Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar bu aralar doğal tuzları araştırıyorum internette bir çok şey yazıyor bu konuda sizin de fikirlerinizi almak isterim.Marketler de satılan bildiğimiz tuzlara çok zararlı diyorlar bu yüzden doğal tuzları merak ediyorum ne tavsiye ediyorsunuz?
Ben pembe hinalaya tuzu kullanıyorum. Ama yemek pisisrirken yine klasik market tuzlarindan kullaniyorum. Himalaya tuzunu cig tuketeceksem koyuyorum. Mesela domotesin haslanmis yumurtanin ustune vs..
Ben pembe hinalaya tuzu kullanıyorum. Ama yemek pisisrirken yine klasik market tuzlarindan kullaniyorum. Himalaya tuzunu cig tuketeceksem koyuyorum. Mesela domotesin haslanmis yumurtanin ustune vs..
Teşekkür ederim, bende geçen gün bu forumda karşılaştığım Saf Gurme Tuz diye bir marka hakkında makale var onu inceliyorum o tuzu denemeyi düşünüyorum.
Teşekkür ederim, bende geçen gün bu forumda karşılaştığım Saf Gurme Tuz diye bir marka hakkında makale var onu inceliyorum o tuzu denemeyi düşünüyorum.
Ben marka olarak bilmiyorum. Bulundugum sehire 3-4 ayda bir yoresel kezzetler fuari aciliyor. Oraya her seferinde hinalaya tuzu satan bir stand acilir ben de ordan alirim :) bir de tuz ogutucu var. Her sofrada taze taze ogutuyorum :)
Selam kızlar
Saf Gurme Tuz u muhakkak deneyin harika bir tuz hem doğal, hemde yemeklere çok güzel bir lezzet veriyor. Üstelik 1 buçuk kilo tuz alana değirmen bedava. Kesinlikle tavsiye ediyorum.