dokunmatik telefon çocuklu kadının neyine((
iphone tasarım olarak beni çekmiyor ilk önceliğim bende sevmiyorum bu huyumu ama görsellik
gerçekten mi :) bence tasarım olarak hep bir tık önde ama zevk meselesi işte :) ince,zarif ne bileyim. benim çoğu işimi görüyor.hızlı ve en ufak takılma yok. samsung kullandım bir hafta deli oldum
Şarj olayını biz çözdükküçük bir işlem sonrası o sorun kalkıyor ortadan
dokunmatik telefon çocuklu kadının neyine((
Nasıl yaa.. söylesene nasıl çözdünüzben de alabilirim experia z den...
iphone biraz önce inceledim boyutu bu saydığım telefonlardan küçükmüş aha yine kararsızlık5 mi kullanıyorsun?
iphone kullanan biri olarak kesinlikle Samsung diyorum. o itunes olayı bile telefonu değiştirmem için yeterli sebep. eşim S3 kullanıyor ve o kadar mutlu ki kıskanıyorumsen de karar vermeden önce mutlaka Samsung 4'e bir bak. şimdi telefon alacak olsam şüphesiz Samsung alırım :)
iphone 5 ler sorunluydu.. çoğu geri gitmişti.. tavsiye etmem.. zaten ben apple ı sevmem
samsung iyidir
iphone 5 ler sorunluydu.. çoğu geri gitmişti.. tavsiye etmem.. zaten ben apple ı sevmem
samsung iyidir
Samsung ve sony arasında bir karar vermem lazım o zaman:44:
Ben iPhone 5 kullanıyorum bir sorun yaşamadım :26:
Neden geri göndermişler ki?
bir de bence androidden şaşma windows telefonda ağır kalıyor marketi sınırlı applestore desen her uygulama ücretli. bu arada seçeneklerinin arasında var mı bilmiyorum ama htc-one da çok iyi telefon
Teknolojiyle çok ilgili değilim,eşimde S3 var ve hep kendi telefonunun iphondan daha iyi özellikleri olduğunu söyler.
Ben görsel olarak iphonu daha çok beğendiğim için aldım.
Ama S3 ün üzerine su döküldü ve servis tamir etti,iphone 5 imin üzerine kızım bir bardak kolayı döktütelefonu hemen sildim,kuruladım hiç bişey olmadı
Bende o gün bugündür benim telefonum daha iyi diyorum ses çıkartamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?