• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi telefonu alacağım? Kararsız kaldım...

iphone tasarım olarak beni çekmiyor ilk önceliğim bende sevmiyorum bu huyumu ama görsellik :25:
gerçekten mi :) bence tasarım olarak hep bir tık önde ama zevk meselesi işte :) ince,zarif ne bileyim. benim çoğu işimi görüyor.hızlı ve en ufak takılma yok. samsung kullandım bir hafta deli oldum :1:

iphone biraz önce inceledim boyutu bu saydığım telefonlardan küçükmüş aha yine kararsızlık:1: 5 mi kullanıyorsun?

iphone kullanan biri olarak kesinlikle Samsung diyorum. o itunes olayı bile telefonu değiştirmem için yeterli sebep. eşim S3 kullanıyor ve o kadar mutlu ki kıskanıyorum :27: sen de karar vermeden önce mutlaka Samsung 4'e bir bak. şimdi telefon alacak olsam şüphesiz Samsung alırım :)

iphone kullanan biri olarak kesinlikle Samsung diyorum. o itunes olayı bile telefonu değiştirmem için yeterli sebep. eşim S3 kullanıyor ve o kadar mutlu ki kıskanıyorum :27: sen de karar vermeden önce mutlaka Samsung 4'e bir bak. şimdi telefon alacak olsam şüphesiz Samsung alırım :)

samsung müşteri memnuniyeti açısından da çok iyi 5 yıldır kullanıyorum sebebi sadece telefon üreten firma olmaması. tamamen benden kaynaklı olmasına rağmen telefonumu yenilediler :1:

Sonynin baska bi modelini kullandim guzel.. htc hakkinda bir fikrim yok..

esimde nokianin baska bir modelini kullaniyor yine lumia ama o karisik geliyo bana..

Bence samsung galaxy iyi gibi yinede sen bilirsin :26:

Samsung ve sony arasında bir karar vermem lazım o zaman:44:

yukarıda da yazmışsın müşteri memnuniyeti çok önemli; sonynin türkiye servisi çok sıkıntılı samsung ise bu konuda oldukça başarılı bence. s3 kullanıyorum neredeyse bir yıl olacak çok memnunum bir kere servise gitti çünkü suya düşürdüm ona rağmen telefonu kurtardılar. s4 de oldukça kullanışlı bir bak derim ben. minileri başarısız oldu ram yüksek olmasına rağmen kaldırmıyor o telefon o yazılımı malesef. bir de ne alırsan al alırken 100 liraya ek sigorta yaptırıyorlar paraya kıyıp mutlaka yaptır ne olacağı belli olmuyor çünkü ben denize düşürdüm tamamen benim hatamdı bu 100liralık sigorta kullanıcı hatasını da karşılıyor bir lira vermeden tamir ettiler telefonumu

:1:

Ben iPhone 5 kullanıyorum bir sorun yaşamadım :26:
Neden geri göndermişler ki?

Bilmiyorum ki, ablam iphone 5 alacaktı o zaman böyle bir şey öğrenmişler vazgeçmişti... eşimde tel araştırırken aynı şeyi öğrenmiş samsung aldı çok memnun..

demek ki hepsi değil.. güle güle kullan :3:

bir de bence androidden şaşma windows telefonda ağır kalıyor marketi sınırlı applestore desen her uygulama ücretli. bu arada seçeneklerinin arasında var mı bilmiyorum ama htc-one da çok iyi telefon

bir de bence androidden şaşma windows telefonda ağır kalıyor marketi sınırlı applestore desen her uygulama ücretli. bu arada seçeneklerinin arasında var mı bilmiyorum ama htc-one da çok iyi telefon

Htc seçeneklerimde vardı ama wp. buda çok güzelmiş düşünebilirim. cep kask alacağım yerde kampanya olarak mevcut. bir karar versem iyi olacak sanırım. sony ve htc hiç kullanmadım müşteri hizmetleri sorunlu ise bulaşmasam mı biraz sakarımdır :26:

Son düzenleme:
Teknolojiyle çok ilgili değilim,eşimde S3 var ve hep kendi telefonunun iphondan daha iyi özellikleri olduğunu söyler.
Ben görsel olarak iphonu daha çok beğendiğim için aldım.
Ama S3 ün üzerine su döküldü ve servis tamir etti,iphone 5 imin üzerine kızım bir bardak kolayı döktü:30:telefonu hemen sildim,kuruladım hiç bişey olmadı:9:
Bende o gün bugündür benim telefonum daha iyi diyorum ses çıkartamıyor:52:

bir kaç arkadaşım sony kullandı başlangıçta çok memnunlardı ama sonradan bozuldu, bişeyler oldu.
Galaxy s3 miniden uzak dur derim, çok gereksiz bir telefon bence onun yerine herhangi bir android telefon da alabilirsin ciddi bir fark yok.
Htc one x kullanıyor iki arkadaşım da çok memnunlar

Teknolojiyle çok ilgili değilim,eşimde S3 var ve hep kendi telefonunun iphondan daha iyi özellikleri olduğunu söyler.
Ben görsel olarak iphonu daha çok beğendiğim için aldım.
Ama S3 ün üzerine su döküldü ve servis tamir etti,iphone 5 imin üzerine kızım bir bardak kolayı döktü:30:telefonu hemen sildim,kuruladım hiç bişey olmadı:9:
Bende o gün bugündür benim telefonum daha iyi diyorum ses çıkartamıyor:52:

su geçirmezlik konusunda xperia ile yarışamayız herhalde :9: samsung ve htc one arasında karar vereceğim xperiadan vazçgetim
iyi günlerde kullanın inşallah sizde

Son düzenleme:
xperia z derim erkek arkadaşım yeni aldı kullanıyor ve çok memnun üzerine defalarca su dökmüşümdür:1: ve ayrıca arka ve ön yüzünde çok ince görmekte zorlanndığımız koruyucu var çizilme derdi yok diyebilirim:3:

Back