• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi telefonu alacağım? Kararsız kaldım...

S3 diyorum :) Kardesimin ıphone 4 var ben sevmedim onu tamam şekli filan güzelde S3 resmen pc filanla bağlantını kesiyor hersey var görüntü net bir çok uygulama vs yükleyebiliyorsun. Şu an herseydim zat-ı alileri :D S4 alabiliyorsan al minisini boşver :d

Minisi bile büyük biraz normali nasıldır :) ama s4 mantıklı bir karar şu tabloda.:31:

Iphone 5 kullaniyorum. En ufak bi sorun yasamadim.
Hizli ve goruntu olarak cok kaliteli.
Su dokuldu bisi olmadi, cok sert dustu kirilmadi...
Bi kere samsung denedim ama cok yavas geldi.
Htc dersen onun tus kilidi hep sorun yaratiyo..

Karar verebildin mi ilmşyırum ama samsung tek gecerim yani... Bende s3 var mini değil ben buyuk ekran seviyorum.. Ben aldıgımda 2000di şimdi iyice de ucuzladı. s4ten farklı kamerasının cozunurlugu diye biliyorum. Daha da buyuk olur diyorsan note 2 de olabilir ama samsung gercekten iyi apple dan da iyi.. Tavsiye edebilirim gonul rahatlıgıyla.

4 telefon arasında kararsız kaldım. 2 wp 2 android arasında seçim yapamıyorum. Kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum
kullanmayanlarda fikrini söylerse mutlu olurum.
Fiyat önemli değil şunu alırsan sıkıntı olmaz dediğinizi söyleyin lütfen

1- htc windows phone 8s
Eki Görüntüle 724559

2- nokia lumia 820
Eki Görüntüle 724560

3- samsung galaxy s3 mini
Eki Görüntüle 724561

4- sony xperia z
Eki Görüntüle 724563 Eki Görüntüle 724565
bekliyorum cevaplarınızı :16:

Edit: Kararım samsung galaxy s4 veya note 2 arkadaşlar alırken tercih edicem artık birisini teşekkür ederim fikirleriniz için.
s3 mini kullanamıyorum:(( çünki sürekli kilitleniyo.tavsiye etmem.bundan öncede dokunmatik galaksi vardı alt model androit degildi işletim sistemi farklıydı o da kitleniyordu.anlamadım gitti.

ı phone 4 ten memnun eşim...tavsiye istersen onu al derim...

Htc seçeneklerimde vardı ama wp. buda çok güzelmiş düşünebilirim. cep kask alacağım yerde kampanya olarak mevcut. bir karar versem iyi olacak sanırım. sony ve htc hiç kullanmadım müşteri hizmetleri sorunlu ise bulaşmasam mı biraz sakarımdır :26:

htc'nin servisi konusunda bir bilgim yok ne yazık ki ama sony'nin türkiye hizmeti ciddi anlamda kötü telefonu alıyor bir hafta geri vermiyor geri geliyor problem düzelmemiş oluyor vs. müzik, kamera ve şarj konusunda sony'nin üstüne yok ama android tabanı root yapılsa bile ağır kalıyor samsung gibi olmuyor maalesef. ben tam bir samsungçuyum aslında htcleri de beğeniyorum ama s3 alırken kararımı yine samsungdan yana kullanmıştım şu an telefon alacak olsam s4 alırdım. iphone da güzel ama ios sistemi bana karışık geliyor applestore itunes falan türkiyede sıkıntı oluyor bilgisayarım mac olsa veya ortak database oluşturabileceğim tabletim ipad olsa belki düşünürdüm ama olmayınca sürekli ek program gerekiyor ve programların çoğu paralı. tabi bu senin telefondan ne beklediğinle de çok alakalı ben pcmi telefona bağlıyorum veri alışverişinde kullanıyorum bunun dışında pek çok değişik uygulama kullanıyorum fakat sen bunlara gerek görmüyorsan iphonela da rahat edebilirsin,tercih meselesi. s4 ve s3 büyük telefonlar ama bir iki günde alışılıyor ben şimdi diğerlerini elime alınca küçücüklermiş gibi hissediyorum mesela o nedenle bu seni düşündürmesin.

samsung galaksi kullaniyorum basta tereddut ettim ancak cok memnunum tereddutumde ilk dokunmatik telefonum oldugu icindi ama menusu cok kolay ve hizli bi telefon. netide surekli telden kullaniyorum oldukca memnunum...

htc'nin servisi konusunda bir bilgim yok ne yazık ki ama sony'nin türkiye hizmeti ciddi anlamda kötü telefonu alıyor bir hafta geri vermiyor geri geliyor problem düzelmemiş oluyor vs. müzik, kamera ve şarj konusunda sony'nin üstüne yok ama android tabanı root yapılsa bile ağır kalıyor samsung gibi olmuyor maalesef. ben tam bir samsungçuyum aslında htcleri de beğeniyorum ama s3 alırken kararımı yine samsungdan yana kullanmıştım şu an telefon alacak olsam s4 alırdım. iphone da güzel ama ios sistemi bana karışık geliyor applestore itunes falan türkiyede sıkıntı oluyor bilgisayarım mac olsa veya ortak database oluşturabileceğim tabletim ipad olsa belki düşünürdüm ama olmayınca sürekli ek program gerekiyor ve programların çoğu paralı. tabi bu senin telefondan ne beklediğinle de çok alakalı ben pcmi telefona bağlıyorum veri alışverişinde kullanıyorum bunun dışında pek çok değişik uygulama kullanıyorum fakat sen bunlara gerek görmüyorsan iphonela da rahat edebilirsin,tercih meselesi. s4 ve s3 büyük telefonlar ama bir iki günde alışılıyor ben şimdi diğerlerini elime alınca küçücüklermiş gibi hissediyorum mesela o nedenle bu seni düşündürmesin.

Fikirlerin için teşekkür ederim baya yardımcı oldun. Bende samsung da karar verdim abone oldum resmen markaya :))
Androidli sistem kullan da ne alırsa al :1:

Wp görünüm açısından hoşuma gidiyordu ama yeni olduğu için sorunları çokmuş. Android de karar kıldım. :31:

samsung galaksi kullaniyorum basta tereddut ettim ancak cok memnunum tereddutumde ilk dokunmatik telefonum oldugu icindi ama menusu cok kolay ve hizli bi telefon. netide surekli telden kullaniyorum oldukca memnunum...

İlk deneyimde samsung güzel seçim oluyor. Güle güle kullanın.:8:

Yillardir htc 'den vazgecmedim. Mukemmel.. Yeni modelleri ciktikca ihtiyac duyarsam yeniliyorum ve bu marka var oldugu surece vazgecemeyecegim sanirim

Htc one güzel telefon.
Anladığım kadarıyla s4 de one da pişman etmeyecek telefonlar.
One daha cazip geliyor bana, Samsung modelleri çok kullanıldığı için sanırım.

Bende iki hafta önce Samsung S4 aldim.
seviyorum onun büyük ekranini.
Dizi , film seyretmek keyifli oluyor :)
Hiçte takilmiyor.
Senin yerinde olsam S4 alirim ;)

Ehem. Bir teknoloji manyağı ve ciddi manada ilgilenen biri olarak yazayım hemen. Telefonlarım hepsinin incelemesini yapmış biri olarak ben de Galaxy s4 kullanıyorum şu an.

Htc nin Windows Phone larını beğenen bir cok kişi var ki Windows Phone önü çok açık bir yazılım. Ancak ileriden çok bugünü düşünecek olursanız Android ya da IOS tercih etmenizi öneririm ki bence kullanım kolaylığı ve ÖZGÜRLÜK bakımından Android.
Lumia yı hiç dikkate bile almıyorum. Nokia nın daha çok yolu var akıllı telefon piyasasında.
Xperia ilk başlarda çok övülen ciddi manada sony nin işte bu dedirtecek telefonuydu ancak bazı güç yönetimiyle ilgili ısınma problemleri bu kanıyı değiştirdi. Telefonun üzerine yumurta kırsak pişecek diyenler bile oldu :) ve Sony orta düzeyde bir servis hizmetine sahip.
Eğer ki aklınızda s4 ve Note2 varsa ben S4 derim. Çünkü samsungun Note 3 ü piyasaya sürmesi çok yakın. Güncelleme ve teknik destek anlamında şu an en iyi cihaz s4. Benim bir önceki telefonum s3 tü ki s4 e gelen tüm özellikler güncelleme ile s3 e de gelecek. O bakımdan s3 le s4 arasındaki 500 tl gibi bir fark bana biraz gereksiz geliyor. (Sen neden s4 kullanıyorsun o zaman derseniz hediyeydi. Seçim yapamadım :) ) Ha bizim milletimizde YENI algısı her zaman ön planda olduğu için imkanlar doğrultusunda YENI s4 bir önceki modeli s3 e göre gerçekten (bir kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki) çok iyi bir seçenek. Servis konusunda Samsungdan yana şikayet duymadım, mağdur edeceklerini de sanmıyorum. Eğer bir fikir olsun isterseniz ben Htc One ı s4 den daha iyi buluyorum. Htc servis ağıyla ve hizmetiyle iyi derecede bir firma diye biliyorum ve özellikle yurt dışında her 10 kişiden 4 ya da 5 inde rahatlıkla görebileceğiniz şekilde bir satışa sahip. Tercih hakkım olsaydı seçeneklerim arasında ilk sırada olurdu. Incelerseniz faydanıza olabilir. :) Ama sizin seçenekleriniz arasından konuşacak olursak s4 diyorum. :)

Son düzenleme:
Sony telefonların sar değeri yüksek oluyor, bu da aklınızda bulunsun.
Xperia Z'yi bilmiyorum, ama Sony sevmeme rağmen sar değerlerinden dolayı vazgeçtim.

Artık htc veya samsung düşünürüm.

Back