• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi temizlik malzemesi

polianna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
1.702
12
158
Ankara
Kızlar hafta sonu evime uzun zaman sonra temizlikçi bir abla gelecek 1 günde ne yapabilirse yapacak (çalışıyorum 2 tane kızım var ev işi bayağı bi birikti)
tecrübesi olanlar hangi deterjanları almalıyım neleri tavsiye edersiniz :confused:
halıları yıkamaya verdim diğer temizlik için 1 gün yeterli mi?

Evime yardım için temizlikçi almadım ama evim deterjan dükkanı gibidir :KK66:
Camsil, çamaşır suyu, yüzey temizleyici, ovma kremi, leke çıkarıcı (vanish-kosla-asprins gibi), marc/mr.muscle/cilit bang gibi güçlü spreyler...
Bunun yanında mikro fiber temizlik bezleri, mutfakta kullanılan sarı bezlerden, ovma teli, fırça, faraş-süpürge, temizlik eldiveni, sünger gibi şeyler de lazım :KK66:

evinize temizlikçi almak yerine polti vaporetto ürününü almanızı tavsiye ederim hem eviniz daha temiz olsun hemde ömür boyu kullanma rahatlığı sağlasın

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE YAPILIR ACİLLLLL HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM REFERANS VEREBİLİRİM ... acillllllllll

Kısa zamanlarda temizlik zordur. Mutfağı banyoyu falan da sileceksen Cif'in Tüm Yüzeyler diye bi jeli var, çok hızlı kir söküyo. kolay gelsinnn :)

Back