Ben s3 kullanıyorum. Açıkçası çok memnunum
Evet yine samsung hep samsung diyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben s3 kullanıyorum. Açıkçası çok memnunum
S3 diyorum :) Kardesimin ıphone 4 var ben sevmedim onu tamam şekli filan güzelde S3 resmen pc filanla bağlantını kesiyor hersey var görüntü net bir çok uygulama vs yükleyebiliyorsun. Şu an herseydim zat-ı alileri S4 alabiliyorsan al minisini boşver :d
1 yıldır iphone 4 kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım. Suya bile düştü bişey olmadı
s3 mini kullanamıyorum( çünki sürekli kilitleniyo.tavsiye etmem.bundan öncede dokunmatik galaksi vardı alt model androit degildi işletim sistemi farklıydı o da kitleniyordu.anlamadım gitti.4 telefon arasında kararsız kaldım. 2 wp 2 android arasında seçim yapamıyorum. Kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum
kullanmayanlarda fikrini söylerse mutlu olurum.
Fiyat önemli değil şunu alırsan sıkıntı olmaz dediğinizi söyleyin lütfen
1- htc windows phone 8s
Eki Görüntüle 724559
2- nokia lumia 820
Eki Görüntüle 724560
3- samsung galaxy s3 mini
Eki Görüntüle 724561
4- sony xperia z
Eki Görüntüle 724563 Eki Görüntüle 724565
bekliyorum cevaplarınızı
Edit: Kararım samsung galaxy s4 veya note 2 arkadaşlar alırken tercih edicem artık birisini teşekkür ederim fikirleriniz için.
Htc seçeneklerimde vardı ama wp. buda çok güzelmiş düşünebilirim. cep kask alacağım yerde kampanya olarak mevcut. bir karar versem iyi olacak sanırım. sony ve htc hiç kullanmadım müşteri hizmetleri sorunlu ise bulaşmasam mı biraz sakarımdır :26:
htc'nin servisi konusunda bir bilgim yok ne yazık ki ama sony'nin türkiye hizmeti ciddi anlamda kötü telefonu alıyor bir hafta geri vermiyor geri geliyor problem düzelmemiş oluyor vs. müzik, kamera ve şarj konusunda sony'nin üstüne yok ama android tabanı root yapılsa bile ağır kalıyor samsung gibi olmuyor maalesef. ben tam bir samsungçuyum aslında htcleri de beğeniyorum ama s3 alırken kararımı yine samsungdan yana kullanmıştım şu an telefon alacak olsam s4 alırdım. iphone da güzel ama ios sistemi bana karışık geliyor applestore itunes falan türkiyede sıkıntı oluyor bilgisayarım mac olsa veya ortak database oluşturabileceğim tabletim ipad olsa belki düşünürdüm ama olmayınca sürekli ek program gerekiyor ve programların çoğu paralı. tabi bu senin telefondan ne beklediğinle de çok alakalı ben pcmi telefona bağlıyorum veri alışverişinde kullanıyorum bunun dışında pek çok değişik uygulama kullanıyorum fakat sen bunlara gerek görmüyorsan iphonela da rahat edebilirsin,tercih meselesi. s4 ve s3 büyük telefonlar ama bir iki günde alışılıyor ben şimdi diğerlerini elime alınca küçücüklermiş gibi hissediyorum mesela o nedenle bu seni düşündürmesin.
Androidli sistem kullan da ne alırsa al
samsung galaksi kullaniyorum basta tereddut ettim ancak cok memnunum tereddutumde ilk dokunmatik telefonum oldugu icindi ama menusu cok kolay ve hizli bi telefon. netide surekli telden kullaniyorum oldukca memnunum...