• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hangi ülkenin yemeklerini tercih edersiniz?

Hangi mutfagin yemeklerini seversiniz????

• Türk

OY: 101 82,1%
  • Italyan

OY: 31 25,2%
  • Cin

OY: 6 4,9%
  • Fransiz

OY: 2 1,6%
  • Alman

OY: 0 0,0%
  • Amerikan

OY: 3 2,4%
  • Ingiliz

OY: 2 1,6%
  • Diger ... Belirtiniz lütfen.....

OY: 11 8,9%

• Ankete Katılan
    123
Fark etmez yeniliklere epey acigimdir :)) ne olsa yerimm :) bocek falan degisik bir tecrube olurdu en azindan denemedim demezdim hahha :))))

Türk mutfağını seviyorum. Yerini hiç bir ülkenin mutfağı alamaz.
Zaten ben yurt dışına çıksam açlıktan ölürüm.
Güvenemem öyle her yemeğe.
İltalyan mutfağını tercih edebilirim, pizzalar, makarnalar bildik şeyler..
Ama asla uzak doğu mutfağını tercih etmem... Iyk.

Ben kendi mutfağımızdan memnunum. yağa salçaya ete düşkün bir kadınım ben çünkü. çin mutfağında birşey yok, alman mutfağı dediğin patates ve sebzden ibaret. fransız ve italyan mutfağını da denemek isterim ama türk yemeklerinin yerini tutcağını sanmam.

:KK36::KK36::KK36: Türk daha sonra Yunan ve İtalyan yemekleri :KK68::KK68::KK68:

Türk yemekleri dünyaya değişmem hele Gaziantep yemekleri :kk77: İtalyan yemeklerini merak ediyorum pizzasi mesela güzel:KK45:

Türk, Çin ve İngiliz mutfağını seçtim. Çin mutfağında soslu makarna ve pirinç noodle/wok yemekleri çok pratik ve lezzetli oluyor. İngiltere de doğup büyüdüğüm için yıllarca okullarda İngiliz yemeklerini yedim, fenâ değil ama pek yemek kültürleri yok. Ne yemek yapacaksın sorusuna "Sandeviç" cevabını duyabilirsiniz.

Back
X