bir kaç arkadaşım sony kullandı başlangıçta çok memnunlardı ama sonradan bozuldu, bişeyler oldu.
Galaxy s3 miniden uzak dur derim, çok gereksiz bir telefon bence onun yerine herhangi bir android telefon da alabilirsin ciddi bir fark yok.
Htc one x kullanıyor iki arkadaşım da çok memnunlar
Samsung ve sony arasında bir karar vermem lazım o zaman:44:
iphone biraz önce inceledim boyutu bu saydığım telefonlardan küçükmüş aha yine kararsızlık5 mi kullanıyorsun?
Xperia Z nin ekranının çizilme olasılığı var hatta test ettik.
Ben galaxy s3 hatta imkanın varsa s4 alman taraftarıyım. Samsung bu konuda oldukça iyi
Ekranı gorilla glas olduğundan çizilmelere karşı çok dayanıklı telefonu aldıktan sonra ekran koruyucuya hiç gerek yok.
2 yıldır kullanıyorum bir tane çizik yok ekranda ki çantanın içinde anahtarın kalemlerin arasında gezinir telefon
Yıllardır Sony yi tercih ediyorum. Xperia serisi çok iyi. Ben telefonu hor kullanan biriyim, Sony nin telefonları çok sağlam. Şu son çıkan xperia z, suya da dayanıklı, inceleyin derim.
Bir site var forumdonanımhaber diye, tüm elektronik eşyalarla ilgili paylaşımın yapıldığı bir yer. Ben artık ne alacaksam oraya bakmadan alamıyorum. Aklınızda olan modellerin youtube daki video incelemelerine de bakın derim.
ah yavrum ah derdin bu olsun al dördünüde kurtul4 telefon arasında kararsız kaldım. 2 wp 2 android arasında seçim yapamıyorum. Kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum
Kullanmayanlarda fikrini söylerse mutlu olurum.
Fiyat önemli değil şunu alırsan sıkıntı olmaz dediğinizi söyleyin lütfen
1- Htc Windows phone 8s
Eki Görüntüle 724559
2- Nokia Lumia 820
Eki Görüntüle 724560
3- Samsung Galaxy S3 mini
Eki Görüntüle 724561
4- Sony xperia Z
Eki Görüntüle 724563 Eki Görüntüle 724565
Bekliyorum cevaplarınızı
ah yavrum ah derdin bu olsun al dördünüde kurtul
4 telefon arasında kararsız kaldım. 2 wp 2 android arasında seçim yapamıyorum. Kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum
Kullanmayanlarda fikrini söylerse mutlu olurum.
Fiyat önemli değil şunu alırsan sıkıntı olmaz dediğinizi söyleyin lütfen
1- Htc Windows phone 8s
Eki Görüntüle 724559
2- Nokia Lumia 820
Eki Görüntüle 724560
3- Samsung Galaxy S3 mini
Eki Görüntüle 724561
4- Sony xperia Z
Eki Görüntüle 724563 Eki Görüntüle 724565
Bekliyorum cevaplarınızı
iphone 5 kullanıyorum.çok ince ve hafif.. 4s de ablam kullanıyor oda güzel ama bu biraz daha ince ve zarif. biraz ekran uzun 4s e göre ve hızlı. bir incele derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?