- 4 Ocak 2013
- 1.375
- 15
- Konu Sahibi ylnzeskici
Allah kavuştursun
Allah kavuştursun :)
Ben de sevdiğime kavuşacağım günü bekliyorum ama O gelmeyecek inşallah ben gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kavuştursun
nişanlın mı eşinmi beklediğin
9 yıllık sevdiceğim Geldiğinde sözlencez inşallah.
9 yıllık sevdiceğim Geldiğinde sözlencez inşallah.
Ben de sevdiğime kavuşacağım günü bekliyorum ama O gelmeyecek inşallah ben gidicem
seninkidemi asker
$ : 279 Şafak aydınlanacak inşAllahMaşallah size .kaç günü kaldı
Sözü nişanı birarada yapın kardeş , paralarınız düğüne kalsın
Sağolasın kardşim. Topic sahibesi seni de tanıyalım
yok benimki asker olamayacak kadar kart , gerçi ben de öyleyim de hehe
kendisi Londra da ben de inşallah evlenip oraya gidicem Allah nasip ederse...
kızlar sizce kk klübünde samimi arkadaşlıklar yaşanabilirmi .ben yeni arkadaşlar istiyorum...
Efenim bendeniz 39 ' unu yeni bitirmiş , uzuun yıllar bankacılık yaptıktan sonra istifa etmiş, şimdi bir yandan evlenip gideceği günü bekleyen bir yandan da anacığıyla hasret gidermeye çalışan bir garibim...
$ : 279 Şafak aydınlanacak inşAllah
Bize kalsa hemen evlenelim
anammmm nire gidiyorsunn bende annemden uzaktayım bari sen uzaklara gitmesydin
Hoşgeldin çilekli ruj.. Hayırlı olsun diyeyim şimdidenmerhabalar merhabalar herkeseeee bende burdayım :))
tam oalrak aradıgımız topik geldi galiba sonunda .
bizde burda sohbeti kaynatalım :)
bende düğün için gün sayıyorum kızlar
Efenim bendeniz 39 ' unu yeni bitirmiş , uzuun yıllar bankacılık yaptıktan sonra istifa etmiş, şimdi bir yandan evlenip gideceği günü bekleyen bir yandan da anacığıyla hasret gidermeye çalışan bir garibim...
ben zaten 22 yıldır uzaktayım
İstanbul da yaşıyordum, işten ayrılınca geldim memlekete biraz onlarla vakit geçiriyim, nasıl olsa yine gidicem bu sefer araya daha uzun ayrılıklar girecek diye...
bence herkes samimi olduktan sonra kurulabilir cnm neden olmasın :)
bence de yaşanır yeter ki frekanslar uysun