• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi telefonu alacağım? Kararsız kaldım...

bir kaç arkadaşım sony kullandı başlangıçta çok memnunlardı ama sonradan bozuldu, bişeyler oldu.
Galaxy s3 miniden uzak dur derim, çok gereksiz bir telefon bence onun yerine herhangi bir android telefon da alabilirsin ciddi bir fark yok.
Htc one x kullanıyor iki arkadaşım da çok memnunlar

One x değilde one çok çeldi şuan aklımı başlangıçta istediklerimden çok farklı düşünüyorum şimdi :6:

Ben Sony Xperia Z alırdım.. :31:
Hatta alıcam :27: Fiyatlarının birazcıcık düşmesini bekliyorum..

Android uygulamaları daha fazla windowsdan alacaksan android tabanlı al.

galaxy s3 kullanıyorum hiç memnun değilim bence hiç düşünme binpişman oldum aldığıma . iphone alıcam değiştiricem en yakın zamanda

Samsung ve sony arasında bir karar vermem lazım o zaman:44:

Yıllardır Sony yi tercih ediyorum. Xperia serisi çok iyi. Ben telefonu hor kullanan biriyim, Sony nin telefonları çok sağlam. Şu son çıkan xperia z, suya da dayanıklı, inceleyin derim.

Bir site var forumdonanımhaber diye, tüm elektronik eşyalarla ilgili paylaşımın yapıldığı bir yer. Ben artık ne alacaksam oraya bakmadan alamıyorum. Aklınızda olan modellerin youtube daki video incelemelerine de bakın derim.

Son düzenleme:

iphone biraz önce inceledim boyutu bu saydığım telefonlardan küçükmüş aha yine kararsızlık:1: 5 mi kullanıyorsun?

iphone 5 kullanıyorum.çok ince ve hafif.. 4s de ablam kullanıyor oda güzel ama bu biraz daha ince ve zarif. biraz ekran uzun 4s e göre ve hızlı. bir incele derim :)

Xperia Z nin ekranının çizilme olasılığı var hatta test ettik.
Ben galaxy s3 hatta imkanın varsa s4 alman taraftarıyım. Samsung bu konuda oldukça iyi
Ekranı gorilla glas olduğundan çizilmelere karşı çok dayanıklı telefonu aldıktan sonra ekran koruyucuya hiç gerek yok.
2 yıldır kullanıyorum bir tane çizik yok ekranda ki çantanın içinde anahtarın kalemlerin arasında gezinir telefon :1:

Bu arada xperia z ile s4 hız karşılaştırması yaptık s4 fark attı resmen.
Netten videoları da inceleyin lakin gidip kendiniz test edin.
Z nin suya dayanıklılık süresi fazla değil sanırım sormuştum ama hatırlamıyorum şimdi...
Lumia da çok hızlı bir telefon ama androide alıştığımdan fazla bakmadım özelliklerine

Xperia Z nin ekranının çizilme olasılığı var hatta test ettik.
Ben galaxy s3 hatta imkanın varsa s4 alman taraftarıyım. Samsung bu konuda oldukça iyi
Ekranı gorilla glas olduğundan çizilmelere karşı çok dayanıklı telefonu aldıktan sonra ekran koruyucuya hiç gerek yok.
2 yıldır kullanıyorum bir tane çizik yok ekranda ki çantanın içinde anahtarın kalemlerin arasında gezinir telefon :1:

Yorumlar samsung ağırlıklı dönüp dolaşıp yine samsunga varacağım galiba.
Gorilla glas nokia 920 de var sanırım 820 de yok.
Bende 2 yıldır samsung dokunmatik kullanıyorum. Herhangi bir çizilme olmadı yeni modellere göre üstün olmasada.
Çok kararsızım :50:

Yıllardır Sony yi tercih ediyorum. Xperia serisi çok iyi. Ben telefonu hor kullanan biriyim, Sony nin telefonları çok sağlam. Şu son çıkan xperia z, suya da dayanıklı, inceleyin derim.

Bir site var forumdonanımhaber diye, tüm elektronik eşyalarla ilgili paylaşımın yapıldığı bir yer. Ben artık ne alacaksam oraya bakmadan alamıyorum. Aklınızda olan modellerin youtube daki video incelemelerine de bakın derim.

Seçeneklerimde z var ama ona da suya dayanıklılığı çok fazla değil ekranı çiziliyor dediler.
Dh den çıkmıyorum diyebilirim incelemelerde en hoşuma giden lumia idi. Ama wp den vazgeçtim
3e indirgedim
- samsung galaxy s serisi
- htc one
- xperia z

4 telefon arasında kararsız kaldım. 2 wp 2 android arasında seçim yapamıyorum. Kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum
Kullanmayanlarda fikrini söylerse mutlu olurum.
Fiyat önemli değil şunu alırsan sıkıntı olmaz dediğinizi söyleyin lütfen

1- Htc Windows phone 8s
Eki Görüntüle 724559

2- Nokia Lumia 820
Eki Görüntüle 724560

3- Samsung Galaxy S3 mini
Eki Görüntüle 724561

4- Sony xperia Z
Eki Görüntüle 724563 Eki Görüntüle 724565
Bekliyorum cevaplarınızı :16:
ah yavrum ah derdin bu olsun al dördünüde kurtul:55:

S3 diyorum :) Kardesimin ıphone 4 var ben sevmedim onu tamam şekli filan güzelde S3 resmen pc filanla bağlantını kesiyor hersey var görüntü net bir çok uygulama vs yükleyebiliyorsun. Şu an herseydim zat-ı alileri :D S4 alabiliyorsan al minisini boşver :d

4 telefon arasında kararsız kaldım. 2 wp 2 android arasında seçim yapamıyorum. Kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum
Kullanmayanlarda fikrini söylerse mutlu olurum.
Fiyat önemli değil şunu alırsan sıkıntı olmaz dediğinizi söyleyin lütfen

1- Htc Windows phone 8s
Eki Görüntüle 724559

2- Nokia Lumia 820
Eki Görüntüle 724560

3- Samsung Galaxy S3 mini
Eki Görüntüle 724561

4- Sony xperia Z
Eki Görüntüle 724563 Eki Görüntüle 724565
Bekliyorum cevaplarınızı :16:

Samsung galaxy s3 mini

Bende sony xperia arc s var 7 ay oldu alalı çok memnunum.Iphone almada ne alırsan al tanıdığım herkes bin pişman :1:

iphone 5 kullanıyorum.çok ince ve hafif.. 4s de ablam kullanıyor oda güzel ama bu biraz daha ince ve zarif. biraz ekran uzun 4s e göre ve hızlı. bir incele derim :)

Kesinlikle katılıyorum. Ben de iphone 5 kullanıyorum ve çok memnunum. Kullanmadan önce neden bu kadar beğenildiğini anlamazdım ama kullanınca anlaşılıyor ki gerçekten çok iyi, hızlı ve de sağlam bir telefon. Ben telefonlarımı nedense çok hor kullanırım, hemen dağıtırım, bozarım ama maşallah diyeyim şimdilik bir sorunla karşılaşmadım. Özellikle kamerasından çok memnunum. Fotoğraf makinasını aratmıyor. Applestore evet paralı ama ücretsiz uygulamaları da var. Özetle incelemenizi tavsiye ederim.

Galaxy almaya karar verdim almaya gittiğimde xperia fikrimi değiştirir mi bilmiyorum ama bakalım...

Back