- 26 Temmuz 2019
- 2.305
- 3.908
Umarım herşey istediğin gibi olur dualarım seninleBende çok üzgünüm olsun ya da olmasın bir süre savaşmayı bırakmayacağım. Amin isteyen herkese nasip eder inşallah Hepsini karıştırmak istemedim 1 ay hayıt ve aslan pençesi deneyeyim daha sonra arı sütü bal polene geçeyim dedim. Yalnız şöyle bir şey var 11 inde regli oldum 4 gün sürdü çarşamba perşembe cuma cumartesi . Perşembe günü 2. Günü iğneye başladık kalça ve göbekten. 4 gün boyunca iğne oldum ptesi kontrole gittiğimde 3.5 milimdi büyümesi imkansız gibi konuştular ama 2 gün daha iğne ol bakalım dediler. İğnelerin yani sıra hayıt ve aslan pençesi içtim. 2 gün sonra Diğer çarşamba yani 7 gün geçmişti regli olalı 8 milim olmustu 2 günde hızlı bir gelişme yaşadım. 12. Günde 10 milim olup tedavisi devam eden hasta varken benim tedavimi kestiler anlamadım. Bu arada 16 sı başladım hayıt ve aslan pençesine 14 gün oldu karnımda yumurtalıklarımda ağrı var biraz şiddetli. Acaba 2 günde hızlı gelişme çaylardan olmuş olabilir mi diye düşünüyorum. 4 gün iğne oldum hiç gelişmedi 2 gün iğnelere ek çay içtim bir anda gelişmeye başladı. Belkide yumurtalar durgundu onları canlandırdığı için ağrı yapıyor. Bir sonra ki reglimde zeynep kamile gideceğim ama 29 u 30 a bağlayan gecedeyiz 30 u öğlenden sonra 3 te göztepe şehir hastanesine gideceğim. Hem kontrol amaclı bi ultrason a gireyim dedim hemde kan vereyim değerlerde değişiklik var mı bakayım zeynep kamile gitmesen önce. Karin ağrısı umarım ters bir şeyden değil yumurtaların tekrar canlanmasından dolayıdır