olduğu için pek anlamış değilim ilerleyen günlerde bakıcaz artık meral arkadaşım estanbox o ne işe yarıyor yada işe yarıyormu dr.unmu verdi sevgiyle kalın a.s.

benim bebegim 7 ayını doldurdu
ayını yazarmısınız kızlar
bende sanasol kulanıyorum vitam,n olarak

bızım doktorum VITAGIL denen bır vıtamın verdı ıcınde dıger vıtamınlerde olmayan selenyum varmıs.onun yanında bagısıklık guclendırıcı olarak esberıtox kullanıyoruz cunku cok sık hastalanıyor.ama etkısı ıcın bısey dıyemıcem cunku yenı basladık.

canım bende VITAAGIL kullanıyorum dr. tavsiyesi değil benimki yalnız balık yağı kullanıyordum şimdi buna başladım yeni oldu etkisini göremedim hatta dahada iştahı kapandı gibi kafamçokkarıştı yeni olduğu için pek anlamış değilim ilerleyen günlerde bakıcaz artık meral arkadaşım estanbox o ne işe yarıyor yada işe yarıyormu dr.unmu verdi sevgiyle kalın a.s.

benim bebegim 7 ayını doldurdu
ayını yazarmısınız kızlar
bende sanasol kulanıyorum vitam,n olarak
ALLAH BAĞIŞLASIN ÇOCUKLARINIZI
Öncelikle çocuklarım biri3,5 diğeri 1,5 yaşında şu an söylediğim gibi Minadex kullanıyorum

meral05 canım VİTALİGİLİ daha önce de duydum fakat hiç kullanmadım ne zamandır kullanıyorsun memnunmusun ben baağışıklık sistemi için UMCA kullanıyorum şimdilik çok memnunum hergün 10 damla olarak açıkcası kullanmaya başlayalı kısa bir süre oldu fakat cidden çok memnunum:hooray:

profiterol merhaba arkadaşa dediğim gibi hiç kullanmadım balıkyağı olan şurupları benimkiler pek sevemedi güzelim bir kere adım elimde kaldı aslında çok istedim içmelerini :çok üzgünüm:

tatarkızı merhaba SANASOL arkadaşım kullanıyor çokta memnun onun çocuğu da 1 yaşında ben hiç kullanmadım

benim oğlumda 2.5 yaşında ben hiç daha önce vitamin kullanmamıştım ilk defa kullanıyorum balık yağının etkisini gördüm baklaım bu nasıl ben bağışıklık güçlendirici dedikleri ilaçları merak ediyorum açıkçası kullanıp memnun olanlar yazarsa adlarıyla birlikte sevinirim

benim oğlumda 2.5 yaşında ben hiç daha önce vitamin kullanmamıştım ilk defa kullanıyorum balık yağının etkisini gördüm baklaım bu nasıl ben bağışıklık güçlendirici dedikleri ilaçları merak ediyorum açıkçası kullanıp memnun olanlar yazarsa adlarıyla birlikte sevinirim

a.s.bebekkendemi kullanmadın canım hani d vit falan veriyorlar :1shok:Balık yağına iyi yapmışsın keşke benimkilerde içse :çok üzgünüm:
Valla canım benim büyük kreşer gittiği için çok sık hasta oluyorduArkadaşım tavsiye etti dr sordum hiç bir sakıncası yok kullanabilirsin dedi, kullanmaya başlayalı çok olmadı fakat bence gerçekten çok etkili doğal antibiyotikmiş güyaa çocuğu hastalıklara karşı koruyor bağışlıklığını güçlendirdiği için hastalanması en az dereceye düşüyormuş
Benim kullandığımın ismi UMCA HİÇ BİR YAN TKİSİNİ GÖRMEDİM

canım çok saol bugün bende alıcam ben dvit kullandım ama çok kısa bi süre başkada bir vitaminde kullanmadım çok şükür öyle çabuk hastalanmıyor balık yağının çok etkisini gördüm çok rahat içiyor oğlum hatta adına bidaha diyorsırnaşık şey nedenide her verdiğimde tekrar istiyor kendi kendine bu ismi koymuş:icecream: etkilerini görmeye başladığımızda paylaşalım

canım çok saol bugün bende alıcam ben dvit kullandım ama çok kısa bi süre başkada bir vitaminde kullanmadım çok şükür öyle çabuk hastalanmıyor balık yağının çok etkisini gördüm çok rahat içiyor oğlum hatta adına bidaha diyorsırnaşık şey nedenide her verdiğimde tekrar istiyor kendi kendine bu ismi koymuş:icecream: etkilerini görmeye başladığımızda paylaşalım

Güzelim sen istersen yinede bir dr danış öyle kullan burda ben kullanın veya kullanmayın diyemem ben memnun kaldım :teytey: o yüzden sen yinede bir sor derim ,Kullanırsan dediğin gibi etkilerini konuşalım paylaşalım
SEVGİLER

doktor ılk basta ıstahı kapanır ama sonra acılır dedı tabı bunyeye gorede farkedebılır ben yanlıs yonlendırmıyım senı doktorunada sor.esberıtox da enfeksıyonlardan korunmak ıcınmıs bagısıklık sıstemını guclendırıyormus.

ALLAH BAĞIŞLASIN ÇOCUKLARINIZI
Öncelikle çocuklarım biri3,5 diğeri 1,5 yaşında şu an söylediğim gibi Minadex kullanıyorum

meral05 canım VİTALİGİLİ daha önce de duydum fakat hiç kullanmadım ne zamandır kullanıyorsun memnunmusun ben baağışıklık sistemi için UMCA kullanıyorum şimdilik çok memnunum hergün 10 damla olarak açıkcası kullanmaya başlayalı kısa bir süre oldu fakat cidden çok memnunum:hooray:

profiterol merhaba arkadaşa dediğim gibi hiç kullanmadım balıkyağı olan şurupları benimkiler pek sevemedi güzelim bir kere adım elimde kaldı aslında çok istedim içmelerini :çok üzgünüm:

tatarkızı merhaba SANASOL arkadaşım kullanıyor çokta memnun onun çocuğu da 1 yaşında ben hiç kullanmadım

bende yenı basladım benım doktorumda bana ılk olarak umca verdı ama esberıtoxla arasında bı fark varmıs.umca hastayken esberıtox saglıklıyken kullanılıyomus ve daha kapsamlı bır ılacmıs

doktor ılk basta ıstahı kapanır ama sonra acılır dedı tabı bunyeye gorede farkedebılır ben yanlıs yonlendırmıyım senı doktorunada sor.esberıtox da enfeksıyonlardan korunmak ıcınmıs bagısıklık sıstemını guclendırıyormus.

Ben de hiç duymamıştım esberıtox:uhm:Akllımda bulunsun bende dr sorayım bağışıklık sistemi içinse benim kullandığım türde ne kadar canm fiyatı ?

esberıtox un fıyatı 39 ytl.ama doktoruna mutlaka danıs.saglıklı ve mutlu cocuklar yetıstırmek dılegıyle..

benim oğlumda 6 ayını bitirdi multitabs kullanıyorum geçenlerde balık yağı aldım doktor ikisini asynı anda kullanmamam gerektiğini dönüşümlü kullanabileceğimi söyledi.

kızlar bende imuzing bağışıklık güçlendirici aldım ilacın isminde yanlışlık olabilir çünkü evde ve tam hatırlamıyorum ama böyle bişeydi:bbo: bana bunu eczacı önerdi sizin kullandıklarınızı sordum umca ve esperatoxu eczacı umcayı tavsiye etmedi diğerine ise iyi dedi ama benim aldığım ilactan memnun kalındığını söledi bende onu aldım şimdilik kullanıom bakalım nasıl bişeymiş ama VİTAAGİLLE ilgili bişi paylaşmak istedim ilk başta iştahı kesilir gibi oldu oğlumun ama şimdi çok memnunum hiç yemediklerini bile yiyor tıkabasa:teytey::dance: size önerebilirim sevgiyle kalına.s.

Benim Oğlum 1 Yaşinda 1 Ay önce Kontrole Getirdim.vitaminide Değiştirdim.sanasol Kullaniyordum Ve Hiç Bir Faydasi Yoktu Ve Içeriği çok Basitti.ben Daha Geliştirilmiş Bir Vitamin Istiyorum Dedim.vimin C Bu Vitamini Yazdi.içeriği Harika çocun Zeka Gelişiminden Tut Fiziksel Gelişimine Kadar Herşey Var.
üzüm Pekmezli,iştah Acici,kuvvet Ve Enerji şurubu Ayni Zamanda.ben çok Memnunum Kilo Aldi 1 Ayda 2 Kilo .

slm.
ben kızıma küçükken dvit kullanamadım, her verdiğinde yanaklarımız kırmızı kırmızı kabarıyordu. dr.a sordum . demekki gerek yok, fazla geliyor demişti.

arada doktor tavsiyesiyle doktor uygun gördüğü zamanlarda zinco c kullanıyorum. genelde iyi beslendiği için pek gerekte kalmıyor...
svgler...

a.s.cvp lr ve msj lar için taşekkürler Kızlar kusura bakmayın iki çocuklu olunca çok fazla site ye takılamaıyorum elimden geldiğince mslara cvp veriyorum:çok üzgünüm:Anlarsınız beni diye düşünüyorum hiç işim bitmiyor:çok üzgünüm:
Hemen hemen tüm msjların geneline baktığımda herkez aynı şeyleri kullanmış gibii yada biliyoruz multitabs,zinco,minadex,vitamin c ,vitaligil demekki en çok kullanılan bunlar diye düşünüyorum
biz şu an minadex portakallı kullanıyoruz fakat bu ara hiç iştah yok bunun da iştah açıcı özelliği var diye duymuştum fisfisfis inşallah düzelir de.

profitereol imuzing hiç duymamıştım devam et bakalım biz umca ya ara verdik çok şükürçocuklar iyi:nazar:senin kinin etkilerini de konuşalım.Vitaligili bende duymuştum heralde içeriği Minadex e benziyor bana da eczacı söylemişti.

dhlek cim canım merhaba :nazar::nazar:Aman aman Allah nazarlardan korusun ne mutlu sana dr ihtiyac görmediyse ne güzel herşeyi de yiyorsa tabiki vitamine de gerek ygörmemiştir,bana sorsan benced herşeyi yiyip içen problem çıkarmayan çocuğa hiç gerek yok:1no2:

gizem merhaba öncelikle senin yavrunu da Allah bağışlasın paylaşımın için de sağol vitamin c ve vitaligil yi dr sorucam bakalım belki mindex ten sonra ona başlarız benim kinde de hiç iştah yok neler vermiyorum kii pekmez,ballısütsenağlama üzerinde sadece vitamin c mi yazıyor?
SEVGİLER

Back